تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 848 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هیچ تخلفی رخ نداده و این کار کاملا به صورت قانونی انجام میشه.
    این یه شیوه تبلیغاتی جدید هست که یکی دو سالی میشه رایج شده و از طریق خود اپراتور تبلیغاتی در ورزشگاه برای نقاط مختلف دنیا ارسال میشه.
    تو این روش از طریق فیدهایی که برای قاره های مختلف ارسال میشه تبلیغات متناسب با اون محل ارسال میشه؛
    مثلا برای خاورمیانه و آفریقا از طریق فید تصویری که ارسال میشه تبلیغات مربوط به اینجا ضمیمه میشه و در اروپا و امریکا هم به همین ترتیب.
    این هم لینک اون شرکتی که پارس آنلاین بهش تبلیغات رو سفارش داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+انتهای همین خبر اومده که در بازی هفته آینده الچه بارسلونا باز هم از این شیوه تبلیغاتی استفاده میشه.
    پس خوبه که مجوز لازم رو دارن. ولی خدایی کِیف دیدن مسابقات فوتبال هم به تبلیغات دور زمین شرکتهای بزرگه نه این دزد آنلاین
    خدایی شما حساب کن اتلتیکو مادرید و رئال مادرید بازی میکنن تبلیغات دور زمین اینچنین پخش بشه آدم یاد لیگ برتر دهات ایران میوفته و مسابقه کوفتش میشه
    فقط مسعود جان! جون اون مادرت یه پیگیری بکن ببین اگه این دزد آنلاین هم میخواد تبلیغاتش پخش بشه؛ من بزنم تُرک سَت و هات برد، مسابقه رو اورجینال تماشا کنم
    فدات

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

برای دوستانی که علاقه دارن بدونن کدوم شبکه هدف پارس آنلاین بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای دوستانی که علاقه دارن بدونن کدوم شبکه هدف پارس آنلاین بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اوه اوه !!! یعنی از beIN SPORTS دزدی کرده ؟؟؟!!!
    الحق که اسم دزد آنلاین برازند شه
    بهتره یه کمپین بین المللی چیزی را بندازیم که حسابی حالشون جا بیاد کصافطا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود
    دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
    حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
    حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم

بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
    بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
    فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
    قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
    شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
    سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
    پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ دیدم سرویس پارس انلاین جدیدا اینجوری زده که مثلا ماهی 10 گیگ و سالیانه فلان قدر حجم،واسه همین خواستم مطمئن بشم.
    حالا بنظرتون چی بگیرم؟ سرویس های 16 مگ پارس انلاین که جدیدا ارائه داده خوبه؟ ISPهای دیگه کدوما خوبن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رازتبلیغ شرکت ایرانی دورزمین رئال مادرħد کشف شد
    خبرگزاری تسنیم: تبلیغ Ħارس آنلاین روی بیلبورد دور زمین بازی دو تیم اتلتیکو مادرħد و رئال مادرħد با وجود
    هدفمندسازی تبلیغات، چندان چیز عجیبی بهنظرنمیرسد.
    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، در جرħان Ħخش بازی دو تیم اتلتیکومادرħد و رئال
    مادرħد،تبلیغات دور زمین بازی توجه مخاطبان برنامه تلویزیونی را برانگیخت.اما با توجه به گستره عمیق تبلیغات
    دħجیتال، ازاین Ħس باħد منتظراقدامات بیشتری دراین قالب بود.
    برĦاħه این گزارش،شرکت آویسی فوتبال ابتکار جدħدی برای تبلیغات دور زمین به کار برده که تبلیغات را هدفمند
    میکند و برای هرنقطهتبلیغات مرتبط را نشان میدهد. این نکتهای است که ازنگاه مخاطبان تلویزیونی دور مانده
    است.
    به نظر میرسد ترفند هدفمندسازی تبلیغات در بهترین حالت به اħنجا میرسد که شرکتهای ایرانی نیزمیتوانند
    برای بازیهای مهمی نظیر آرژانتین و برزیل تبلیغات دهند و از مجری Ħخش تبلیغات بخواهند که آن را تنها برای
    منطقه خاورمیانهبهنماħش درآورد.
    "آویسی فوتبال" در معرفی خود آورده است که ħکی از معدود آژانسهای تبلیغاتی هستیم که قادر به انجام چنین
    کاری بوده ومیتوانیم تبلیغات دħجیتال را جاħگزین ħکدħگر کنیم.
    این شرکت قادراست به عنوان مثال Ħخش تبلیغات کنارزمین بازی بارسلونا ورئال مادرħد در لالیگا را برای کشورهای
    مختلف، به شکلی متفاوت نماħش دهد.
    این شرکت روش خود را نوعی ساختارشکنی در ارائه تبلیغات دانسته که هزħنه انجام تبلیغات را نیزنسبت کمپینها
    بسیار کاهش داده وبه هیچ عنوان قابل قیاس با تعرفهتبلیغات تلویزیونهای سراسری نیست.
    کپی کردن یکم بد شد ببخشید
    ولی در هر حال از پول باباش خرج نکرده برای تبلیغات که
    هر چی هم باشه اینقدر گرونه که تا حالا تو ایران هیچ شرکتی نتونسته همچین کاری کنه
    با پول ما این کارو کرده من که دیگه رفتنم 100 درصد شد تا الان یکم شک داشتم
    چون اون یکی خطم فیبر نوریه باید یه خط دیگه بخرم ولی به خاطر اینکه از این دزد خونه برم میرم میخرم

Last edited by saeid.saeid20; 08-01-2015 at 20:07.

7. این کاربر از saeid.saeid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رازتبلیغ شرکت ایرانی دورزمین رئال مادرħد کشف شد
    خبرگزاری تسنیم: تبلیغ Ħارس آنلاین روی بیلبورد دور زمین بازی دو تیم اتلتیکو مادرħد و رئال مادرħد با وجود
    هدفمندسازی تبلیغات، چندان چیز عجیبی بهنظرنمیرسد.
    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، در جرħان Ħخش بازی دو تیم اتلتیکومادرħد و رئال
    مادرħد،تبلیغات دور زمین بازی توجه مخاطبان برنامه تلویزیونی را برانگیخت.اما با توجه به گستره عمیق تبلیغات
    دħجیتال، ازاین Ħس باħد منتظراقدامات بیشتری دراین قالب بود.
    برĦاħه این گزارش،شرکت آویسی فوتبال ابتکار جدħدی برای تبلیغات دور زمین به کار برده که تبلیغات را هدفمند
    میکند و برای هرنقطهتبلیغات مرتبط را نشان میدهد. این نکتهای است که ازنگاه مخاطبان تلویزیونی دور مانده
    است.
    به نظر میرسد ترفند هدفمندسازی تبلیغات در بهترین حالت به اħنجا میرسد که شرکتهای ایرانی نیزمیتوانند
    برای بازیهای مهمی نظیر آرژانتین و برزیل تبلیغات دهند و از مجری Ħخش تبلیغات بخواهند که آن را تنها برای
    منطقه خاورمیانهبهنماħش درآورد.
    "آویسی فوتبال" در معرفی خود آورده است که ħکی از معدود آژانسهای تبلیغاتی هستیم که قادر به انجام چنین
    کاری بوده ومیتوانیم تبلیغات دħجیتال را جاħگزین ħکدħگر کنیم.
    این شرکت قادراست به عنوان مثال Ħخش تبلیغات کنارزمین بازی بارسلونا ورئال مادرħد در لالیگا را برای کشورهای
    مختلف، به شکلی متفاوت نماħش دهد.
    این شرکت روش خود را نوعی ساختارشکنی در ارائه تبلیغات دانسته که هزħنه انجام تبلیغات را نیزنسبت کمپینها
    بسیار کاهش داده وبه هیچ عنوان قابل قیاس با تعرفهتبلیغات تلویزیونهای سراسری نیست.
    کپی کردن یکم بد شد ببخشید
    ولی در هر حال از پول باباش خرج نکرده برای تبلیغات که
    هر چی هم باشه اینقدر گرونه که تا حالا تو ایران هیچ شرکتی نتونسته همچین کاری کنه
    با پول ما این کارو کرده من که دیگه رفتنم 100 درصد شد تا الان یکم شک داشتم
    چون اون یکی خطم فیبر نوریه باید یه خط دیگه بخرم ولی به خاطر اینکه از این دزد خونه برم میرم میخرم

حتماً این کارو بکنن داداش
    کارت خیلی درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
    بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
    فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
    شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
    پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ دیدم سرویس پارس انلاین جدیدا اینجوری زده که مثلا ماهی 10 گیگ و سالیانه فلان قدر حجم،واسه همین خواستم مطمئن بشم.
    حالا بنظرتون چی بگیرم؟ سرویس های 16 مگ پارس انلاین که جدیدا ارائه داده خوبه؟ ISPهای دیگه کدوما خوبن؟
    داداش شرکتهای خوب و مطرح دیگه ای به غیر این دزد آنلاین هستن که میتونی ازشون سرویس بگیری
    از من میشنوی از همین الان قید این پارس آفلاین رو بزن

10. 2 کاربر از shahram20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من هر چی گشتم تاپیک پارس آنلاین خوزستان رو پیدا نکردم . چه بلایی سرش اومده چرا اینقدر سرعتش بد شده اینجا ؟ من 5 6 سال داشتم اینجا همیشه سرعتش خوب بود ( از دزدی هاش بگذریم ) ولی چند ماهه 2 روز خوبه 3 روز بد . کسی میدونه جریان چیه؟؟

شیطونه میگه عوضش کنم . الان کدوم شرکتا خوب سرویس میدن؟

12. 2 کاربر از SaeedSaeed11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود

پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

پارس مشکل جدی با اندروید و آاپ‌ها داره پس بهتره نیای سمتش

14. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واقعا برای پارس آنلاین متاسفم...به جای اینکه به فکر کیفیت سرویس و ارتقا اون باشه ور میداره هزینه ملیاردی می کنه به صدا سیما پول میده که تبلیغ دور زمین فیک بره براش! شما این طرز فکر مسولین یک شرکت بزرگ رو ببین پی خواهی برد که چقدر مشترک و کیفیت سرویس براشون اهمیت داره...
    واقعا! چقدر بدبختند که جای ریزشو میخواند با این همه تبلیغات و کلاهبرداریها پر بکنند

ببینید پولاتون کجاها داره خرج میشه بازم برید بهشون پول بدید... کی میخواییم بفهمیم خدا میدونه 36 سال گذشت ولی افسوس که این ملت...

16. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •