با بارسلونا افتادم رو دور باخت
الان از دستم شاکی شدن
برام دعا کنید که تو این دوران بد اقتصادی بیکار نشم
کمک مربی میگه سیستم را عوض کن
کسی سیستم 3 دفاعه خوب سراغ نداره؟
با بارسلونا افتادم رو دور باخت
الان از دستم شاکی شدن
برام دعا کنید که تو این دوران بد اقتصادی بیکار نشم
کمک مربی میگه سیستم را عوض کن
کسی سیستم 3 دفاعه خوب سراغ نداره؟
می توانی یک screenshot ازش بگیری اینجا برگزاری ببینم؟
خب باید باشرایط تیم ترکیب تغییر بدی ببینی بازیکنا کجا بهتر بازی میکنن...
ترکیب استاندارد که اونجاست دلیل بر استفاده خشک خالی نیست
من اوایل از همونا استفاده میکردم ولی بردها خفیف بود الان دیگه هیچ شباهتی به اون ترکیبهای پیش فرض نداره و الان حریفامو ساندویچ میکنم
شخصا از منجستر خوش میادباهاش راحتمطرفدارا میگن از وقتی اومدم شبا خوب میخوابن
تيم المر سيتي تو ليگ 2 هلند داشت سقوط ميكرد شدم مربيش كشيدمش بالا اخر فصل بود شديم 13 الان فصل جديد 12 تا بازي گذشته صدر جدولم فقط بلد باشين تمرين بدين مطمعنم اينو ميبرم ليگ 1 هلند![]()
خوب بعد از اون افتضاح در 15 بازی ( 3 برد ، 5 مساوی ، 7 باخت ) در 11 بازی باقیمانده لیگ ، 7 برد ، 3 میاوی و 1 باخت بدست آوردم ( خودم هم نفهمیدم چی شد که یکدفعه تیمم از این رو به اون رو شد ، البته تغییر پست بازیکنان و هجومی کردن تیم و یک کم تغییر تاکتیک بی تاثیر نبود ) حیف شد لیگ تموم شد چون داشتیم همه تیمهای مقابل رو درو میکردیم و 3تا 4 تا بهشون گل میزدیم ( البته به غیر از بازی رئال که با 4 گل لهمون کرد) در پایان فصل تیمی که طبق پیشبینی رسانه ها باید 13 میشد 5 شد و همه از جمله خودم کف کردم
![]()
این هم عکی بازی های آخر و جدول لیگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان بالاخره منم موفق شدم بازی رو اجرا کنم، منتها بازی صدا نداره! داخل بازی که تنظیمات خاصی در این مورد ندیدم، اطلاع دارین از چی میتونه باشه و چطور میشه درستش کرد؟
در این بازی تنها صدا صدای تماشاگران ورزشگاه است و نیاز نیست دنبال تنظیمات خاصی بگردی ، اگر هم میخواهی همراه بازی موسیقی گوش کنی اول مدیا پلیر سیستمت رو راه بنداز و بعد وارد بازی شو ، البته موقع بازی میتونی قطعش کنی
یعنی پس همینطوریه؟! نسخه های قبلش هم به همین صورت بودن؟ شاید از ورژن و یا ک.ر.ک بازی باشه، چون فکر نمیکنم به این صورت بازی بدون صدا ساخته بشه معنی نمیده که! باز البته شما نسخه های قبل رو هم احتمالا بازی کردین و بهتر باید بدونید که همیشه به همین منوال بوده یا این نسخه فعلا اینطوره!.
بارسلونای من فعلا از بحران در اومده
بعد از اینکه یه بازی را با هت تریک مسی به زور تو دقایق پایانی 3-2 بردم تیم افتاد رو دور و فعلا چند بازی پیاپی را راحت دارم میبرم
سیستم تیم را تغییر ندادم ولی دستورات تیمی و انفرادی و تمرینات انفرادی بازیکنان را بیشتر مورد توجه قرار دادم
کسایی که تیم بزرگ دارن از ترکیب ثابت بیشتر استفاده میکنن یا سیستم چرخشی میذارین که به همه بازی برسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)