اسم تاپیک عوض کنید بذارید تاپیک وداع با دانلود شبانه![]()
اسم تاپیک عوض کنید بذارید تاپیک وداع با دانلود شبانه![]()
من که همون اول گفتم.پستمم هست برید ببینید.البته من گفتم اسمشو بزارید کمپین اعتراض به حذف شبانه.![]()
اینم ایمیل جناب دکتر عمیدیان رییس سازمان تنطیم مقررات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کن همچین سرعتی برای دانلود سریالهای تلوزیون بدن
4 هزار تومن در عرض یک ثانیه مصرف میشه![]()
دقیقا منم همینو گفتم.اصلا سرعتامونو بکنن 1000 مگابایت در ثانیه بعد به قول شما تقریبا ثانیه ای 4000 تومان باید بدیم.اینا زرنگن.توسعه اینترنتو فقط وانمود میکنن افزایش پهنای باند هست.اسمی از قیمتهای نجومی اینترنت ایران نمیبرن که باید اول اونا کاهش پیدا کنه..بعد شما حساب کن توقع دارن با این قیمتها وقتی iptv یا شبکه های تعاملی یا همون آنلاین تلویزیونی خودمون راه افتاد ما بریم مثلا فلان سریال ایرانی رو تو این شبکه ها نگاه کنیم.یعنی پول بدیم تا زجر بکشیمثانیه ای 4000 تومان زجر بکشیم
![]()
اعتراض بی فایده است پا رو میذارن رو شیر اینرنت قطره ایی میدن به ملت!!!!!
البته رئیس کمیسیون با رئیس سازمان فرق داره ها .
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دارای ۹ نفر عضو است که سه نفر آنها از افراد صاحب نظر در حوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند:
(فقط 3 نفرشون حوزه کاریشون IT هست , باقی از ارشاد و ... و ... و جاهای دیگه هستن !)
Last edited by gigaht; 30-09-2014 at 01:04.
تا حالا دقت نکرده بودم که از بس اینترنت تو ایران گرون و از اون طرف کم سرعته که میشه سرعت اینترنت ایران رو با ریال اندازه گیری کرد
الان اینترنت 2 مگ با حساب گیگی 35000 ریال فکر کنم میشه تقریبا 70 ریال در ثانیه = 70 R/s![]()
در حالی که تو خارج اینترنت 10 مگ رو مثلا Free یا همون نامحدود حساب کنیم میشه تقریبا 0 R/s . یعنی ما از لحاظ هزینه داریم 70/0 برابر اونا یعنی بی نهایت برابر اونا هزینه گیگ میدیم .
![]()
الان مثلا داره پارس انلاین سرعت 21 مگ میده اخه به چه دردی میخوره وقتی با حجم 2 3 گیگ ارائه بشه چه فایده داره . بابا طرف با همون سه چهار مگم میتونه سایت باز کنه . اگر شرکتها مثل های وب سرویس میدادن باز یکمی قابل تحمل بود .
مشترکین ما می توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیدهایم.
خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.
گزاره هایی در پایین صفحه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)