تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 30 از 1547 اولاول ... 2026272829303132333440801305301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بعد از کل کل فراوان با پشتیبانی نزدیک 600 مگ بهم اضافه کردن . حق دادنی نیست گرفتنیه ...

البته یک مقداری بیشتر هست چون 300 مگ ترافیک ماه قبلم هم بود که زودتر از وقت تعیین شده سوخت ولی خوب همینم خوبه . این قضیه ایی که اینبار برام پیش اومد اصلا یکجورایی عجیبه بود . (شارژ شدن خودکار حساب بدون پرداخت هزینه و بقیه ی ماجرا ) ولی خوب شاید اینم بشه گفت باگ شاتل هست ولی خودشون که قبول ندارن .

دفعه ی بعد باید حواسم را بیشتر جمع کنم شاتل کلاه سرمون نزاره . استفاده از نرم افزا کنترل پهنای باند و چک کردن مرتب میزان مصرف واقعا ضروریه وگرنه اینا که کلاه سرشون نمیره و همیشه به ضرر مشترک هست .

2. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من می خوام از ماه بعد بیام 512 نامحدود شاتل بخرم! به نظرتون برا نامحدود، شاتل خوبه؟ لطفا کسایی که نامحدود دارن، جواب بدن و سؤال دیگه این که با K/e/r/i/o میشه با حدّاکثر سرعت دانلود کرد یا K/e/r/i/o رو مثل پارس آنلاین محدود کردن؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من می خوام از ماه بعد بیام 512 نامحدود شاتل بخرم! به نظرتون برا نامحدود، شاتل خوبه؟ لطفا کسایی که نامحدود دارن، جواب بدن و سؤال دیگه این که با K/e/r/i/o میشه با حدّاکثر سرعت دانلود کرد یا K/e/r/i/o رو مثل پارس آنلاین محدود کردن؟
    به نظر من سرویسهای شاتل فقط به درد وبگردی میخورد نه دانلود، فکر میکنم سرویسهای مخابرات برای شما بهتر باشد.

5. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه زیاد دانلود نداری، بیا شاتل...
    ولی در کل اگه مخابرات یا فن آوا بگیری، دیگه استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن رو نداری و اعصابت راحته...

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واقعا اینا برای فروختن مودم های اشغال خودشون دست به چه دروغ هایی که نمیزنند ما هم یه بار فریب این حرفاشونو خورده بودیم.
    من خودم 2750u دارم و تنظیماتش رو هم تلفنی پشتیبانی بهم گفت و نصبش کردم.خیلی قطع و وصلی داشت شاتل گفتم مال مودم قدیمی جدید هم گرفتم فرجی نشد[emoji17]

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اگه زیاد دانلود نداری، بیا شاتل...
    ولی در کل اگه مخابرات یا فن آوا بگیری، دیگه استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن رو نداری و اعصابت راحته...
    داداش مخابرات لین خارجی و پینگش حالی به حالیه.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من خودم 2750u دارم و تنظیماتش رو هم تلفنی پشتیبانی بهم گفت و نصبش کردم.خیلی قطع و وصلی داشت شاتل گفتم مال مودم قدیمی جدید هم گرفتم فرجی نشد[emoji17]
    داداش شما یه عکس از وضعیت status مودم بزار.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان

به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود

12. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
    سلام،
    ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی
    نشه.
    البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.

14. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام،ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی نشه.البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.
    وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست و ادله دیگه که تایپکش زدیم پس جریان سراسری هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •