اینم تست سرعت الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست با اسپید تست تا 5 مگ هم بالا رفت .بعد اومد پایین تو همون وضعیت موند
اینم تست سرعت الان
اینم تست با اسپید تست تا 5 مگ هم بالا رفت .بعد اومد پایین تو همون وضعیت موند
من تقریبا از یکماه پیش که هنوز ایرانسل وصل نشده بود نسل سوم همراه اول و پیدا میکردم تو گوشی اما بخاطر اختلافاتی که با وزیر ارتباطات داشته مجوز نگرفته. اونم بخاطر اینکه از کیسه مردم عقب نمونه بزودی راه میندازه. خداکنه لج و لج بازی نسل 4 راه بندازه
Last edited by amirbrad; 07-08-2014 at 16:36.
بستگی داره که آیا تو اون مناطق ایرانسل دکل هاشو به 3G مجهز کرده یا نه.
دقیقا من دیشب تنظیمات اینترنت ایرانسل رو اوکی کردم بعد دیتا رو فعال کردم بعد 1 دقیقه دیدم همون gprs وصل شده!قبلنا که از gprs استفاده میکردم(3،4سال پیش)فوقش به 10 ثانیه وصل میشد ولی الان بدتر شده!
همشهری منطقه شما هم بلاخره راه افتاد !؟؟![]()
آره من هنوز باورم نمیشه تو منطقه ما هم ایرانسل 3g رو برقرار کرد .
بای بای رایتل![]()
حرف های شما کاملا تایید می کنم. هر روز بدتر از دیروز!!
من 600 تا هم سرعت گرفتم واسه چند ثانیه ولی انتن ضعیفه همش دو خط بیشتر ندارم
حالا میخوام با کامپیوتر تستش کنم این برنامه pc suite بازیش گرفته
این خبر رو بخونید، فکر نکنم همراه اول به این زودیا بیاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مردم برای ۳G صف نکشیدهاند!
پس از اعطای مجوز ۳G به ایرانسل، مخابرات مخالفت خود را با شرطهایی که وزارت ارتباطات در قبال اعطای مجوز نسل سه گذاشته، اعلام نمود. به گزارش دنیای اقتصاد، سخنگوی شرکت مخابرات اظهار کرد: تکنولوژی دستوری نیست و به صورت تدریجی گسترش مییابد. مردم برای ۳G صف نکشیدهاند و گسترش ۳G هم به صورت تدریجی خواهد بود.
داوود زارعیان در خصوص زمان دریافت مجوز نسل سه توسط همراه اول خبر داد که در حال حاضر در این رابطه با وزارت ارتباطات در حال مذاکره هستند. هم اکنون ۶۰ درصد مشترکان تلفن همراه را همراه اولیها تشکیل میدهند که به خدمات ۳G نیز دسترسی ندارند. به اعتقاد وی، ۳G طرفدار زیادی ندارد چرا که اپراتور سوم (رایتل) در این مدت نتوانسته مشترکان زیادی داشته باشد.
من که این خبر خوندم احساس کردم داره بهم بی احترامی میکنه، من مشترک همراه اولم از قبل از بی احترامی که به کاربراش میکرد تاراحت بودم و الان به حد اعلا رسوندن...
من یکی که تو فکر رفتن از همراه اولم پولی هم که بخاطر سیم کارت 5تومنی 500تومن کشیدی بالا تو گلوت گیر کنه خفه شی!
منم تعجب کردم مَردک میگه استقبال نشد از نسل سوم!!!! اخه یکی نیست بگه با اون کیفیت و انتن دهی و قیمت بالا سرعت پایین همینم از سرتون زیاده!!! اتفاقا منم شاید خط ثابت همراه اول رد کنم بره وقتی ارتقا نمیدن!!!!
Last edited by amirbrad; 07-08-2014 at 17:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)