من هم به نوبه خودم قسمت جناب خانش دوست دارم .از دکورشون هم خوشم نمیاد.قسمت لباهنگ اش هم بستگی داره اون یه نفرچقدر باحال باشه
من هم به نوبه خودم قسمت جناب خانش دوست دارم .از دکورشون هم خوشم نمیاد.قسمت لباهنگ اش هم بستگی داره اون یه نفرچقدر باحال باشه
در کل این لیپ سینک چه خارجی چه ایرانی چیز جذابی نیست اینقدر صبر کردن اخرش رو اووردن به یه کپی و تکرار .. مردم باید خیلی دیگه راه افتاده باشن که بیان به این چیزا رای بدن
Last edited by ghassam2; 17-03-2016 at 11:24.
و من باز در تعجبم از نحوه رفتارها در فصل سوم چرا دیگه باید شاهد حالتها و حرکات مصنوعی اعم از خندیدن و .. از طرف مردم در استودیو و حتی خود رامبد جوان باشه این برنامه بعد از سه فصل باید به بلوغ میرسید یعنی رامبد جوان تا کی می خواد با تصنعی بودن پیش بره انگار به هیچ وجه نمی خوان در این چیزا تغییر بوجود بیارن آشکارا معلومه جوان زیاد خودش علاقه ای به این نوع برنامه ها نداره ... و این تماشاگران داخل استودوی یه جور خاصین اینگار توی عمرشون نخندیدن در حالیکه همه ما در داخل جمع خانواده و دوستان شاید به مراتب برنامه ها و خاطرات و شوخیایی خیلی خنده دارتری از خندوانه داشته باشیم مگه خندوانه چی داره ؟ خندوانه همون کاریه رو انجام میده که جمعهای دوستانه خانوادگی وقتی دور هم جمع میشن تازه با خلاقیت بیشتر انجام میدن و مسروق به سابقه است..
همه برنامه ها زدن تو کار موسیقی
موسیقی حرام است تلویزیون مجرمس و باید اعدام بشود![]()
اگر جناب خانش رو حدف کنن دوزار نمیرزه !
جناب خان امشب مهمان برنامه 90 خواهد بود.
جناب خان هر شب فقط بیست دقیقه آخر میاد ؟
فکر کنم! اینجوری بهتر هم هست دیگه فقط همون 20 دقیقه اخر رو می بینیم
مگه امشب 90 داره؟
نود با جناب خان خیلی باحال بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)