سلا م خدمت همه دوستانمون می خواستم بدونم چطور میشه فهمید که شخصی با چه id از یاهو مسنجر استفاده کرده ؟ ک
سلا م خدمت همه دوستانمون می خواستم بدونم چطور میشه فهمید که شخصی با چه id از یاهو مسنجر استفاده کرده ؟ ک
سلام
چه جوری میشه تمام عکس هایی رو که تا حالا تو یاهو مسنجرم گذاشتیم رو حذفش کنم ؟؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
منظورم اینه که چطوری میشه آرشیو عکس های یاهو مسنجرو حذف کرد
لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه.. منتظرم
من زیاد اشنایی به این سایت ندارم لطفا هر کی پیام منو خوند و راه حلشو میدونه واسه پیغام بزاره
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
چه جوری میشه تمام عکس هایی رو که تا حالا تو یاهو مسنجرم گذاشتیم رو حذفش کنم ؟؟
موقعی که عکس رو میخوای انتخاب کنی تو همون صفحه یه دکمه delete داره برای پاک کردنش.
یه سوالی وقتی یه نفری رو ایگنور می کنیم برای طرف پیام میفرسته ک ایگنور شده توسط فلانی
نــه! هیچی نمیاد!
تغییر دادن مرورگر در یاهو مسنجر یا تغییر مرورگر پیش فرض ياهو مسنجر
به آدرس زیر بروید:
Start -> Set Program Access and Default -> Custom -> Choose a default Web browser
و یکی از مرورگرهای Mozilla Firefox,Opera,InternetExplorer,… رو انتخاب کنید.
یا
برای پیش فرض کردن مرورگر فایرفاکس در یاهو مسنجر:
Tools > Options > Advanced (tab) > System Defaults
اینجا باید روی دکمه Check Now کلیک کنید. بهتون پیغام میده:
?Firefix is not currently as your default browser. Would you like to make it your default browser
روی Yes و بعد OK کلیک کنید.
آیا سایت یا وبلاگی رو سراغ دارید که بشه توش بوتر های یاهو رو دانلود کرد...بوتر هایی که واقعا کار کنه.
ممنون
سلام...برنامه ای هست تو باهو 11و10 که بشه آیدی رو بدون اطلاع طرف در لیستش اضافه کرد؟
همچنین آیدی که بلاک شده..راهی هست از لیست در آوردش؟
سلام. می خواستم بدونم که چطور میشه در آی دی متنی رو که share شده، بر داشت؟ اونی که اون بالا می نویسیم نه ها، اونی رو که وقتی روی عکس کنار آی دی کلیک می کنیم میاد می گم.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)