تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 34 اولاول ... 20262728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مونشن گلادباخ 3-1 بایرن مونیخ؛ طلسم شکست ناپذیری باوریایی ها شکسته شد، شکست بایرن در بروسیا پارک

مونشن گلاد باخ موفق شد با نتیجه 3-1 بایرن مونیخ را شکست دهد تا اولین شکست فصل باوریایی ها رقم بخورد.
    شاگردان پپ گواردیولا که در رقابت های بوندسلیگا یکه تازی می کنند، در هفته ی پانزدهم بوندسلیگا باید به خانه ی مونشن گلادباخ سخت کوش می رفتند، این دیدار در حالی رقم خورد که بایرن مونیخ دیدار گذشته ی خود را با نتیجه ی 2-0 برابر هرتابرلین پیروز شده بود و همچنان در صدر جدول قرار داشت، مونشن گلاد باخ نیز در دیدار گذشته ی خود را با نتیجه ی تساوی 3-3 برابر هافنهایم به پایان رسانده بود و در رده چهارم جای گرفته بود؛ نکته ی جالب این دیدار بازگشت فرانک ریبری پس از ماه ها از بند مصدومیت در لیست 18 نفره ی بایرن مونیخ بود!
    در جریان این دیدار شگفت آور، در دقیقه ی 54 اسکار وندت موفق شد گل برتری را برای مونشن گلادباخ به ثمر برساند؛ پس از آن در دقیقه ی 66 لارس استیندل اختلاف پیروزی را برای گلادباخ افزایش داد تا نتیجه ی کار 2-0 به سود این تیم شود، سپس در در دقیقه ی 68 مکسی لوپز گل سوم را برای گلاد باخ به ثمر رساند تا شکست بایرن در این دیدار حتمی شود، و در پایان در دقیقه ی 81 فرانک ریبری که پس از ماه دوری از میادین، برای دقایقی در میدان قرار گرفته بود موفق شد تک گل بایرن مونیخ را به ثمر برساند.
    بایرن مونیخ با پذیرش این شکست همچنان با 40 امتیاز در صدر باقی ماند، مونشن گلاد باخ نیز 26 امتیازی شد و در رده سوم جدول جای گرفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

واکنش گواردیولا به نخستین شکست تیمش در بوندس لیگا

پپ گواردیولا پس از شکست ۳-۱ تیمش مقابل مونشن گلادباخ که باعث شد روند شکست ناپذیری این تیم در بوندس لیگا متوقف شود به خبرنگاران گفت:" باید به مونشن گلادباخ تبریک گفت چون واقعا فوق العاده بودند. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی بدست آوردیم اما متاسفانه نتوانستیم به گل برسیم.

در نیمه دوم آسیب پذیر نشان دادیم و تعداد پاس های اشتباه مان زیاد بود. پس از گل نخست حریف تمرکزمان را از دست دادیم و بی نظم بازی کردیم. حریف هم به خوبی از فرصت هایش استفاده کرد. در نهایت باید بگویم که خودمان مقصر این شکست بودیم."

گواردیولا همچنین درباره بازگشت فرانک ریبری به میادین پس از نه ماه که موفق شد تنها گل بایرن را هم در این بازی بثمر برساند گفت:
    " همه از بازگشت ریبری به میادین پس از این مدت طولانی خوشحال هستیم. "

ریبری: در شکست بی تاثیر نبودیم

بایرن مونیخ روز گذشته با نتیجه ی 3-1 برابر مونشن گلادباخ مغلوب شد تا اولین شکست فصل بایرن رقم بخورد، فرانک ریبری که در این بازی فرصت حضور را یافت اظهار داشت:
    ((ما شانس های گلزنی زیادی داشتیم، ما در نیمه ی اول می توانستیم حتی با نتیجه ی 3-0 پیروز شویم، اما از موقعیت هایمان استفاده نکردیم، اشتباه از خود ما بود که نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم، اما مونشن گلاد باخ به خوبی از موقعیت هایش استفاده کند و به پیروزی دست بیابد.))

شوبرت: نیمه اول شانس آوردیم، نیمه دوم کار را تمام کردیم!

تیم فوتبال بورسیا مونشن گلادباخ، دیشب توانست دست به کار بزرگی بزند و بعد از 14 بازی اولین شکست بایرن مونیخ را در این فصل بوندسلیگا رقم بزند.
    شاگردان آندره شوبرت در این دیدار، با نتیجه 3 بر 1 حریف نامدار خود را شکست دادند.

شوبرت در پایان این بازی گفت:
    ((کار بزرگی انجام دادیم؛ بایرن مونیخ بهترین تیم حال حاضر اروپاست ولی بازیکنانم در مقابل این تیم بدون ترس بازی کردند و توانستند نتیجه را به سود خود رقم بزنند.
    در نیمه اول روی چند صحنه شانس آوردیم که گل نخوردیم، اما در ادامه توانستیم حملات بایرن را مهار کنیم. نیمه دوم، دروازه آنها را باز کردیم و بعد از گل اول، اعتماد به نفس لازم برای گل های بعدی را بدست آوردیم. تلاش کردیم که در نیمه دوم کار بایرن را تمام کنیم و این کار را به خوبی انجام دادیم. بازیکنان جوان گلادباخ نشان دادند پتانسیل بالایی دارند و از پس کارهای بزرگ بر می آیند. حالا برای مصاف با منچسترسیتی آماد می شویم تا در اروپا هم مأموریتمان را کامل کنیم.))
    Last edited by hossein blak; 06-12-2015 at 14:41.

3. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

5. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

لواندوفسکی: نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم

رابرت لواندوفسکی در مصاحبه با روزنامه آ اس اسپانیا در مورد پیشنهاد باشگاه رئال مادرید و شرایط کنونی خود در بایرن مونیخ به گفتگو پرداخت:

وی در همین مورد گفت:
    ((خودتان را به جای من بگذارید، نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم، باید تصمیم درست را بگیرم، نه با بایرن مونیخ مشکلی دارم نه با رئال مادرید، مدیر برنامه هایم در حال بررسی پیشنهادات است، مادرید تنها مقصد من نیست و من پیشنهاد دیگری نیز دارم که باید بررسی شود.
    من بطور مستقیم با رئال مادرید در ارتباط نبوده ام، اما رابط آنها با مدیر برنامه های من در تماس است، ماجرای من را همه می دانند و چیزی تازه ای ندارم که بگویم، عضو رئال مادرید شدن نصیب هر بازیکنی نمی شود.))

7. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دینامو زاگرب 0-2 بایرن مونیخ؛ پیروزی باواریایی ها در شب تشریفاتی گروه F

بایرن مونیخ تیم از پیش صعود کرده به مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دیداری تشریفاتی به مصاف دیناموزاگرب رفت و موفق شد با درخشش رابرت لواندوفسکی این تیم را با نتیجه ی 2-0 شکست دهد.
    در حالی که شاگردان پپ گواردیولا با شکست برابر بایرلورکوزن در هفته ی گذشته ی بوندسلیگا آلمان اولین شکست فصل خود در بوندسلیگا را تجربه کرده بودند با انگیزه ای بالا برای جبران شکست خود در دیگر تورنمنت مهم، یعنی لیگ قهرمانان اروپا پای به ورزشگاه ماکسیمیر دینامو زاگرب گذاشتند.
    در جریان این دیدار در دقیقه ی 61 رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی بایرن مونیخ که این روزها صحبت های زیادی مبنی بر جدایی او از مونیخ و پیوستنش به رئال مادرید می شود موفق شد گل برتری را برای بایرن مونیخ به ثمر برساند، پس از آن 3 دقیقه بعد در دقیقه ی 64 باز هم رابرت لواندوفسکی برای بایرن مونیخ گل زنی کرد تا این دیدار با نتیجه ی 2-0 به سود بایرنی ها به اتمام برسد.
    در پایان بایرن موینخ با کسب این 3 امتیاز در شب پایانی مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا، 15 امتیازی شد و به عنوان تیم اول گروه F به مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت، از آن سو در دیگر دیدار مهم گروه F، آرسنال موفق شد در خانه المپیاکوس با هتریک الیویر ژیرو این تیم را شکست دهد و با 9 امتیاز به عنوان تیم دوم جواز صعود به مرحله ی بعدی رقابت ها را بدست آورد، المپیاکوس نیز به عنوان تیم سوم گروه F به لیگ اروپا راه یافت.

9. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

لواندوفسکی: نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم
    اصلا لوا تصمیم گیرنده نیست این وسط
    قرارداد طولانی مدت داره و بند جدایی هم نداره پس هیچ چیز نمی تونه بایرن رو مجبور به فروشش کنه
    لوا با بیلد اشپورت هم مصاحبه کرده و رد کرده این شایعات رو.. این مصاحبه با آ س و اینطور حرفا خیلی خیالی به نظر میرسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

13. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: امشب، جوابی ندارم. هفته آینده، جواب این سوال را خواهید دانست.

* در پاسخ به این سوال که آیا فصل بعد در بایرن خواهد بود

گواردیولا بایرن را ترک میکند

مشکل با دکتر ها - ریبری جدی مصدوم شده و حالا لام

کومان: از رفتن گواردیولا غصه میخورم

ملی‌پوش فرانسوی بایرن مونیخ معتقد است پپ گواردیولا بزودی از تیمش جدا خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، از روز گذشته تا کنون موضوع ماندن یا نماندن پپ گواردیولا در بایرن بار دیگر به تیتر نخست رسانه‌های ورزشی آلمان تبدیل شده است.

کینگزلی کومان هم یکی از بازیکنانی است که از جدایی احتمالی گواردیولا از کادر فنی بایرن مونیخ متاسف است. این هافبک فرانسوی که پیش از شروع فصل جاری بوندسلیگا با انتقالی قرضی از یوونتوس ایتالیا به باواریایی‌ها پیوست و درمدتی کوتاه اعتماد مربی اسپانیایی تیم جدیدش را به دست آورد، در مصاحبه با "اسکای اسپورت نیوز" گفت:" اگر پپ از بایرن جدا شود، بسیار ناراحت خواهم شد.

من او را بهترین مربی دنیا می‌دانم. او فردی بود که بیش از هر مربی دیگری باعث رشد و ترقی من شد؛ بیش از هر مربی دیگری به من فرصت بازی داد و مرا از نعمت اعتمادش بهره‌مند ساخت. من مطئنم او هر جای دیگری باشد هم موفق خواهد شد. اگرچه همه چیز به تصمیم خودش بستگی دارد، نه من، اما هر جا هست برایش بهترین‌ها را آرزو می‌کنم."

گفتنی است کومان تا اینجای فصل جاری در ده بازی برای بایرن به میدان رفته که حاصل آن به ثمر رساندن سه گل بوده است.

Guardiola hailed as 'the best in the world' by Coman amid Bayern Munich exit rumours

ماتیاس سامر: نمی دانم پپ چه تصمیمی بگیرد. نمی توانم بگویم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هانوفر 0-1 بایرن مونیخ

گواردیولا: در تمام سال 2015 عالی بودیم

مربی بایرن مونیخ معتقد است تیمش به رغم مصدومان متعددی که در اختیار داشته و دارد واقعا کار بزرگی کرده است که توانست بی‌رقیب دور رفت را به پایان ببرد.

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ صدرنشین ساعتی پیش موفق شد با نتیجه شکننده 1 بر 0 میزبانش هانوفر را از پیش رو بردارد تا نه تنها سال 2015 بوندسلیگا را با برد پشت سر بگذارد بلکه اختلاف امتیازش را با تیم دوم جدول یعنی بروسیا دورتموند به رقم هشت برساند.

بعد از پایان این مسابقه پپ گواردیولا گفت:" بازیکنانم را واقعا تحسین می‌کنم. دور رفت را با بیلان فوق‌العاده‌ای پشت سر گذاشتیم با پانزده برد و دریافت تنها هشت گل. شاگردانم در تمامی طول سال عالی کار کردند، هم در بوندسلیگا، هم در جام حذفی و هم در چمپیونز لیگ.

ما طی هفته‌های اخیر بازیکنان محدودی در اختیار داشتیم، فقط 15-14 نفر. از این رو دستم برای چینش متنوع‌تر ترکیب تیمم بسته بود. بدون حضور آرین، فرانک، داگلاس کاستا و ماریو گوتزه بازی سرعتی رو به جلو را در دستور کار قرار ندادیم و بنا را بر این گذاشتیم که اولویت اولمان در بازی امشب کنترل بازی باشد.

با این وجود در نیمه اول فرصت‌های زیادی خلق کردیم. در نیمه دوم وضعیت خطرناک شده بود، به عبارتی برتری 1 بر 0 همیشه خطرناک است. اما همینکه من فقط 15 بازیکن در اختیار داشتم و بازیکنان تیم جوانان هم از دو هفته پیش به تعطیلات رفته‌اند خود گویاست که به سختی پیروز میدان شدیم."

Guardiola: I'll reveal more about my future on Sunday

بایرن کلا چهار بازیکن ذخیره داشت

تو این بازیم ویدال مصدوم شد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسمی: آنچلوتی جانشین گواردیولا میشه که آخر فصل قراره از بایرن جدا بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •