تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان یک خبر جدید...هکر های زرنگ تونستند متوجه بشن کع نسخه ی بعدی اساسینس کرید چیه
    نسخه ی بعدی در زمان ویکتوریای قرن 19 هستش و اسمش هست assassin's creed victory
    یوبیسافت هم در این باره ابراز تاسف کرده و اطلاعات بیشتر در گیمفا...
    عکسای بازی که خیلی قشنگن دل ادمو میبرن امیدوارم مثه unity نشه...در هر صورت من که فن بوی همه ی assassin's creed هام....حتی یونیتی هن دوست داشتم از داستان پردازی قشنگش تا گرافیکش
    فقط اگه این باگها رو نداشت عالی میشدش که با اپدیت 1.4 کلی هاشو بر طرف کرد...
    در ضمن خبر بالا از سوی یوبی سافت تایید شده کلا بازی assassin's creed victory مثه 3 شده
    در ضمن بازی تو لندن و هنوز بازم متاسفانه ماشین اختراع نشده ولی ایستگاه قطار هست...لباسشم شبیه ادوارد با رنگ سیاهه...من دیگه همه چیو گفتم برین گیمفا ببینین D;

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان یک خبر جدید...هکر های زرنگ تونستند متوجه بشن کع نسخه ی بعدی اساسینس کرید چیه
    عکسای بازی که خیلی قشنگن دل ادمو میبرن امیدوارم مثه unity نشه...در هر صورت من که فن بوی همه ی assassin's creed هام....حتی یونیتی هن دوست داشتم از داستان پردازی قشنگش تا گرافیکش
    در ضمن خبر بالا از سوی یوبی سافت تایید شده کلا بازی assassin's creed victory مثه 3 شده
    در ضمن بازی تو لندن و هنوز بازم متاسفانه ماشین اختراع نشده ولی ایستگاه قطار هست...لباسشم شبیه ادوارد با رنگ سیاهه...من دیگه همه چیو گفتم برین گیمفا ببینین D;
    زدی به کاهدون
    این مطلبه 1ماهه پیشه باور کن برو تو بخش جدید ترین اخبار بازی هایه رایانه ای خیلی وقته این مطلب گفته شده الان که دیگه داره gta میادکسی اینوبازی نمیکنه والا gta روبچسب این بازیا اشغالن
    Last edited by امید رض; 08-01-2015 at 12:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عجب هکر های با هوشی!!!!
    هنر کردن واقعا!!
    این مطلب مال خیلی وقت پیشه!

5. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

بنا به زایه شدن بنده درخواستم اینه که پست بالا پاک بشه
    جالبه خبرش برای امروزه.....
    mil bombase=هزار لعنت
    امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
    الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
    از ما گفتن بود....

7. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

mil bombase=هزار لعنت
    امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
    الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
    از ما گفتن بود....

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

mil bombase=هزار لعنت
    از ما گفتن بود....
    وقتی بازیه gta هست اساسینس کیلو چنده درضمن gta سیستم بالایی نمیخواد چون به گفته راکستار بازی خیلی بهینست درضمن اساسینس یونیتی از 50000هزارمدل گرافیکی طراحی شده بود ودایرکس 11 کارت گرافیک هایه امروزی فقط 10000هزارتامدل طراحی میتونن بکونن که یوبی رفت کوچه بازاری باهم قاطیش کرد وبازی درسته زیبا بود ولی باگ ولگ هایه بچه گانه داشت یا واچ داگز که یه بازیه بهینه نشده بود ولی مثل یونیتی گند نزده بودنش ولی gta میدونی چند وقته قراره بوده بیاد تازه شرکتش راکستاره ها هرسیستمی بده بیرون از این مانی سافت بهتر میده بیرون زنده باد راکستارگیم لعنت به هرچی شرکت پول به جیب زنه غیرمعتبره فقط راکستارواکتیویژن همینو بس
    وقتی ps3 بازیه gta رو بابهترین گرافیک اجرامیکنه یا ps4 تو رزولوشن 1080 اجرامیکنه شما چه انتظاری داری ؟از سیستمه مورد نیازش... تازه تریلرهاش هم تخیلی وخیالی نیستن ماکه از راکستار بدندیدیم ولی همش ازیوبی بددیدیم اصلا gta همون gاولش به کل اون شرکت پول پرست 1ماه 1ماه بازی جدید میده بیرون میارزه
    درضمن gta قبلی برا 2009 و2010بود الان 4الا5سال گذشته هرسیستمی بده حقشه وبازیش هیچ وقت از پا نمی افته
    ولی یوبی هرروز بازی با سیستم هایه عجیب میده بیرون وخسته کننده میشن بعداز 3ساعت ولی gta ساعتم 48بشینی دست وردارنیستی
    ودراخر فقط یه خوبی داشت بازیه اساسینس یونیتی که وقتی دیدم سیستمم یه همچین بازیه سنگین وخراب وبهینه نشده زیر صفر...رو اجرا میکنه متمعن شدم تمام بازی هایه روز رو با رزولوشن 1600و1200 میتونم اجراکنم gta که عددی نیست سیستمم تو اسنایپرالیت3 250فریم میداد والا
    اونجوری هم که معلومه نسخه بعدیه اساسینس یه سیستم 10ملیونی و20ملیونی میخوادتا 30فریم بده بیرون چون باسیستم الان 1فریم هم نمیگریم
    Last edited by امید رض; 08-01-2015 at 19:30.

11. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام. توی چند تا از صفحه ها در باره ارور stop working نوشته بودند . چی هست ؟
    ضمنا در رابطه بازی واقعا متریال های عالی و واقعی استفاده کردند . اصلا با نسخه های قبلی به خصوصblack flag فرق می کرد (خیلی بد بود و نصفه ولش کردم) . فعلا که بازی رو دستش ندیدم . همه چیزش عالی و تکه . البته باید far cry4 رو هم نصب کنم . فعلا که از call of duty بهتر بوده .
    البته دو جا برای من بازی یک استپ کوتاه داشت ولی دیگه ندیدمش . یک جا هم دو نفر داشتند افقی با هم صحبت می کردند

13. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام. توی چند تا از صفحه ها در باره ارور stop working نوشته بودند . چی هست ؟
    ضمنا در رابطه بازی واقعا متریال های عالی و واقعی استفاده کردند . اصلا با نسخه های قبلی به خصوصblack flag فرق می کرد (خیلی بد بود و نصفه ولش کردم) . فعلا که بازی رو دستش ندیدم . همه چیزش عالی و تکه . البته باید far cry4 رو هم نصب کنم . فعلا که از call of duty بهتر بوده .
    البته دو جا برای من بازی یک استپ کوتاه داشت ولی دیگه ندیدمش . یک جا هم دو نفر داشتند افقی با هم صحبت می کردند
    موقع بعضی از مراحل جانبی بازی ارور stop working میده دیگه نمیشه بازی اجرا کرد مثلن یک منطقه خاص از بازیه هر ماموریت جانبی از اون نقطه میرفتم این ارور میداد و اخرش هم نتونستم برمش و بازی سر ۶۲ درصد پاک کردم

بعضی وقتا هم موقع لود سیو این ارور میده که با اپدیت ۱.۴ یکم وضعیت بهتر شد

در کل خیلی حیف شد ای کاش اساسین یونیتی هم مثل فارکرای ۴ بازی بی باگی از اب در میومد
    Last edited by clau; 15-01-2015 at 00:25.

15. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از من که به شدت با این stop working ها مبارزه کردم بشنوید که بازی حتما باید در درایو c نصب بشه، و فقط آپدیت 1.4 و اونهم بدون run patch و ریختن کرک کافیه

17. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت shahraam.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    Shiraaz

پيش فرض

دوستان چه نسخه ای واسه دانلود و بازی کردن خوبه و بی دردسره (Reloaded , Gold Edition , Black Box و . . . . . . . . ) و از لحاظ آپدیتهاش یا نخواد یا آپدیتهاش باشه و آیا از لحاظ قشنگی و هیجان مثل Far Cry 4 هست و ارزش بازی کردن داره ؟
    Last edited by shahraam.com; 18-01-2015 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •