ترکیب احتمالی دو تیم، منبع: مارکا
.
![]()
ترکیب احتمالی دو تیم، منبع: مارکا
.
![]()
دوستان شما هم از گزارش این گزارشگر خوابتون میگیره یا فقط من اینجوریم ؟
اون از پخش تلویزیونی اینم از انتخاب گزارشگرشون![]()
کلا بازی خواب آور بود...اتلتیکو طبق معمول بازی رو خوب بسته.
والا ما که خوابمون میپره
جیغ های سرهنگ معروفِ
یه جا گفت بازیکنی که کارت گرفته بی شک تا آخر بازی ترسو بازی میکنه![]()
خوب نیمه اول تموم شد...
اتلتیکو شدیدا" دفاع میکنه خوب هم این کارو انجام میده... حمله های زیادی نکردن و به تبع ما هم از اون ضد حمله های برق آسا نتونستیم استفاده کنیم....
کروس زیاد تو جریان بازی نیست... یعنی یه جورایی زیر سایه آلونسو قرار گرفته. میشد از دی ماریا استفاده کرد تا با تکنیکش یه خورده دفاع رو به هم بریزه.
هنوز شاید تو دفاع خیلی عالی نباشیم.... اونا شاید روی هم رفته (تا جایی که یادم میاد) سه بار به سمت دروازه ما حرکت کردن ولی هر سه بار تونستن شوت بزنن کاری که ما به راحتی نمیتونیم در مقابل ساختار دفاعی اونها انجام بدیم...
پ.ن:
بازی با نتیجه 1-1 تموم شد... یه چیزی که خیلی جالب بود دفاع با برنامه اتلتیکو بود... با این که حدود 65 درصد مالکیت در اختیار ما بود اما اگه آمار رو بررسی کنید میبینید تو تعداد کرنر ها یا تعداد ضربات داخل چارچوب اختلاف مثل مالکیت چشمگیر نیست که نشون میده اتلتیکو فقط به دفاع فکر نمیکنه به موقعش حمله هم میکنه...
دی ماریا هم تو همین دقایق پایانی نمایش خوبی داشت و از دست دادنش به صلاح باشگاه نیست...
Last edited by metalhead_forever; 20-08-2014 at 02:36.
مگه بازی رو صداوسیما هم پخش میکنه . ما که از کانال های اونوری میبینیم .
آقا وضع کریس اصلاً خوب نیست. قشنگ مشخصه که درد داره. همونطور که گفتم این مصدومیت ها خیلی بدن. همه چی عادی به نظر میرسه ولی بعد یه فشار بیشاز حد و دیگه اون قسمت آسیب دیده کار نمیکنه. یعنی روز خوب داری و روز بد. تو روز خوبت میترسی که بدتر نشه و تو روز بد بدنت اکار نمیکنه و مکنیکال فیلیر داری. خدا کنه این پزشک ها یه کاری براش بکنن.
اتلیتیکو واقعا عالی . جز یه صحنه اشتباه فردی .
بدجور تو بازی برگشت رئال رو زجر میده شرط میبندم.
بازی دیشب خیلی خوب نبود ، اتلتیک دیگه زیادی بسته بود بازی رو
نمیشد تو اون شرایط بازی کرد ، رونالدو هم که نمیه ی اول گم بود تو بازی ، کم باهاش بازی کردن ، علت تعویضش بخاطر احساس درد بود ؟؟؟ چون من که چیزی ندیدم ( میگن بخاطر کمرش بوده که ؟ )
گل بدی خوردیم که ای کاش نمیخوردیم ، تو بازی برگشت کار سخته ، چون اونا با توجه به یه گلی که زدن میان فقط برای دفاع کردن ( که گل زدن سخته میشه ) و رئالم میره برای گل زدن ، که بعدش ضد حمله های اونا خطرناکه
رو گل به نظرم دفاع بیشتر مقصر بود ، 4 نفر بودن که توپ خیلی راحت از سرشون رد شد و ...
+
دیماریام گفته میشه احتمال رفتنش به یونایتد زیاد هست
که اشتباه بزرگیه ، دیشب همون چند دقیقه ای که بازی کرد عالی بود ، کلا روند بازی تغییر کرد
+
آنجلوتی :
دروازه بان:” دروازه بان فیکس تیمم برای فصل آینده را مشخص کرده ام اما فعلا اعلام نمی کنم.”
Last edited by Abdolreza2012; 20-08-2014 at 11:02.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتلتیکو خیلی بسته بازی کرد،منطقی هم بود چون اونا اصلاً مهره های ما رو ندارن. نتیجه بدتر از این نمیشد.
باید دید بازی برگشت چی میشه. شاید شد مثل بازی برگشت بایرن مونیخ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)