تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 30 از 47 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام...
    هر سال باید بگیم دریغ از پارسال ...
    چند ماه دیگه کنکور هست و این تاپیک فقط 30 صفحه رفته جلو...
    باز پارسال بهتر بود ... دو سال پیش که خیلی بهتر بود...
    امیدوارم بچه ها در حال درس خوندن باشن که کم سر میزنن به سایت...

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شماره سریال کنکور زبان از کجا باید بگیرم ؟

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام کسی هست در مورد کنکور انسانی رشته حقوق راهنماییم کنه؟
    من مهندسم و 82 فارغ التحصیل شدم وقت کمی دارم میخوام پیام نور اطراف اصفهان حقوق قبول شم میخوام در مورد رتبه و تراز و رتبه علمی و ...که لازمه تا قبول شم بدونم و اینکه با وقت کمی که برا کنکور 94 دارم چه درسایی را سرمایه گذاری کنم و چه درسایی را رها کنم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم، گفت: پیشنهاد داده‌ایم با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانش‌آموزان لحاظ می‌شود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیش‌دانشگاهی افزایش یابد.علی زرافشان در گفت‌و‌گو با ایلنا در پاسخ به این سوال که با توجه به حذف کنکور تا ۴ سال آینده و تاثیر سوابق تحصیلی، آیا قرار نیست؛ تجدیدنظری در روند برگزاری امتحانات نهایی شود، گفت: ما در جلساتی که در شورا داشتیم، پیشنهادمان این بوده که با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانش‌آموزان لحاظ می‌شود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیش‌دانشگاهی افزایش پیدا کند.سیستم تصحیح اوراق امتحانات نهایی تغییر می‌کندمعاون متوسطه آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم؛ در ارتباط با شیوه تصحیح اوراق امتحانات نهایی است. ما در حال حاضر با استفاده از تجربیاتی که در آموزش و پرورش در حوزه آزمون تیمز و پرلز وجود دارد، در حال تولید نرم‌افزاری هستیم که با استفاده از سیستم کدگذاری بتوانیم؛ دقت تصحیح را افزایش دهیم.اصلاح «سوابق تحصیلی» امکان پذیر می‌شودزرافشان خاطرنشان کرد: نکته سوم؛ ایجاد فرصت برای اصلاح نمرات است. به طور مثال هر ساله کوچک‌ترین و بزرگ‌ترین داوطلب را در کنکور داریم و آن داوطلب بزرگتر، سوابق تحصیلی‌اش را نداریم و یا اگر داریم؛ علاقه‌مند است که سوابقش اصلاح شود.وی در ادامه اضافه کرد: لذا ما در حال حاضر به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم.افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی در ۴ درس پیش دانشگاهیمعاون متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطابق قانون هر سال تاثیر سوابق تحصیلی باید افزایش پیدا کند، گفت: در قانون ذکر شده که در سال اول ۲۵ درصد تاثیر سوابق تحصیلی لحاظ شود و به تدریج سال‌های آینده این درصد افزایش یابد. ما پیشنهادمان افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی برای ۴ درس در دوره پیش‌دانشگاهی است.زرافشان در پاسخ به این سوال که این ۴ درس شامل چه دروس عمومی و تخصصی می‌شود، گفت: در دروس عمومی؛ زبان فارسی و علوم و معارف دینی، در دروس تخصصی در رشته ریاضی؛ دیفرانسیل و فیزیک، رشته تجربی؛ زیست‌شناسی و فیزیک و در رشته انسانی؛ عربی و ادبیات فارسی پیشنهاد شده است.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام کسی هست در مورد کنکور انسانی رشته حقوق راهنماییم کنه؟
    من مهندسم و 82 فارغ التحصیل شدم وقت کمی دارم میخوام پیام نور اطراف اصفهان حقوق قبول شم میخوام در مورد رتبه و تراز و رتبه علمی و ...که لازمه تا قبول شم بدونم و اینکه با وقت کمی که برا کنکور 94 دارم چه درسایی را سرمایه گذاری کنم و چه درسایی را رها کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه سوال ، طریقه کار با این کتابای جمع بندی چیه ؟
    یعنی از همین عید دیگه کتاب آموزشا رو آدم بذاره کنار و اینارو بخونه(مثلا فیل شیمی) یا فعلا با منابع سابق بره و یک ماه آخر از اینا استفاده کنه ؟ یا وقتی سوالای کنکورو خواست زمان دار بزنه ، موقع رفع اشکال از همینا فقط استفاده کنه که سریع تره خوندنشون ؟

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    واسه کنکور انسانی
    دفترچه سوالات دروس ریاضی و اقتصاد آیا جداست؟!
    Last edited by Mehran-King; 01-03-2015 at 14:07.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال ، طریقه کار با این کتابای جمع بندی چیه ؟
    یعنی از همین عید دیگه کتاب آموزشا رو آدم بذاره کنار و اینارو بخونه(مثلا فیل شیمی) یا فعلا با منابع سابق بره و یک ماه آخر از اینا استفاده کنه ؟ یا وقتی سوالای کنکورو خواست زمان دار بزنه ، موقع رفع اشکال از همینا فقط استفاده کنه که سریع تره خوندنشون ؟
    توی مقدمه همه کتابها طریقه استفادشون رو نوشته مخصوصا کتابهای جمع بندی مخصوصا جمع بندی شیمی.

جمع بندی هم زمان نداره هروقت هر درسی رو تموم کردی شروع کن جمع بندیش کن. البته نه اینکه تا اول خرداد صبر کنی و کلا 20 روز جمع بندی داشته باشی ! حداقل سعی کن نهایت از اواسط اردیبهشت جمع بندیو شروع کنی.

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

13 اعلام زمان دقیق برگزاری آزمون سراسری 94 برای ۵ گروه آزمایشی

توکلی در گفت‌وگو با فارس خبر داد :

اعلام زمان دقیق برگزاری آزمون سراسری برای ۵ گروه آزمایشی
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون سراسری از فرداست، گفت: آزمون سراسری سال ۹۴ در ۵ گروه آزمایشی، روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ۹۴ برگزار می‌شود.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه
    خبرگزاری فارس اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال 94 برای دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین کد‌رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه فرهنگیان که در مهلت مقرر موفق به دریافت کد سوابق تحصیلی نشده از فردا یکشنبه 17 اسفندماه 93 منحصرا از طریق سایت سازمان سنجش آغاز می‌شود و در پایان روز چهارشنبه 20 اسفندماه پایان می‌یابد.

توکلی تصریح کرد: داوطلبان ضرورت دارد با توجه به اطلاعیه این سازمان درباره اعلام زمان مجدد برای ثبت‌نام، در صورت واجد شرایط بودن برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 94 به شرح مندرج در اطلاعیه این سازمان که امروز بعدازظهر بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد و در نشریه پیک سنجش هجدهم اسفندماه نیز منتشر می‌شود نسبت به تکمیل تقاضانامه اینترنتی اقدام کنند.
    وی اضافه کرد: آن دسته از داوطلبانی که قبلا در آزمون ثبت‌نام کرده‌اند فقط می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان و وارد کردن اطلاعات درخواستی، نسبت به مشاهده اطلاعات ثبت‌نامی و در صورت لزوم ویرایش اطلاعات خود بر اساس دستورالعمل بند الف اطلاعیه اقدام کنند. این دسته به هیچ وجه مجاز به ثبت‌نام مجدد نیستند.

توکلی گفت: آزمون سراسری سال 94 برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج شنبه 21 خرداد ، گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنج شنبه 21 خرداد، برای داوطلبان
    گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 22 خرداد و برای زبان‌های خارجی بعدازظهر جمعه 22 خرداد 94 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

Last edited by Mehran-King; 07-03-2015 at 15:00.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام دوستان ، لطفا سریع تر جواب بدین ، ممنون میشم ، من دیپلمم ریاضیه اما دارم از گروه آزمایشی دیگه ای کنکور شرکت می کنم ، برای من پیامک اومده و گفته عنوان دیپلم شما با گروه آزمایشی تان مغایرت دارد و در صورت آگاهی شماره 1 رو به همون شماره پیامک کنم ، من شماره 1 رو براش فرستادم حالا سوالم اینجاست اگه پیامک رو نمیفرستادم آیا مشکلی پیش میومد؟! برام مهمه مرسی.

پ.ن : اینجا هم اشاره کرده بودین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mehran-King; 07-03-2015 at 18:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •