سلام
قطعا یه همچین چیزی نگفت، بلکه اواخر نیمه دوم بازی بود و گفت : " شیلی داره زمان بازی رو به نفع خودش مدیریت میکنه "
که خیلی فرق میکنه با اینکه : "زمان به نفع شیلی داره سپری میشه"
![]()
سلام
قطعا یه همچین چیزی نگفت، بلکه اواخر نیمه دوم بازی بود و گفت : " شیلی داره زمان بازی رو به نفع خودش مدیریت میکنه "
که خیلی فرق میکنه با اینکه : "زمان به نفع شیلی داره سپری میشه"
![]()
یادمه یکی از بازیها یه هوادار یه چیزی نوشته بود به زبان اسپانیایی و عادل ترجمه میکرد
اما دیشب یک دختر کلمبیایی برای جیمز رودریگز یک جمله نوشته بود و
احمدی که زبون اسپانیایی بلد نیست که ترجمه کنه هی گیر داده بود
تکرار میکرد که جیمز رودریگز حالا بالاتر از روبن و مولر و مسی مرد 5 گله جام شده!![]()
آخرم نفهمیدم اون نوشته چی بود؟! دوستان کسی میدونه؟
یا نوشته جیمز دوست دارم و از اینا
یا هم نوشته جیمز میخوام باهات ازدواج کنم!!!
![]()
کسی متوجه سوتی احمدی نشد؟
نیمه اول گفته بود مسن ترین (با تجربه ترین؟) بازیکن زمین فورلان با 35 سال سنه! بعد نیمه دوم اومد مثلا سوتیشو درست کنه، گفتش بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترینهاحمدی سوتی میده معذرت خواهی هم نمی کنه !!
فکر کنم نوشته بود Te Amo و فکر میکنم یعنی دوستت داریم. از اونجا که توی زبان ایتالیایی Ti Amo یعنی دوستت دارم.![]()
احمدی از معدود افرادیه ک دیدم بیشتر اوقات اشتباهاتش رو تصحیح میکنه و بعد هم از شنونده پوزش میخاد...
آغاز نیمه دوم یکی از بازیها تو همین مسابقات یکبار گفت: ای بابا همین اول کار که سوتی دادم...
اشتباه لپی بوده شاید
ولی میثم جان اونی که زمان رو به نفع خودش مدیریت میکرد برزیل بود ، توپ به بیرون میرفت ، زمان میگذشت تا از فشار شیلی کمتر بشه ...
دقیقا احمدی به نظر خیلی بچه خوبی میاد سوای بحث گزارش! از این عقده ای ها نیست و کلاس الکی هم نمیذاره...ساده و صمیمانه گزارش می کنه و چندان تو جو نیست که حالا ما اومدیم صدا سیما داریم گزارش می کنیم و خیلی شاخیم و این داستانها!
سلام
خب این برداشت شماست و برداشت گزارشگر این بود که اگه بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی بره به نفع شیلی هست، منطقی هم همینه
چون برزیل مدعی قهرمانی هست (یا حداقل خودشون رو مدعی قهرمانی میدونن) و میزبان هم هست و احتمالا به هیچ وجه دوست نداشت
که سرنوشتش در ضربات پنالتی رقم بخوره، شیلی خیلی خوب بازی کرد، ولی اینم درست نیست که بگیم شیلی به صورت مطلق تیم برتر میدان بود
و فردوسی پور داشته جانب دارانه به نفع برزیل گزارش میکرده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)