خوب شاید صدای مزدک رو هم 10 ثانیه دیرتر پخش کنن
در واقع صدا و تصویر دریافتی رو همزمان پخش کنن
خوب شاید صدای مزدک رو هم 10 ثانیه دیرتر پخش کنن
در واقع صدا و تصویر دریافتی رو همزمان پخش کنن
من که از شبکه های خارجی نگاه میکنم و فقط قبل از بازی و بین دو نیمه میزنم شبکه 3 که اونم همش تبلیغات پخش میکنه
به نظرم به مخاطب و حتی کسایی که به عنوان کارشناس میارن دارن توهین میکنن
وقتی واسه برنامه اسپانسر گرفتید دلیلی واسه تبلیغات وجود نداره
شبکه دولتی هم که هست و داره از پول بیت المال میره
جالبه خودشون میان از بازیکن ها انتقاد میکنن که پول بیت المال حروم میکنن ولی خودشون .....
آدرس پیج لطفا ...
مثلا به قول خودشون میان یه کارشناس رو دعوت میکنن که بین دو نیمه تیم ها رو تحلیل کنه از 15 دقیقه ماشاالله 14 دقیقه تبلیغاته،30 ثانیه سوال نظرسنچی برای پیش بینی.کلا 30ثانیه میمونه که توش 10.15 ثانیه ش رو عادل و یارو دیگه چرت و پرت میگن.کلا 10.15 ثانیه باقی ممونه برای کارشناس بیچاره.از نظر من این کار واقعا توهین به شعور بیننده و کارشناسه.....
+
بطور مثال والیبال ایران تو لیگ جهانی که پخش میشه میزنن شبکه 3 قمرواره رو کنفیکون میکنن.بین هر ست شبکه 3 کلا تبلیغات میذاره ولی شبکه جام جم 2 که من از توش والیبال های ایران رو نگاه میکنم از موقعی که سوت پایان یک ست زده میشه تا سوت شروع ست بعدی ، مجری ساکت وامیسته تا 2 تا کارشناسی که کنارش هستن بازی رو تحلیل کنن.شبکه 3 هم باید اینجوری باشه....واقعا احساس تاسف دارم برای اینا...
من این دکتر صدر رو میبینم یاد ژاک گلیفینکیس می افتم..![]()
نه خوب صدا و تصویر باهم میاد با هم 10 ثانیه تاخیر میخوره
یه بار یه فاجعه در سطح گزارشگری اتفاق افتاد یادم نیست مربوط به چه بازی بود، یوسفی با تلفن (!!!!) گزارش میکرد و صداش هم جلوتر بود یعنی
پ.ن : Clean Sheet اینجوری نوشته میشه ، اونی که شما نوشتی معنی منفی داره![]()
عادل گفت کسایی که دستگاه گیرنده دیجیتال دارن میتونن با کیفیت HD بازی ها رو ببینن !!
واقعا HD هست ؟؟
اونایی که دستگاه رو دارن رزولیشن الان چنده ؟؟
یا فقط نسبت تصویر رو به 16:9 تغییر دادن میگن HD شده ؟؟؟![]()
HD 720p نیست . 576i هست اگه اشتباه نکنم. نسبت تصویر هم 16 به 9 هست.
تو تاپیک شبکه های پخش خوندم گویا شبکه 3 نیست
ولی شبکه HD TEST داره بازی رو 1080 پخش میکنه مثل بازی والیبال
یا باید با آنتن بشقابی بگیرید (( ماه**واره ))
یا تو تهران باشید و با گیرنده دیجیتال بگیرید !!
این ایرانسل دیگه گندشو در اورده ده تا پیامک دادم برا مسابقه نرفت تا بازی شروع شد اخه این پولا حلاله یه مشت دزد[emoji35]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)