این قضیه سمت راست چیه ؟؟!![]()
این قضیه سمت راست چیه ؟؟!![]()
موقع تغییر سیستم خودش به طور اتوماتیک نفر سمت راست هر خط را بیرون می اندازه مثلا اگه 4 تا دفاع داشتی و به یک سیستم 3 دفاع تغییرش بدی ، دفاع سمت راستت را اتوماتیک خارج می میکنه و اهمیت نداره که چه بازیکنی را از کدوم پست در ان لحظه از ترکیب اصلیت خارج کرده باشی .
امتیازا چطور شد؟ خبری نیست!؟
من که خودم جمع زدم راند اول 110 امتیاز آوردم!!!![]()
جدول رده بندی لیگ پی سی ورلد
![]()
110 امتياز كلي هست؟!يا امتياز بازيكناي تو تركيب؟
اقایون مگر راند جدید نشده ؟ الان بازیکنایی که راند قبلی تعویض کردم نمیشه بیارم داخل ... در واقع باید با همون اخرین بازیکنان ادامه بدم ...
من دروازه بانو کشیدم بیرون اون دو تای دیگه هم قفله نمیشه اورد داخل ... تیم بدون دروازه بانه تا میتونید از راه دور شوت بزنید
ویرایش : اقایون متوجه شدم .. به فیفا فحش ندیدمشکل از تفکر گوسفندی بعد از پایان امتحانات بنده بود
باید اون بالا قسمت ابی روی راند 2 کلیک می کردم
![]()
رتبتون رو چند زده ؟؟؟ منظورم همون Rank هست ...
انصافا یعنی امکانات رده بندی و مقایسه و تحلیلیش زیره صفره
الان نه میشه تیم های دیگه رو دید که چجوری اتیاز اوردن و ترکیبشون رو دید و مقایسه کرد و نه میشه دید که هر بازیکنی چقدر امتیاز اورده و چه عملکردی داشته .
حتی رده بندی لیگ هم به صورت راند های جدا نیس! یعنی امتیازیه که تا همین لحظه گرفتین!! و تا اخر بازی های گروهی این عدد ثابت نمیشه و نمیشه ملاک گرفت!! چون راند ها با هم تداخل داره و یه مورد دیگه هم فرضا من که راند اول 96 امتیاز گرفتم با مجموع بازی دیشب برزیل شدم 112 ! حالا یکی مثلا دیشب کلی امتیاز دشت کرده باشه بالاتر قرار میگیره و این جدول همینجوری هی متغیر میمونه تا پایان دور گروهی.
این که امتیاز در نظر گرفته خوبه اما خب نسبت درجه امتیازی که براش گرفته خیلی بالاست . فرضا میتونست تعداد بلاک های بیشتری رو این مقدار امتیاز بده.
دقیقاالان نه میشه تیم های دیگه رو دید که چجوری اتیاز اوردن و ترکیبشون رو دید و مقایسه کرد و نه میشه دید که هر بازیکنی چقدر امتیاز اورده و چه عملکردی داشته .
اینجوری اصلا هیجان نداره تازه جدول رده بندی کلی هم نمیشه کامل دید که مثلا نفر اول الان چند امتیاز داره.
فقط به امید کسب یکی از جوایز ادامه میدیم![]()
بازیکنای تو ترکیب.
14654 هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)