تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 32 اولاول ... 2026272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 315

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

جای بهونه آوردن نیست.. مقصر خود ایتالیا بود. بازی ضعیف مقابل کاستا ریکا و بازی با ترس و لرز در اینجا + حرکات ریسکی که بالوتلی هم شانس آورد همون نیمه اول اخراج نشد و این حرکت عجیب مارکیزیو که واقعا من شاخ در آوردم!! ایتالیا وقتی اونقدر خوب بازی رو تحت کنترل داشت باید سعی می کرد فشار بیاره تا یک گل بزنه، نه اینکه در نیمه دوم ترکیب رو دفاعی تر کنه و همین نهایتا باعث شد اینطوری حذف بشه. بیشتر از همه ضعف مربیگری و استراتژی بود.
    سلام رئیس بزرگ

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خداوکیلی ایتالیا فقط واسه مساوی اومده بود

بالوتلی که همیشه رو سر و کله حریف بود
    صحنه ای که کارت زرد گرفت با پا رفت رو سر حریف !! (( شانس آورد اخراج نشد ))
    چنتا صحنه دیگه هم اصلا خوب نبود !!

این Chiellini هم همیشه داشت رو زمین می افتاد و فقط منتظر بود داور روش خطا بگیره !!!
    نصف حرکات تمارض بود !!!
    از همون اول بازی هم کلا باد بهش میخورد می افتاد رو زمین !!! (( البته بجز گاز سوارز ))

البته داور هم سوتی زیاد داد
    ولی واقعا ایتالیا فقط واسه مساوی اومده بود و از همون اول هم انگیزه ای واسه حمله و گل زدن نداشت !!!
    Last edited by albertxx; 24-06-2014 at 23:42.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اولا من طرفدار ایتالیا نیستم
    دوما کی گفتم ایتالیا 2006 رو دوست ندارم؟
    بحث من کلا این بود وقتی تیمای بزرگ اینطوری حذف میشن ادم حالش گرفته میشه کلا . قشنگی جام جهانی بنظر من اینه که ببینی تیمای بزرگ دارن در مقابل هم بازی میکنن .همه این تیمای بی نام ونشونهم که اومدن بالا دور بعد همه حذفن اما حیف که جای بعضی بزرگان خالیه
    شما خودت دوست نداشتی انگلیس و ایتالیا و اسپانیا بیان بالا که بازیهای پر شور و هیجان بیشتری رو دور بعد ببینی؟
    کسی تضمین می کنه اگه اسپانیا یا انگلیس میومدن بالا بازی ها پر شور و هیجان تر می شد؟؟؟ انگلیس توی سه تا بازی فقط یه گل زد...
    اسپانیا و انگلیس ( مخصوصا انگلیس ) امسال فقط اسم داشتن...

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

عجب جام مضخرفی...تیم های مدعی حذف شدن...پراندلی و رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا استعفا دادن.
    جدایی از بحث فنی پراندلی خیلی با شخصیت بود...یه ایتالیایی واقعی بود.

5. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از بازی اعصاب نداشتم اصلا
    اون موقع میخواستم بیام از نادیده گرفتن گاز گرفتن سوآرز بگم که چرا حداقل کمک داور چیزی ندید؟از بدشانسی بگم از .........
    اما الان که نگاه میکنم،میبینم شاید اونها هم میتونست کمی به ایتالیا کمک کنه و شاید حتی صعود میکرد اما این ایتالیا به نیمه نهایی هم نمیرسید.

در بین این سه بازی،بازی اول از همه بهتر بودیم،بازی دوم افتضاح به معنای واقعی و بازی سوم هم کمی از بازی دوم بهتر بودیم

بعد از بازی اول گفتم با تکمیل شدن خط دفاعی میشه به این تیم امید بیشتری داشت و سایر نقاط ضعف رو هم میذاریم به پای اینکه اولین بازی بود و بازی هم مقابل مهمترین حریف یعنی انگلیس بود
    اما در دو بازی بعد دیدیم که تیم فقط یک کار بلده و اون هم حرکت از عمقه.حالا فرقی نداره که حریف داره با 6 مدافع بازی میکنه یا بیشتر

امروز کمی حرکات از کناره ها بیشتر شد اون هم بخاطر سیستم 2-5-3 بود و معدود موقعیتهای ایتالیا هم با همون حرکات از کناره ها بود اما تیمی که مهاجم نداره بهتر از این هم نمیشد

تنها امید گلزنی ایتالیا در این 23 نفر به بالوتلی و ایموبیله بود،ماریو که مثل بازیهای امسال میلان اکثرا در حاشیه بود تا در بازی
    ایموبیله هم خوب تغذیه نشد و امروز خودش هم بد بازی کرد،کاسانو هم که کلا تعطیل و غیبت مهاجمان آماده تر و دعوت نشدن اونها هم که قبلا بحث شده

تغییر سیستم امروز به 2-5-3 هم که تقزیبا پیاده سازی یک نمونه از یووه بود که موفق نبود شاید اگه همون 1-5-4 یا 2-4-4 بازی میشد،نتیجه دیگری رقم میخورد

اروگوئه هم نسبت به ایتالیا و انگلیس خیلی سرتر نبود و فقط از موقعیت هاش بهتر استفاده کرد اما حالا که صعود کرده و ایتالیا هم حذف شده،دیگه هر چی بگیم بجز حسرت فایده دیگری نداره
    این جام هم برای ایتالیا تموم شد،حالا با کناره گری پراندلی،باید منتظر یک تصمیم درست بود تا این تیم رو با یک پوست اندازی ابتدا برای یورو 2016 فرانسه آماده کرد و سپس برای جام جهانی 2018 روسیه

به امید آینده بهتر

7. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

2002 هم همینطور بود تیمهایی مثل ایتالیا اسپانیا و انگلیس با کمک داور حذف شدند تا راه برای قهرمانی برزیل باز بشه! شاید امسال هم قراره فیفا برزیل رو قهرمان کنه

9. این کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله تا حدودی داوری دست داشت ولی واقعیت اینه که ما تو دو تا بازی اخر به ویژه کاستاریکا نشون دادیم که شایستگی حذف شدن داشتیم و نشانی از دوران شکوهمون نداشتیم.به امید بهتر شدن تیم و قهرمانی تو یورو

11. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چزاره پراندلی به صورت رسمی از مربیگری تیم ملی ایتالیا کناره گیری کرد .

آبته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا هم بعد از ناکامی ایتالیا از سمت خودش استعفا داد و آلبرتینی جای اونو گرفت .

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

جای بهونه آوردن نیست.. مقصر خود ایتالیا بود. بازی ضعیف مقابل کاستا ریکا و بازی با ترس و لرز در اینجا + حرکات ریسکی که بالوتلی هم شانس آورد همون نیمه اول اخراج نشد و این حرکت عجیب مارکیزیو که واقعا من شاخ در آوردم!! ایتالیا وقتی اونقدر خوب بازی رو تحت کنترل داشت باید سعی می کرد فشار بیاره تا یک گل بزنه، نه اینکه در نیمه دوم ترکیب رو دفاعی تر کنه و همین نهایتا باعث شد اینطوری حذف بشه. بیشتر از همه ضعف مربیگری و استراتژی بود.
    واقعاً همینطوره. من تو همون بازی کاستاریکا میترسیدم نکنه اینا بخوان به حداقل راضی شن و با کمترین امتیاز بخوان برن مرحلۀ بعد. تو اون بازی ترکیب هافبک ها یه جوری بود که دفاعی تر بود (به ویژه بازی نکردن وراتی). و البته خط حملۀ فقیر تیم که آخر هم کار دستش داد. بالوتلی بعد از اون حرکتش و اختارش یه نیمچه هند هم انجام داد که البته عمد نبود و توپ سیه پاس بلند بود که خورد زمین و بلند شد ولی از یه طرف ذهنیت ایجاد میکرد و از طرف دیگه تصورش سخت نبود که دوباره کارت بگیره. اون پریدنش رو بازیکن حریف خیلی برای تیم گرون تموم شد.ولی جداً من اعتقاد دارم که حرکت مارکیزیو اخراج نداشت. حرکتش بیدلیل بود و اتفاق خاصی نمیفتاد اگه توپ رو از دست میداد ولی شدت زیادی نداشت و داور سخت گیری بیش از اندازه کرد.در مورد پراندلی و ضعف استراتژی هم واقعاً نمیشه خرده گرفت. دستش خالی بود. به هر حال باید ابزار هم میداشت. تیم سال 2006 رو هم کسی (حد اقل من) ازش انتظار قهرمانی نداشت (نداشتم) ولی بازیکنهای ترکیب اون تیم رو مقایسه کنی با الان آدم سرش گیج میره.کلاً ایتالیا احتیاج به یه کار پایه ای داره تا چند سال دیگه بتونه سرپا شه. متاسفانه این حرف ها رو 2010 هم زدیم ولی تو خواب خرگوشی موندن و باز متاسفانه اون پیروزی های یورو 2012 باعث شد باری به هر جهت پیش برن. قطعاً افتی رو که ما تو باشگاه های ایتالیا و نبود ستارۀ مطرح ایتالیایی در سطح اول فوتبال اروپ مشاهده کردیم رو سران فوتبال ایتالیا هم دیدن. امیدوارم اینبار دیگه دست به تغییرات بزنن. دیگه چاره ای هم ندارن چون بازیکنهای کلیدی این تیم دیگه همه بالای 32 سال سن دارن.

15. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه جا خوندم که نوشته اگر گاز گرفتن سوارز اثبات بشه از طرف فیفا احتمال داره تا 25 بازی محروم بشه !

یه بار دیگه گاز گرفته بوده 10 جلسه محروم شده. کلا زیاد گاز میگیره...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •