ببخشيد كسي color fix براي n90 نداره لطفا كمكم كنيد نياز شديد دارم
ببخشيد كسي color fix براي n90 نداره لطفا كمكم كنيد نياز شديد دارم
اگه بازیها روش اجرا میشن از color fix n70 استفاده کن فکر کنم جواب بده.
با color fix n70 نمي شه كسي color fix n90رو نداره
سلام
بازی هایی که با پسوند Zip هستند و فایلی با پسوند Jar توشون نیست چطور باید نصب شن؟؟؟؟؟؟![]()
برای تغییر فرمت فایل اینکارارو که بهت میگم بکن:
برو my computer ،Tools، Folder Option ، view ،
تیکfiles type hide Extension for knows روبردار
بعد روی فایل مورد نظر برو واز پروپرتز فرمت فایل رو عوض کن مثلا اگه میخوای به جاوا تبدیل کنی اون بالا بنویس Jar
![]()
موفق باشی.![]()
سلام به همه بچه های فروم . میخواستم سوال کنم بازی با resolotion 352*416 برای n90 میتونید برام بزارید چون هر بازی رو اینستال میکنم خیلی ریز اجرا میشه
ولی یه سری از بازیها مثل skyforce و sonic با اینکه با 6630 هم بازی میکردم روی n90 فول اسکرین اجرا میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید. ؟
پست ویرایش شد
تاپیک مخصوص این بازیها زده شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by morteza_m2n; 13-09-2007 at 15:12.
سلام
من نميتونم بازي ها جاوا (جار) را روي گوشي 6600 يا 7610 نصب كنم همش پيغام خطا ميده كه فرمت را نميشناسه و ...
اين راه حل را هم انجام داده ام ولي جواب نداد:
براي نصب اينگونه فايلها ابتدا فايل rar را به همان شكل(بدون اكستراكت)به گوشي منتقل ميكنيد(كپي ميكنيد)سپس درون گوشي به محلي كه فايل را كپي كرده رفته و ان را select ميكنيد.برنامه درون گوشي شما شروع به نصب خواهد شد.
فايل rar كه حاوي برنامه جاوا است تا جايي بايد extract شود كه اگر يك بار ديگه ان را اكستراكت كنيم به اون فولدرها و فايلها بريسم.(به طور مثال اگه فايل rar رو دانلود كرديم و وقتي روي ان كليك كرديم و با يك فايل rar ديگر داخل ان مواجه شديم,بايد همان فايل rar اوليه رو يك بار اكستراكت كنيد .سپس فايل rar اي كه به دست امد رو روي گوشي copy ميكنيم.)فرقي نداره كجاي گوشي.
-----------
اصلا فرمت رار را نميشناسه
شما فقط باید فایل جار رو کپی کنی رو گوشیت نه رار طریقه ی تبدیل فایل رار به جار هم بالا توضیح دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)