تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 42 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام من اختلال وسواسی داره به طوری که مثلا اگه مهمون بیاد خونش بعد مهمونی کل خونه رو شستشو میکنه و اینکار رو چندبار تکرار میکنه تا آروم بگیره. رفتارش به کل تغییر کرده و بسیار عصبی , زودرنج, ناراحت و خسته به نظر میرسه .. چند بار به روانشناس مراجعه کرده ولی نتیجه زیادی نگرفته.. از من خاست تا مشکلش رو اینجا مطرح کنم که اگر تکنیکهای خاصی جهت بهبود ( هر چند جزیی) حالش و پیشنهاد کتابهای موثر و خوب در زمینه این اختلال هست رو لطف کنید بگید.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این گونه رفتار وسواسی میتونه علامت بیماری های مختلفی باشه....از وسواس اجباری گرفته تا افسردگی و هختلالات هذیانی
    مخصوصا چون در زندگی فرد اختلال ایجاد کرده مراجعه به روانپزشک توصیه میشه و ممکن هست نیاز به دریافت دارو باشه
    تکنیک های روانشناسی هم در کنار درمان دارویی و با توصیه روانپزشک انجام بدید

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما من دنبال یه (سایت) مشاور خانواده خوب + یه روانشناس خود و البته آنلاین میگردم که بتونم مشورت بکنم در یه موضوعی !
    ممنون میشم کسی بتونه راهنمائیم کنه

در آغاز فعالیت 15429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

صرف زیاد وقتم با کامپیوتر و مصرف بیش از حد آن باعث آن شده که در زندگی و درس و کار با مشکل رو برو بشم من بیشتر از دو سه سال است این مسئله دارم بیش از 1000 بار به خودم گفته ام که بست است از فردا شروع میکنم ولی فردا که رسید باز شروع میشد من وقتی میخواهم کاری انجام دهم میترسم که آن را خراب بکنم ولی خیلی وقت خراب میشود چه این فکر را بکنم چه نکنم ... من خودم را زجر میدم ... به طور تدریجی خودمو میکشم میدونم خیلی حساس روی خودم ... من آدمی عصبی حساس و کم حوصله هستم من شب های برای دانلود مجانی و غیره بیدار میمانم ... روزها همیشه شل و ولم درس که میخونم بعد از خوندن چند صفحه خیال پردازی میکنم هر چند خیلی کم درس میخوانم اخر انگیزه نیست ... نمیدانم بشدت مظطرب ترسو و شاید متنفر هستم از هدف گذاری اینجور مسائل که نیاز به تفکر تحیلی یا نظم بخشیدن دارد!! ... این موضوعات به کار من لطمه میزنه به درس من لطمه میزنه به زندگیم لطمه میزنه من خیلی بی نظم هستم به درس من لطمه میزنه ... در روابط اجتماعی خیلی خجالتی هستم و نمیتوانم بعضی ماوقع سلام بدهم یا زبان بدنم عصبی بنظر میرسد ... من خیلی کم حرف هستم حرف های جمله بندی ندارند و وضوح صدایم داغان است ... بدن و ستون فقراتم افتاده و شکم رو به جلو حالت اس شکل کامل ... یک مرتبه بخاطر کم تحرکی کارم به بیمارستان کشیده شد بخاطر کارم روابط مجبور کم شدن هرچند قبلا هم زیاد نبود چون همیشه در چت روم رفیق هایی داشته ام ... هر کس که با من حرف میزند حالش بهم میخورد ... من فقط یک دوست وفادار یا صمیمی دارم ... من همیشه میگویم فردا روزی بهتریست ... از تلاش امروز میگذروم ... لذت هایی کوچیکی رو از خودم میگیرم و همین باعث زجر های بزرگ میشوند ... تغذیه نامناسب کار های خطرناک فقط خودکشی نمیکنم! ان هم بخاطر خانواده و اطرافیان و ابرو و حرف های پشت سر و البته اینکه باید مرد بود زندگی کرد ... من کارم فنی است ولی ارزش برای آن قائل نیستم ... کلا ارزشی برای خودم در نتیجه برای همه چیز قائل نمیشوم...من ساعت 9 شب به بعد از کار تعطیل میشم میتونم برای دوستام یا درس و غیره وقت بذارم همچنین صبح ها قبل ساعت 8.5 وقت دارم ظهر ها هم بعضی وقت ها وقت دارم 2-3 ساعت ولی هم آن صرف چیز های بیخود میشه ... اراده ام ضعیف است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام<br>بدليل ناراحتي معده پيش فوق تخصص معده رفتم و ايشون ibs تشخيص دادن دكتر يرسي قرص معده و ٧٠تا قرص نورتريپتيلين داد دوز ١٠ هرشب<br>عوارضش رو توي نت خوندم خيلي وحشت ناك هستند واقعا اينقدر عوارض دارند؟؟ و سوال بعدي بعد از ٧٠تا قرص وابستگي ايجاد ميشود؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام<br>بدليل ناراحتي معده پيش فوق تخصص معده رفتم و ايشون ibs تشخيص دادن دكتر يرسي قرص معده و ٧٠تا قرص نورتريپتيلين داد دوز ١٠ هرشب<br>عوارضش رو توي نت خوندم خيلي وحشت ناك هستند واقعا اينقدر عوارض دارند؟؟ و سوال بعدي بعد از ٧٠تا قرص وابستگي ايجاد ميشود؟
    دوست عزیز...درست هست این دارو عوارض شناخته شده ای داره اما اینطور که میگید وحشتناک نیست
    قسمتی از درمان IBS استفاده از همین دارو است....اگر عوارض برای شما غیرقابل تحمل شد میتونین با مشورت پزشک داروی دیگه ای رو جایگزین کنین
    قطع این دارو باید آهسته باشه اما وابستگی به طوری که عدم مصرف باعث علایم ناخوشایند و زیاد بشه وجود نداره

7. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بنده که به خاطر ibs رفتم دکتر ، یه دارویی داده بود که به شدت خواب آور بود
    دو روز بعد رفتم پیشش و بهش گفتم ، ایشون گفت اگه اذیت میشی میتونی نخوری.
    متاسفانه اسم دارو رو فراموش کردم ، ولی یادمه اون موقع تو ویکیپدیا نگاه کردم ، داروی اعصاب بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام ،بهترین داروی روانپزشکی ایرانی چه مارکی هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این بستگی به نوع دارو داره که پزشکتون با توجه به تجربه اش اگر نیاز باشه برند خاصی رو معرفی کنه
    اما محصولات عبیدی معمولا بیشتر تجویز میشن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیز...درست هست این دارو عوارض شناخته شده ای داره اما اینطور که میگید وحشتناک نیست
    قسمتی از درمان IBS استفاده از همین دارو است....اگر عوارض برای شما غیرقابل تحمل شد میتونین با مشورت پزشک داروی دیگه ای رو جایگزین کنین
    قطع این دارو باید آهسته باشه اما وابستگی به طوری که عدم مصرف باعث علایم ناخوشایند و زیاد بشه وجود نداره
    یک سوال دیگه
    امروز جایی خوندم که بعضی از دارو های ضد افسردگی ممکنه اثر عکس بزارن ایا این دارو جزوشان هست؟ و اگر اره چه مدت این اثر نمایان میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •