من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
شکایت کردی؟ ؟
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
من هم هستم 09178962693
- - - Updated - - -
شکایت کردی؟ ؟
امروز صبحت کردم با پیشرو گفتن بازم شماره پیگیری رو میفرستیم مثل 10 روز پیش ! گفتم خودتی اصلا هیچ کالایی نداری که بفرستی میرم شکایت میکنم ! گفت حالا بشین کد پیگیری بدمت گفتم !!!
فردا بیکارم از صبح میرم پلیس فتا شکایتمو ثبت میکنم خواهشا همتون جدی بگیرید نگید مبالغ کمه و .... واسه منم پولم کمه ولی ارزششو داره نشونشون بدم
سلام دوستان عزیز
من عید یک دستگاه مایکروفر یه قیمت دو میلیون ازشون خریدم که نفرستادن و حتی فحاشی هم کردن
همون موقع ازشون شکایت کردم.ماه پیش حسابشون را بستم هنوزم پیگیر ماجرا هستم
من پولمو پس گرفتم
شما هم شکایت کنید به نتیجه میرسید.فقط زمانبره
سلام دوستان عزیز
من عید یک دستگاه مایکروفر یه قیمت دو میلیون ازشون خریدم که نفرستادن و حتی فحاشی هم کردن
همون موقع ازشون شکایت کردم.ماه پیش حسابشون را بستم هنوزم پیگیر ماجرا هستم
من پولمو پس گرفتم
شما هم شکایت کنید به نتیجه میرسید.فقط زمانبره
عزیز، توی سایت پلیس فتا، شکایت نوشتیم فایده نداشت و هیچ تماسی هم نگرفتن!!
حضورا رفتم پلیس فتا، گفتن برو دادگستری شکایت کن!! کجای دنیا یکی جرم واضح انجام میده و سر یه ملت رو کلاه میگذاره و باید بعدش مردم صبح تا شب بدون دنبالش!؟
آیا پلیس فتای ما فقط مسئول تخلفات سیاسی هستن؟
من دادگستری هم رفتم و دنبال شکایت.
خیلیا به پلیس فتا گفتن. رسیدگی نمیکنن.
باید اول رفت شکایت کرد ببعدش برین پلیس فتا.
شهریور ماه تعدادی میکرو اس دی ازشون خریدم. تحویل ندادم. بعد یک هفته تماس گرفتم، با یکی از خطوط پیگیری سفارش که بعد کلی معطلی یک فرد که از صداش و نحوه صحبت کردنش مشخصه که کارمند نیست و یک کلاهبرداره (3 تا شماره فروشی که قرار دادن تو سایت تغلبیه و باید معلوم شه که چطور این خطهای تلفن در اختیار این افراد قرار گرفته) جواب داد، که چرا ارسال نکردید، شماره سفارش خواست و بعد الکی یک صدای معطلی پشت خط را که احتمالا روی گوشیش ذخیره کرده پخش میکنه و میگه با فلان بخش صحبت کردم گفتن پی گیری می کنم اگه نشد پس میدیم!! روز بعدش تماس گرفتم گفتن موجود نیست شماره کارت بدین به بخش حسابداری!!! میگم که براتون واریز کنه. تا یک هفته همین طور با دروغ های مضحک معطل می کنن. روز آخر سوار موتور بود که با این کلاهبردار شیاد صحبت کردیم سوار موتور بود!! ما هم محکم صحبت کردیم و گفتیم که شکایت می کنیم به پلیس فتا. این قدر گستاخ هستند که وقتی میگیم به پلیس فتا شکایت میکنیم، میگه پلیس شروع میکنه به فحاشی به شما و پلیس فتا و مسئولین کشور!!
اما فردای اون روز که دیده ما جدی هستیم پول رو پس میده و به خیال خودش من مهم مثل بقیه که پولش رو پس داده، حال و حوصله رفتن به دادگاه رو ندارم (نقطه قوتشون همینه که از این نقطه ضعف مردم استفاده می کنن). اما من تا غرامت زمانی که از من و مردم تلف کرده اند و نیز فحاشیهاش رو ازش نگیرم و زندان هم نندازمش، ولش نمی کنم.
گستاخ ترین کلاهبرداران ایران هستن اینا.
سلام دوستانی که شکایت کردن به نتیجه ای رسیدن؟
من هم متاسفانه یک ماهی هست که سرم کلاه رفته. برای شکایت حتما باید از تهران شکایت کنیم؟
سلام
من میخواستم از این سایت خرید کنم. مثل اینکه پرداخت در محل داره. حالا نمیدونم جدید اضافه شده یا قبلا هم بوده
یه محصول رو تو این فروشگاه و یه فروشگاه دیگه مشابه هم با قیمت های متفاوت پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولی قیمتش کمتره ولی نوع فونت استفاده شده در نوشته های فن با اینی که خودم دارم یکم فرق داره. به نظر میاد تقلبی باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی که از lapbuy هست یه خرده بیشتر شبیه اصلشه. حالا البته چون عکسش با کیفیت نیست دقیق مشخص نمیشه
به نظرتون از کجا بخرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)