تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 90 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 891

نام تاپيک: بررسي كارتهـــــاي گرافيــــــــك موجود در بازار به صورت مقالات علمي و تخصصي ( موضوع

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط harrypotter
    بچه ها یه جا خوندم Ati داره R580 رو آماده میکنه از جمله مشخصاتشم Gddr4 هست
    کسی چیزی میدونه ؟ اطلاعات کاملتری داره؟
    درست دوست عزیز ای تی آی تو این سری قصد داره تعداد خط لوله های کارت رو افزایش بده خود شرکت روی 24 یا 32 خط لوله تمرکز کرده ولی خداییش ای تی آی کاراش عجیبه همینطور انویدیا .

انویدیا هم داره کارایی میکنه G80 انویدیا هم نانو خواهد بود و حافظه ی GDDR4 را خواهد داشت و از Ps4 پشتیبانی خواهد کرد.تازه شرکت انویدیا کل معماری کارت گرافیکش میخواد عوض کنه به جاي دو نوع pipeline از unified shader استفاده شده كه هم كار pixel shader و هم Vertex sheader رو با هم انجام مي ده تازه موضوع جالب اينه كه سازندگان و طراحان اين قابليت رو دارند كه فركانس كاري پردازنده هاي جديد گرافيكي رو به بالاي 1GHz برسونن.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    اولا یه مدت نبودم از راهنمایی دوستان که واقعا به تاپیک دارن سر و سامان میدند ممنونم نیاز به اسم بردن نیستش.
    در ضمن دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارند دوستانه توصیه میکنم اگه کارت عالی میخواین سراغ 7800 نرید در حال حاضر یک رقیب جدی برای این کارت به نام x1800 وجود داره که کاراییش بالاست البته به طور قطع نمیشه گفت کدوم بهتره ولی طوری شده که طرفدارهای انویدیا از کارایی بالای این کارت صحبت میکنند.
    از ویپگیهایی که این کارت رو از 7800 تا حدودی سرتر میکنه اورکلاک خوری بالاش ولی بازم سلیقه ایه .البته تو بنچ مارکتها از نظر برتری نسبت به همدیگه در نوسانند .کارت دیگه ای هم که جالبه کاراییش واقعا 6800 GS که خیلی برتری داره تو خانوادش چرا که از حافظه ی DDR3 و چیپ 110 نانو استفاده می کنه.

Last edited by Gilopa; 14-11-2005 at 11:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقا من یه سوال خیلی مهم دارم.من اگه بخوام مادربوردم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که pci xpress داشته باشه باید cpu رو هم عوض کنم(cpu من 2.4full هست)یا ربطی بهم ندارند و میشه یه مادربوردی گرفت که pci xpress داشته باشه و با cpu من هم مشکلی نداشته باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

[QUOTE=Gilopa]درست دوست عزیز ای تی آی تو این سری قصد داره تعداد خط لوله های کارت رو افزایش بده خود شرکت روی 24 یا 32 خط لوله تمرکز کرده ولی خداییش ای تی آی کاراش عجیبه همینطور انویدیا .

انویدیا هم داره کارایی میکنه G80 انویدیا هم نانو خواهد بود و حافظه ی GDDR4 را خواهد داشت و از Ps4 پشتیبانی خواهد کرد.تازه شرکت انویدیا کل معماری کارت گرافیکش میخواد عوض کنه به جاي دو نوع pipeline از unified shader استفاده شده كه هم كار pixel shader و هم Vertex sheader رو با هم انجام مي ده تازه موضوع جالب اينه كه سازندگان و طراحان اين قابليت رو دارند كه فركانس كاري پردازنده هاي جديد گرافيكي رو به بالاي 1GHz برسونن.

با این حساب آیا بازم درسته که سراغ x1800 رفت؟
    به نظر شما قیمتش به پول خودمون حداکثر چقدر هست؟

اینم یه خبر از 7800
    NVIDIA Turbo-Charges Performance of GeForce 7800 GTX.
    NVIDIA Releases GeForce 7800 GTX 512, Ups Performance

Following the successful releases of the GeForce 7800 GTX and GT graphics processing units (GPUs) as well as recent introduction of the GeForce 6800 GS, NVIDIA Corp. on Monday unveiled its top-of-the-range GeForce 7800 GTX 512, which promises to become this year’s highest performing gaming solution.

The new GeForce 7800 GTX 512 graphics cards not only come equipped with 512MB of high-speed GDDR3 memory that operates at 1700MHz, but also features visual processing unit working at 550MHz. The new chip is a slightly redesigned version of the GeForce 7800 GTX also known as the G70 graphics chip that is capable of operating at high clock-speeds. Several makers of graphics cards are expected to offer boards with accelerated specifications.

“The large performance gains were accomplished by both raising the clocks and tuning the fabrication process to speed up data paths inside the chip, and by tuning the printed circuit board (PCB) design,” NVIDIA explained.

Naturally, the new part from NVIDIA supports Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0, multi-GPU SLI technology, High Dynamic Range (HDR) lighting effects, NVIDIA PureVideo technology, advanced antialiasing algorithms, and much more.

NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 GPU-based graphics cards are available immediately at major online retailers and from leading add-in card partners such as ASUS, BFG, EVGA, Gainward, MSI, Point of View, and XFX. NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 GPUs are also powering the fastest gaming systems from some of the world’s leading systems builders including ABS, Alienware, Axcelerate Computers, Biohazard PC, Cyberpower, Falcon Northwest, Hypersonic, iBuyPower, Overdrive PC, PC Club, Polywell, Velocity Micro, Vicious PC, and Voodoo PC.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hossein_3650
    اقا من یه سوال خیلی مهم دارم.من اگه بخوام مادربوردم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که pci xpress داشته باشه باید cpu رو هم عوض کنم(cpu من 2.4full هست)یا ربطی بهم ندارند و میشه یه مادربوردی گرفت که pci xpress داشته باشه و با cpu من هم مشکلی نداشته باشه؟
    ممكن مادر بوردهايي باشند كه هم سوكتشون 478 باشه هم pci express ساپورت كنند ولي اكثر مادربورهايي كه pci express ساپورت مي كنند سوكتشون 775 شده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

جناب gilopa من با شما موافقم. البته X1800 نیومده شکست خورد عرضه ی 7800 GTX 512 که انصاف حکم می کنه اونو چیپست جدیدی چون 7800 Ultra بنامیم با عملکرد بسیار خوبش X1800 XT را شکست داده و باید منتظر باشیم ATI کاری بکنه. البته به نظر من ATI در این سری هیچ شانسی برای تسخیر بازار نداره. Geforce 6800 GS همان طور که شما فرمودید از X1600 XT بسیار بهتر عمل می کنه ضمن اینکه ارزون تر هست(البته شنیدم جدیدا ATI قیمت کارتهارو کاهش داده)
    اما 6800GS در بازار جهانی چیز بدی نیست اما تنها با 90 دلار اضافه می توان 7800GT را خریداری کرد.
    به نظر من بهترین کارت موجود برای خرید 7800GT هست تنها 350 دلار قیمت داره اما با 20 خط لوله و در ضمن توان مصرفی این کارت بسیار کمتر از کارتهای مشابه و سری 6800 هست. ای کاش این کارت را در ایران هم می دیدیم.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ورود شما به انجمنهای سایت رو تبریک میگم .امیدوارم فعالیتهات بیشتر ادامه داشته باشه.

با بیشتر حرفات موافقم ولی د ر مورد X1800xt باهات موافق نیستم.همانطور که گفتم نمیشه قاطع اعلام کرد که کدوم بهتره چون هردو تو کارایی باهم نوسان داشتند .راستی من نظورم x1800xt بود که به اشتباه نوشته بودم x1800.

موفق باشی دوست عزی.ز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

به هر حال به نظرم سری X1000 یه demo از آینده محصولات ATi بود که داره برای R580 برنامه ریزی میکنه . ولی تو قدرت X1800 XT هیچ شکی نیست .
    باید دید برنده نهایی (قیمت به تومن خودمون مهمترین اصل برای ما ) کدومه البته فک کنم 7800GTX 512 قیمتش از X1800 XT بیشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقا 6600td ت128mg بهتره یا 256؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

من برای یکی از بچه ها میخام یه کارت بخرم تا 50 60 تومن چی منتاسبه؟
    یه سوال دیگه داشتم اینه که اصلن میشه یه کارت Agp 8x رو سر یه مین Agp 4x نصب کرد؟
    Last edited by harrypotter; 25-11-2005 at 11:25.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم اینه که اصلن میشه یه کارت Agp 8x رو سر یه مین Agp 4x نصب کرد؟
    ميشه نصب كرد ولي تا همون 4ايكس رو بيشتر مادربورد ساپورت نميكنه
    و عملا بقيه باس بلا استفاده ميمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •