نه بزودی میگیرم . منتظر یارو رفیقمم که با مغازه لپ تاپی دوسته میخوام با اون لینک کنم که مطمئن و ارزونت تر بگیرم . وقتی گرفتم اینجارو میترکونم و همه خبردار می شن))
نه بزودی میگیرم . منتظر یارو رفیقمم که با مغازه لپ تاپی دوسته میخوام با اون لینک کنم که مطمئن و ارزونت تر بگیرم . وقتی گرفتم اینجارو میترکونم و همه خبردار می شن))
سلام دوستان
من چند روز پیش این لپ تاپ رو کانفیگ زیر خریداری کردم:
cpu: core i7 4702MQ
ram: 8G
graphic: atm 87502g
hard: 1T
با گارانتی سریر شد 2.500.000
همه چیش خوبه فقط بعضی اوقات از ناحیه زیر فینگر پرینت (همون اطراف) یه صدایی مثل قیژ قیژ میاد ! به نظرتون طبیعیه؟
سلام
مبارکت باشه داداش
فکر میکنم اون صدای هاردش باشه
اگر میتونی مدل دقیق هاردش رو بگو
.
سلام دوست عزیز منم همین مدل خریدم برای منم همین صدا رو میدم خودمم موندم چرا اینطوریه امروز میخوام ببرم پیش فروشنده ببینم چی میگه
من هم حدس زدم از هارد دیسک باشه چون تو لپ تاپ قبلیم هاردم که تعطیل شد مثل این صدای رو با شدت بیشتر داشت
مدل هارد دیسک HGST HTS541010A9E680
بله از هارد هست
برای من هم مدل hgst hts541075a9e680 هست ، هارد هامون مشابه هم هستن فقط برای من 750 گیگ هست برای شما 1 ترا
البته برای من همیشه صدا نمیده و زیاد هم صداش بلند نیس اکثر مواقع باید گوشم رو ببرم 3 سانتی کیبورد تا بشنومولی فکر میکنم که خصلت این هارد ها همین هست و صدا میده
داش هارد HTS541010A9E680 دقیقا همون هاردی هست که روی اسوس N550 هست
لپ تاپ های اسوس هم همین صدا رو میدن ، هیچی ایراد نداره ، این هارد هیتاچی هست و مدلش همینه![]()
سلام دیروز تهران بودم -خواستم لپ تاپ بخرم عین طلا کم یاب بود چند جاهم داشتن کانفیک i5 رم 4 رو می گفتن 2050 منم نخریدم نمی دونم کار درستی کردم یا نه فردا می رم شهر خودم می خرم (از اون کارت ده درصد تخفیف باید استفاده کنم شاید ارزون تر در بیاد) آخه این چه وضعشه دلار 100 تومن رفت بالا ویسله خداتون آقای تدبیر کجاست حالاااااااااااااااااا؟ هه
اگه قصد خرید داری همین امروز از دیجیکلا بخر، مدل 4 گیگ توی مشهد هم دیگه پیدا نمیشه، قیمت دیجیکالا خیلی خوبه،
دیجیکالا مدل 4 گیگ رو دیروز موجود کرده.
Last edited by m_y_68; 07-03-2014 at 14:30.
داداش از شهر خودتون خبر
قیمت تهران تا شهرستان فرقش بیشتر از 10 یا 20 هزارتومن نمیشه ( البته اگر فروشنده منصف باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)