سلام
کیبورد یو اس بی رو با تبدیل ps2 وصل کردم اما بازم هرچقدر اینتر میزنم کار نمیکنه!!! چی کار کنم؟
سلام
کیبورد یو اس بی رو با تبدیل ps2 وصل کردم اما بازم هرچقدر اینتر میزنم کار نمیکنه!!! چی کار کنم؟
ممنون بابت اطلاع رسانی، برای نصب این آپدیت باید آپدیت های قبلی هم نصب بشه یا همین کافیه؟
نه نیازی به قبلی ها نیست !
ولی من این آپدیت هم نصب کردم هیچ تغییری ندیدم بهتره دانلود نکنی ! الکی حجمتو حروم نکن
سلام دوست عزیز طبق گفته سایت پی سی دی دات کام باید از اپدیت 1 تا اپدیت 3 رو نصب کنید به ترتیببرای من هم سرعت بازی بهبود داره هم صدای بازی ولی بازم کمی لگ وگیر داره کلا بعید میدونم با اپدیت ومسخره بازی درست بشه فقط دانلود بیخودی هست.
میگن چشمه ای از خودش اب نداشت حالا هی اب بریز توش بازم خشک میشه این حالا حکایت بازی هست دقیقا بازی از بنیاد نابوده میخوان با اپدیت حلش کنن.یا علی داداشم.
ممنونم دوستای گلم
آره والا همینطوره که میگی کلا بازیش سنگینه، درحالی که rage با اون گرافیکه بالاش بعد از آپدیتاش روون میشد،
حالا nfs rival که دیگه از این بدتره![]()
یه سوال آپدیت چرا در محل نصب بازی نصب نمی شه؟ منظورم اینه که چرا پیش فرض درایو c رو انتخاب کرده که بازی اصلا اونجا نصب نیست. بقیه بازی ها خودشون محل نصب بازی رو شناسایی می کردن و آپدیت رو همون جا نصب می کردم.
ولی این مثل یه برنامه جدا می مونه که فایل ها رو در فولدر بازی نمی ریزه و جای دیگه نصب می شه.
سلام
آقا من امروز این بازی رو نصب کردم ، ولی مشکل کرک دارم ، هر کاری کردم اجرا نمیشه
میشه یه کرک درست و حسابی و سالم بهم بدید که اجرا شه بازی
روی وین 8.1 - 64 بیتی نصب کردم
ممنون
ویرایش: البته اینم بگم که یه کرک دانلود کردم ولی جواب نداد از سایت پی سی دانلود
سلام
چجوری میتونم تنظیمات گرافیک رو بالاتر ببرم .
برا من تنظیمات گرافیک خاموشه !!!
سلام
این ارور میاد بعد انتخاب گزینه ایزی نرمال و یا هارد بودن بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایرکست 11 هم نصبه
کارت گرافیک هم:nvidia gt 640m
سلام دوستان
آقا در باره آپدیت بازی ها میخواستم بپرسم ، الان مثلا آپدیت 4 اومده ، میتونم فقط آپدت 4 رو دانلود کنم یا نه باید همه 4 تا آپدیت رو دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد طریقه نصبشون چجوریه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)