دوستان ، ایران خودرو فروش نقدی محصولاتش برعکس همیشه ، از شنبه تا امروز س شنیه ، هنوز ظرفیت داره؟!! موضوع چیه؟
مردم نمی خرن یا خیالشون راحت شد که خودرو ارزون نمیشه و دیگه داره موجوی انباراشون رو می فروشن؟؟
دوستان ، ایران خودرو فروش نقدی محصولاتش برعکس همیشه ، از شنبه تا امروز س شنیه ، هنوز ظرفیت داره؟!! موضوع چیه؟
مردم نمی خرن یا خیالشون راحت شد که خودرو ارزون نمیشه و دیگه داره موجوی انباراشون رو می فروشن؟؟
دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید
من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شد
الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام بچه ها یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟
پراید و 405 و سمند ارزان شد....واقعا این شرایط خنده داره میرن ماشینای اشغالو ارزون میکنن اونم فقط 3درصد....ما چقد بدبختیم که مسخره این اشغال سازا شدیم
برو از بازار بگیر اگه تا الان ثبت نام نکردی..چون اگه الان ثبت نام کنی تا آخرای مهرماه ماشین گیرت نمیاد
اگر می خواهید که چند سال سوار این ماشین ها شوید و قصد فروش طی یکسال آینده را ندارید ، قیمت ها بسیار مناسب است. (چون که با مدل 92 خودرو را تحویل میدهند)
از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شوید
من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.
اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم
قیمت بازار و کارخانش چقدر اختلاق داره؟ کارخانش 36200 هست تقریبا و بازارش هم حدود 37 میلیون می تونین گیر بیارید.(البته بسته به شهرتون داره)
حالا اگر ثبت نام کنید ، این مبلغ که پرداخت می کنید حدود 30 روز می مونه دست شرکت و بابتش هیچ سودی بهتون نمیده و اگر خوش قول باشه همون 30 روز بعد ماشین را میده بهتون.
اگر عجله ای ندارید برای دریافت خودرو و می تونید این زمان را تحمل کنید ، ثبت نام کنید. هر چه زودتر هم ثبت نام کنید بهتره براتون.(خدا را چه دیدی با توجه به اینکه استقبالی از ثبت نام 206 نشده و ظرفیتش خالی مونده ، شاید زود براتون فاکتور شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)