تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 97 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 961

نام تاپيک: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان ، ایران خودرو فروش نقدی محصولاتش برعکس همیشه ، از شنبه تا امروز س شنیه ، هنوز ظرفیت داره؟!! موضوع چیه؟
    مردم نمی خرن یا خیالشون راحت شد که خودرو ارزون نمیشه و دیگه داره موجوی انباراشون رو می فروشن؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
    در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
    در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید
    من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شد
    الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
    به نظرتون چیکار کنم؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پراید و 405 و سمند ارزان شد....واقعا این شرایط خنده داره میرن ماشینای اشغالو ارزون میکنن اونم فقط 3درصد....ما چقد بدبختیم که مسخره این اشغال سازا شدیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شد
    الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
    به نظرتون چیکار کنم؟

برو از بازار بگیر اگه تا الان ثبت نام نکردی..چون اگه الان ثبت نام کنی تا آخرای مهرماه ماشین گیرت نمیاد

7. این کاربر از best66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام بچه ها یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟
    اگر می خواهید که چند سال سوار این ماشین ها شوید و قصد فروش طی یکسال آینده را ندارید ، قیمت ها بسیار مناسب است. (چون که با مدل 92 خودرو را تحویل میدهند)

9. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظرتون چیکار کنم؟
    از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شوید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شوید
    من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.
    اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم

12. این کاربر از zamanphp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.
    اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم
    قیمت بازار و کارخانش چقدر اختلاق داره؟ کارخانش 36200 هست تقریبا و بازارش هم حدود 37 میلیون می تونین گیر بیارید.(البته بسته به شهرتون داره)

حالا اگر ثبت نام کنید ، این مبلغ که پرداخت می کنید حدود 30 روز می مونه دست شرکت و بابتش هیچ سودی بهتون نمیده و اگر خوش قول باشه همون 30 روز بعد ماشین را میده بهتون.

اگر عجله ای ندارید برای دریافت خودرو و می تونید این زمان را تحمل کنید ، ثبت نام کنید. هر چه زودتر هم ثبت نام کنید بهتره براتون.(خدا را چه دیدی با توجه به اینکه استقبالی از ثبت نام 206 نشده و ظرفیتش خالی مونده ، شاید زود براتون فاکتور شد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •