البته اگه اشتباه نکنم مدل sli هست، یعنی دوتا گرافیک داره.
البته اگه اشتباه نکنم مدل sli هست، یعنی دوتا گرافیک داره.
سلام دوستان
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم کارم هم بیشتر برنامه نویسی و طراحی گرافیک هستش طوری که شاید 7-8 ساعت پشت سر هم با لپ تاپ باید کار کنم اما اینجور که شنیدم میگن hd اش چشم رو درد میاره از یه طرف هم از customize کردنش خوشم اومده حالا به نظرتون این رو بگیرم یا ge60 2oc ؟
راستش درست شنیدی .اگه واقعا کارت اینه یه صفحه مات بگیر
من از صفحه نمایش این لپتاپ برای کسایی که میخان ساعت ها بهش زل بزنن هیچ دفاعی نمیکنم.
اشک چشم درد میاد ولی برا کار معمولی مشکلی نداره
لپ تاپ منم بالاخره رسید !!
فعلا که ازش راضیم ! البته لپ تاپ نداشتم تا حالا که بگم نسبت به بقیه چیش خوبه یا چیش بده ! فقط میدونم عالیه !
فقط یه چیزیش حالگیریه اونم هاردشه ! هرکاری باهاش میکنی کل هارد زیر بار میره و عین ترمز عمل میکنه واسه سیستم !
در مورد حرارتش هنوز چیزی نریختم که دمارو نشون بده ! ولی وقتی کار معمولی باهاش میکنم فن خاموشه ولی گاهی یه لحظه روشن میشه چند ثانیه یه باد گرمی میده و خاموش میشه دوباره ! فکر میکنم دما کاملا مورد قبوله توی کارای معمولی.
راستی ویندوز 8.1 رو روی دسکتاپم که میریختم گرافیک رو نمیشناخت اولش باید درایور نصب میکردم که اونم Ati دیگه واسه 4850 که گرافیکمه درایور ویندوز 8.1 بیرون نمیده ! یه درایور در حدی که ریزولیشن صفحه درست شه فقط توی ویندوز آپدیت بود که میگرفتم.
تا الان میگفتم به خاطر قدیمی بودن گرافیکمه که اینطوریه، ولی توی اینم ویندوز 8.1 آپدیت شده تا همین یه ماه پیش رو ریختم ریزولیشن درست نبود تا درایور نصب کردم که درست شد ! مشکل ویندوز8.1 ه این ؟!!
این وقتی شارژ میشه حداکثر تا 50% شارژ میشه ! توی power option چیزی پیدا نکردم ! چطوری میشه اینو به 80% تغییر داد ؟!
راستی مثل موبایل نیست که 6 ساعت اول رو بذاریم به شارژ بمونه که ؟!
Last edited by Mr.foad; 10-01-2014 at 17:06.
دوستان چطوری می تونم تعداد فریم و دمای cpu و gpu رو بعد از اجرای بازی ببینم .
اگه نرم افزار خاصی هست لطفاً روش استفاده رو هم بفرمائید .
دمای سیستم شما در حالت وب گردی و اینا رو چنده ؟!! مال من هیچ کاری که نمیکنم رو 52 هست ولی گاهی وقتا رو 60هم میره !!
سلام مجدد.
من یه تست از دمای سیستم گرفتم البته در حالی که باطری بیرون بود و پروفایل هم روی High Performance قرار داشت !
نمیدونم تا چه حد این قابل اعتماده ؟!! دما به نظر زیاد نیست ؟؟؟ البته توی ثانیه های اول دما از 90 بالاتر میره و turbo boost خاموش میشه !
در اینجا هم تنظیم کردم هم GPU هم CPU به طور 100% زیر بار قرار گرفتن !
سلام این لب تاب دارای usb با قابلیت شارژ در حالت خاموش را داره ولی لب تاب من در حالت خاموش وقتی گوشی یا ام پی تری پلیر را وصل می کنم شارژ نمی کنه تنضیمات خاصی داره ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)