سلام. مدل تلوزیون من 47LA66 ال جی هستش:که خودش حافظه ی داخلی داره:اما وقتی میخوام برنامه ای رو با فلش ضبط کنم پیام میده که مقدار دهی اولیه انجام بدین.ولی وقتی روی گزینه ی مقدار دهی اولیه اوکی میکنم این گزینه اجرا نمیشه...لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام. مدل تلوزیون من 47LA66 ال جی هستش:که خودش حافظه ی داخلی داره:اما وقتی میخوام برنامه ای رو با فلش ضبط کنم پیام میده که مقدار دهی اولیه انجام بدین.ولی وقتی روی گزینه ی مقدار دهی اولیه اوکی میکنم این گزینه اجرا نمیشه...لطفا راهنمایی کنید ممنون
Last edited by matinpour; 07-11-2015 at 14:48.
دوست عزیز
برای این منظور از این سایت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقای متین پور چرا هر کی این سوال رو مطرح میکنه این لینک رو معرفی میکینی اولا این لینک چی میگه ؟
دوما چرا با یه پاسخ سریع نمیگی که ال جی این قابلیت رو نداره و برای ظبط فیلم احتیاج به یه هارد بالای 40گیگ دارین
دوست عزیز
در این سایت آنچه که کاربران ال جی نیاز به کاربری از سیستمشان لازم دارند موجود است.
با سلام ببخشید تلویزیون LEDکه اسمارت نباشه هم قابلیت ضبط رو داره؟اگر داره پس چرا روی ریموت دکمهRECنیست؟؟؟؟؟؟
این یه کنترل ال جی هست کجاست دکمهrec؟؟؟؟
ممنون میشم سریع تر پاسخ بدین
خب یکی لطف کنه به من وامسال من که تلویزیون lg دارن و انگلیسی دستپاشکسته میدونن لطف کنه
و بگه این سایت چی میگه و باید چیکار کنم؟؟؟؟
یکم توضیح لطفا ممنونم
دوست عزیز
این فایل فارسی و می توانید از مطلب آن بهره ببرید.
دوست عزیز
اول اینکه مدل دستگاه تان را ننوشتید و بعد اینکه ممکن است تلویزیون شما این را قابلیت ندارد.
لینک دانلود خرابه نمیتونم دان کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)