5-6 روزه
از نمایدگیش تو ایرانیان نه اصله معلومه
18 تومن
صدا ازش رد میشه یعنی تو محیط شلوغ خوب نیستش بعدم بلندیه صدای خود ایرفونه ایفونم بیشتره
5-6 روزه
از نمایدگیش تو ایرانیان نه اصله معلومه
18 تومن
صدا ازش رد میشه یعنی تو محیط شلوغ خوب نیستش بعدم بلندیه صدای خود ایرفونه ایفونم بیشتره
با سلام....
من به خاطر اینکه هر روز به طور میانگین 2 ساعت به آهنگ گوش میدم..میخوام یه هدفون خوب بگیرم..
بودجه هم تا 200 تومن..
یه سوال هم داشتم...اینکه من بعد خرید این هدفون با گوشی خوب میتونم کیفیت خوب دریافت کنم یا باید یه mp3 player بگیرم؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان يه مشاوره خوب هم به من بديد :
يه هدفني ميخوام كه :
1- واسه بازي مناسب باشه
2-تفكيك صداي خوبي داشته باشه
3-صداش منتاسب و خوب باشه
4-سبك باشه و هيچ جا رو درد نياره !
6-از نوعي باشه كه پشت سر قرار ميگيره
7-لوكس باشه
8-فقط از دو مارك logitech و creative باشه
راستي يه هندسفر معمولي خوب هم (برا موبايل و PC) معرفي كنيد (از همين دو مارك)
دوستان اگه تصويري و لينكي هم بزارن كه خيلي خيلي ممنونشون ميشم
عجیبه ... قالب های مختلف گوش رو امتحان کردی؟ باید گوشی توی گوشت کیپ بشه ... ما این رو توی خیابون با zen micro تست کردیم ، صدای تراشکاری بانک بغلی که در 5-6 متری مون داشت انجام میشد رو نمیشد تشخیص داد ..
البته اینجا یه بحث دیگه هم می تونه این باشه که خروجی صدای آیفون ضعیف تره ... در نتیجه هدفون مخصوص خودش رو که واسه خودش طراحی شده بهتر تغذیه می کنه تا این یکی رو ... با یه پلیر تست کن ببین تفاوتی می کنه یا نه ...
من فکر کنم به دوست دیگه ای هم گفتم : اگه یکی بخواد بالای 100-150 تومن هزینه کنه به نظرم بهترین کار اینه که بگه واسه اش از دوبی بیارن ... بله - توی ایران هم میشه گشت و مثلا سن هایزر هم هست ؛ یا کارای فول سایز (هدفونهای بزرگ) راحت تر گیر میان اینجا با قیمت/کیفیت بالاتر ... اما واسه هرکسی مناسب نیستن و معمولا هدفون های جمع و جور تر طرفدار دارن ... اما من بصورت تجربی سفارش از دوبی رو آسونتر از خرید از ایران دیده ام .. به جان خودم! ...
یه بحث دیگه هم هست : گاهی یه گوشی زیر 100 هم دوستان رو راضی می کنه ... اگه صرفاً بودجه تون رو بخاطر این بالا بردید که پولدارید و دلتون می خواد ، می تونید پایین تر بیاریدش و به احتمال بسیار زیاد مشکلی پیش نمیاد ... مثلا دوستان ظاهرا از کیفیت PX100 از سن هایزر راضی هستند ؛ قیمتش یه خورده تنده ، اما واسه شما مناسب به نظر میاد
هدفون خوب فقط بخشی از معادله اس و طبیعیه که شما باید یه دستگاهی داشته باشی که سیگنال صوتی رو با کیفیت خوب بیرون بفرسته .. مشخصه که اکثر پلیرها در این زمینه بهتر از گوشی ها عمل می کنن ... اینا همه اش برمی گرده به خودت .. می تونی یه مدت با همون تلفن خودت کار کنی ، اگه راضی نبودی عوض کنی .. الان در این مورد تصمیم نگیر ؛ مگه اونکه کلا بخوای قید پلیر رو بزنی ؛ در این حالت اصلا توصیه میشه بالای 50-60 تومن هدفون نگیری که هزینه اضافه اس
پشت سر قرار می گیره ؟ ... بالای سر یا پشت سر ؟ ...
هم کریتیو و هم لاجیتک در همین رده ای که شما می خواین هدفون های خوبی دارن ... یعنی هدفون زیر 40 تومن که واسه بازی مناسبن ، صدای خوبی دارن و شیک و راحتن ... من نمی دونم چه مدلهایی موجود هست که از روش نظر بدم ... شما مدل خاصی مدنظرته؟
//
هندز فری یعنی چی ؟ ... از این هدفون های کوچیک که توی گوش فرو میرن ؟ ... EP630 از کریتیو
ممنون از توضیحاتتون....
PX100 به نظر بزرگه؟ آره؟
من از اون کوچیکا میخوام...
مثلا از اینا....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن شهرستان هستم...و آشنا هم تو دبی ندارم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتشو هم ندارم بیام تهران...
شما یکی که اطمینان دارید صداش عالی هست به من پیشنهاد کنید تا من به یکی از دوستام بگم از تهران برام بخرن...
با تشکر...
من هم واسم خیلی عجیبه. اگه توی گوش کیپ بشه اگه آهنگ هم در حال پخش نباشه صدا به زور شنیده میشه چه برسه به وقتی که داری با ولوم بالا آهنگ گوش میدی.
دوست عزیز یه سقف بودجه مشخص کن تا بهتر بشه کمک کرد.
دوست عزیز اگه قرار باشه با موبایل آهنگ گوش کنی خرید یه هدفون 200 تومنی کار معقولی نیست. چون گوشی های موبایل اون قدر صداشون خوب نیست که توانایی های یه هدفون 200 تومنی رو نشون بدن. به نظر من یه پلیر اگه بگیری مثلا از کارای cowon و با بقیه ش یه هدفون 80 بخری بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)