TNX
TNX
دوستان واقعاً مممنون
هركس تونست از كنار لپ تاپش يه چندتا عكس بذاره تا كاملاً واضح بشه كه قطرش چه قدره
![]()
من واقعاً بين اينو vivobook s550c موندم البتهّ به قدرت اين لپ تاپ نياز دارم
دوستان اين موندن فقط بخاطر نگراني من درباره ي كلفتي اين لپ تاپ هست.كه مطمئن نيستم
![]()
كمك![]()
سلام یه نفد کامل ودقیق ،برای دوستانی که دنبال نقدی شفاف، به همراه نمودار هستن، پیدا کردم امیدوارم مفید باشه.(پیشنهاد می کنم ااین نقد رو ببینید ،چون خیلی صریح در مورد اجزای لب تاب صحبت کرده )(این نقد به زبان فارسی نوشته شده است)
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به دوستی که می خواد قطر لب تابو ببینه ، چند تا کلیب تو صفحه 19گذاشتم آخریه که از نگاه فیلم برداری هست رو ببینه ،امیدوارم مشکلش حل بشه
![]()
Last edited by یه انسان; 16-09-2013 at 17:13.
یه سوال از دوستانی که این دستگاه رو خریدند، تو فروم های خارجی تعداد زیادی از عملکرد wifi این دستگاه می نالند، می خواستم ببینم کسی از دوستان احیانا به مشکل برخورده؟ و اینکه کلا فرق سینگل باند و دبل باند چیه؟ از کجا باید متوجه بشیم که این لپ تاپ با روتری که استفاده می کنیم ممکنه مشکل داشته باشه یا نه؟
دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد
لینک سایتی که میگید رو بذارید. من با wifi مشکلی نداشتم.
دوست عزیز بچه ها که یه بار گفتن و من دوباره هم میگم که این مدل اصلا کلفت یا همون قطرش زیاد نیست و حتی شما میتونید از ابعاد این مدل که تو بررسی ها گذاشتن ببینید.خیالتون به کلی راحت باشه.
دوست عزيزم من واقعاً از شما ممنونم
و رفتم و فيلم هارو ديدم
و راضي شرمشرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)