تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 50 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من با تلویزیونم چندتا مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید (مدل 48h6400)
    1. ساعت تلویزیون با پخش دیجیتال 24 ساعت اختلاف داره مثلا الان ساعت 23 شب باشه میزنه ساعت 11 صبح
    2.با پخش زیرنویس فیلم ها مشکل دارم با فونت های عجیب غریب نشان داده میشه با این نرم افزار Sh.Persian.Subtitle.Fixer زیرنویس ها رو درست میکنم اما من 2 ترابایت فیلم دارم نمیشه که این همه فیلم رو درست کرد. راه دیگه ای نیست خود تلویزیون بتونه بدون مشکل زیرنویس ها را پخش کنه
    3.تلتکس تلویزیون اصلا فعال نیست چطوری میتونم فعالش کنم
    4.قبلا گزینه tuner داخل منو مخفی بر روی s_tc بود ولی الان روی none رفته؟ این تیونر چه کاری انجام میده تغییرش بدم به گزینه ای که بوده مشکلی به وجود نمیاد.(الان دیجیتال و منو فارسی دارم)
    5.تا حالا نتونستم از اسمارت هاب استفاده کنم گزینه حساب سامسونگ خاموشه شرایط و قوانین سامسونگ را چندین بار خوانده ام ولی بازم حساب سامسونگ خاموشه
    ببخشید خیلی طولانی شد لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با سپاس
    دوست عزیز
    در رابطه با سوال 1
    در پست اول و در آخر همان پست توضیح داده شده.
    در رابطه با سوال 2
    باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در رابطه با سوال 3
    در قسمت sub option وارد شوید و در همان صفحه ttx group را arabic قرار دهید.
    لازم بذکر است که کانالهای که قابلیت تلتکس دارند فقط از این گزینه می توانند استفاده کنند که با کلید ttx که در روی کنترول است قابل دسترسی است.
    در رابطه با سوال 4
    شما نیاز به کاری ندارید.
    در رابطه با سوال 5
    برای آن قسمت باید تیک مربع کوچک در منوی شرایط و قوانین سامسونگ را بزنید و آن را بپزیرید.تا حساب ثبت شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوست عزیز
    یکبار در اسمارت هاب ثبت نام کنید. وقتی که در منوی اسمارت هاب هستید با کلید tools از روی کنترول وارد منوی آن شده و از قسمت تنظیمات ثبت نام کنید.
    کلید تولز رو که میزنم هیچی نمیاد
    توی تنظیمات هم بخش حساب سامسونگ غیر فعاله

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کلید تولز رو که میزنم هیچی نمیاد
    توی تنظیمات هم بخش حساب سامسونگ غیر فعاله
    دوست عزیز
    از این دستورالعمل استفاده کنید.
    ایجاد یک حساب سامسونگ
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ
    برخی از خدمات اسمارت هاب سرویس های هزینه دار هستند. برای خرید چنین خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و یا حساب تلویزیون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نیاز است. شما می توانید یک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس ایمیل خود ایجاد کنید.
    برای ایجاد یک حساب سامسونگ، شما باید به این توافقنامه کاربر نهایی حساب سامسونگ و سیاست حفظ حریم شخصی کاربران را تایید کنید. در غیر این صورت، شما نمی توانید یک حساب سامسونگ را ایجاد کنید. شما می توانید تمام موارد محتوای را با مرور به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانین و مقررات و مشاهده مقررات، حریم خصوصی ببینید.
    روش دیگر، شما می توانید یک حساب سامسونگ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد کنید. شما می توانید یک ID برای هر دو تلویزیون و وب سایت استفاده کنید.
    ایجاد یک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
    1- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ایجاد حساب کاربری و ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنید.

2- موافقت با استفاده از یک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنید.
    3- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمایش ایجاد حساب کاربری ایجاد یک حساب سامسونگ.
    هنگامی که یک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سیستم شودید.
    ورود به حساب سامسونگ
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ورود به سیستم
    ورود به سیستم و صرفه جویی به حساب سامسونگ
    اگر شما به حساب سامسونگ خود در تلویزیون وارد نشده اید، شما باید حساب کاربری سامسونگ خود را به روی تلویزیون ذخیره کنید.
    1- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ را انتخاب کنید و وارد شوید.
    2- انتخاب این آیکون + و ورود به سیستم را انتخاب کنید.
    3- ID و رمز عبور خود را وارد کنید و سپس ثبت نام را انتخاب کنید.
    بررسی گزینه ورود من به طور خودکار اگر شما مایل به ورود به اسمارت هاب به صورت خودکارهستید.
    اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، کلمه عبور برای دریافت رمز عبور دستورالعمل تنظیم مجدد از طریق ایمیل را انتخاب کنید.
    4- یک تصویر را به عنوان تصویر نمایش مورد استفاده قرار گیرد را انتخاب کنید.حساب سامسونگ در تلویزیون ذخیره شده است.
    5- (انجام شده)را برای ورود به حساب سامسونگ انتخاب کنید.
    ورود به سیستم در تلویزیون به راحتی به حساب کاربری سامسونگ شما که ذخیره شده
    2- حساب سامسونگ خود را انتخاب کنید و ورود به سیستم را انتخاب کنید.
    3- با استفاده از روش ورود به پیکربندی برای حساب سامسونگ که قبلا انتخاب شده، به حساب سامسونگ خود ورود شوید.
    لینک کردن سامسونگ من و برنامه حساب ها
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ> لینک حساب های خدماتی
    لینک کردن حساب سامسونگ خود تان به حساب برنامه های نصب شده بر روی تلویزیون به شما اجازه می دهد به طور خودکار به حساب های نرم افزار مرتبط با خود وارد شوید. به عنوان مثال، شما می توانید برنامه فیس بوک را دانلود کنید و حساب فیس بوک خود را به حساب سامسونگ لینک کنید. در این مورد، ورود به حساب سامسونگ خود وپس از آن به صورت خودکار ورودیهای مربوط به شما به حساب فیس بوک تان بخوبی لینک می شود.
    برای استفاده از لینک حساب های سرویس، ابتدا باید به حساب سامسونگ وارد شوید.
    Last edited by matinpour; 18-07-2015 at 19:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوست عزیز
    از این دستورالعمل استفاده کنید.
    ایجاد یک حساب سامسونگ
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ
    برخی از خدمات اسمارت هاب سرویس های هزینه دار هستند. برای خرید چنین خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و یا حساب تلویزیون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نیاز است. شما می توانید یک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس ایمیل خود ایجاد کنید.
    برای ایجاد یک حساب سامسونگ، شما باید به این توافقنامه کاربر نهایی حساب سامسونگ و سیاست حفظ حریم شخصی کاربران را تایید کنید. در غیر این صورت، شما نمی توانید یک حساب سامسونگ را ایجاد کنید. شما می توانید تمام موارد محتوای را با مرور به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانین و مقررات و مشاهده مقررات، حریم خصوصی ببینید.
    روش دیگر، شما می توانید یک حساب سامسونگ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد کنید. شما می توانید یک ID برای هر دو تلویزیون و وب سایت استفاده کنید.
    ایجاد یک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
    1- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ایجاد حساب کاربری و ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنید.

2- موافقت با استفاده از یک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنید.
    3- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمایش ایجاد حساب کاربری ایجاد یک حساب سامسونگ.
    هنگامی که یک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سیستم شودید.
    ورود به حساب سامسونگ
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ورود به سیستم
    ورود به سیستم و صرفه جویی به حساب سامسونگ
    اگر شما به حساب سامسونگ خود در تلویزیون وارد نشده اید، شما باید حساب کاربری سامسونگ خود را به روی تلویزیون ذخیره کنید.
    2- انتخاب این آیکون + و ورود به سیستم را انتخاب کنید.
    3- ID و رمز عبور خود را وارد کنید و سپس ثبت نام را انتخاب کنید.
    بررسی گزینه ورود من به طور خودکار اگر شما مایل به ورود به اسمارت هاب به صورت خودکارهستید.
    اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، کلمه عبور برای دریافت رمز عبور دستورالعمل تنظیم مجدد از طریق ایمیل را انتخاب کنید.
    4- یک تصویر را به عنوان تصویر نمایش مورد استفاده قرار گیرد را انتخاب کنید.حساب سامسونگ در تلویزیون ذخیره شده است.
    5- (انجام شده)را برای ورود به حساب سامسونگ انتخاب کنید.
    ورود به سیستم در تلویزیون به راحتی به حساب کاربری سامسونگ شما که ذخیره شده
    2- حساب سامسونگ خود را انتخاب کنید و ورود به سیستم را انتخاب کنید.
    3- با استفاده از روش ورود به پیکربندی برای حساب سامسونگ که قبلا انتخاب شده، به حساب سامسونگ خود ورود شوید.
    لینک کردن سامسونگ من و برنامه حساب ها
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ> لینک حساب های خدماتی
    لینک کردن حساب سامسونگ خود تان به حساب برنامه های نصب شده بر روی تلویزیون به شما اجازه می دهد به طور خودکار به حساب های نرم افزار مرتبط با خود وارد شوید. به عنوان مثال، شما می توانید برنامه فیس بوک را دانلود کنید و حساب فیس بوک خود را به حساب سامسونگ لینک کنید. در این مورد، ورود به حساب سامسونگ خود وپس از آن به صورت خودکار ورودیهای مربوط به شما به حساب فیس بوک تان بخوبی لینک می شود.
    برای استفاده از لینک حساب های سرویس، ابتدا باید به حساب سامسونگ وارد شوید.
    ممنونم از راهنماییتون
    امروز که رفتم دیدم بدون اینکه کاری بکنم همه برنامه ها خود به خود اضافه شدن[emoji15]
    Last edited by alish78; 19-07-2015 at 09:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    Local set که گذاشتید باید ED_M_ASSIA باشد که همان DT_M_Assia است و برای فارسی کردن هم در قسمت mrt option را
    Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید.
    و لازم بذکر است که فریمور همان سایت درست است و زبان آن هم MULTI LANGUAGE است که یعنی زبانهای مختلف از جمله فارسی را هم پشتیبانی می کند.
    سلام جناب متین پور
    آخه وقتی من LocalSet رو روی ED_M_Assia تنظیم می کنم دیگه توی قسمت PnP Language گزینه Per نداره، فقط گزینه Per زمانی ظاهر میشه که Local Set روی EA_Iran باشه؛
    فریمور تلویزیون رو هم به 8139 آپدیت کردم اما نشد. راهی داره که این گزینه رو خودم اضافه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی دوستان و جناب متین پور عزیز.تونستم گیرنده دیجیتال رو به طور صحیح راه اندازی کنم بدین صورت در منو OPTION وارد local set شدم و آن را روی ED_M_ASSIA قرار دادم و در پایینتر ch table را iran قرار دادم و از آن قسمت خارج و وارد قسمت mrt optin شدم و گزینه language-arabic را به روی iran قرار دادم و در همین صفحه گزینه Region را انتخاب ED-DTV کردم و در آخر گزینه PnP language را به تغییر Per دادم.
    حالا گیرنده دیجیتال فعال شده راهنمای برنامه ها فعال و ساعت نمایش آنها به درستی نمایش داده میشود.

سوال اینکه»»»» در قسمت mrt optin گزینه ttx group وجود نداشت که آن را بر روی FARSIN و یا arabic قرار دهم؟
    آیا با تنظیماتی که در بالا انجام دادم تلویزیون به طور کامل فارسی ساز شده؟ یعنی باید در گزینه تولز در نمایش زیرنویس گزینه عربی اضافه میشد؟
    و سوال دیگر اینکه هنوز نتوانستم از اسمارت هاب تلویزیون استفاده کنم گزینه حساب سامسونگ خاموشه و بار ها شرایط و حریم خصوصی را خوانده و تیک های مربوطه را زده ام ولی در هیچ حالتی حساب سامسونگ فعال نمی شود. تلویزیون را ریست کردم نرم افزار را به اخرین ورژن ارتقا دادم کد کشور در اسمارت هاب را به امارت متحده عربی به استرالیا و غیره تغییر دادم باز هم حساب سامسونگ فعال نشد.
    ممنون از توجه شما در جواب گویی به سوالات
    Last edited by yas0102; 23-07-2015 at 14:47. دليل: غلط املایی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی دوستان و جناب متین پور عزیز.تونستم گیرنده دیجیتال رو به طور صحیح راه اندازی کنم بدین صورت در منو OPTION وارد local set شدم و آن را روی ED_M_ASSIA قرار دادم و در پایینتر ch table را iran قرار دادم و از آن قسمت خارج و وارد قسمت mrt optin شدم و گزینه language-arabic را به روی iran قرار دادم و در همین صفحه گزینه Region را انتخاب ED-DTV کردم و در آخر گزینه PnP language را به تغییر Per دادم.
    حالا گیرنده دیجیتال فعال شده راهنمای برنامه ها فعال و ساعت نمایش آنها به درستی نمایش داده میشود.

سوال اینکه»»»» در قسمت mrt optin گزینه ttx group وجود نداشت که آن را بر روی FARSIN و یا arabic قرار دهم؟
    آیا با تنظیماتی که در بالا انجام دادم تلویزیون به طور کامل فارسی ساز شده؟ یعنی باید در گزینه تولز در نمایش زیرنویس گزینه عربی اضافه میشد؟
    و سوال دیگر اینکه هنوز نتوانستم از اسمارت هاب تلویزیون استفاده کنم گزینه حساب سامسونگ خاموشه و بار ها شرایط و حریم خصوصی را خوانده و تیک های مربوطه را زده ام ولی در هیچ حالتی حساب سامسونگ فعال نمی شود. تلویزیون را ریست کردم نرم افزار را به اخرین ورژن ارتقا دادم کد کشور در اسمارت هاب را به امارت متحده عربی به استرالیا و غیره تغییر دادم باز هم حساب سامسونگ فعال نشد.
    ممنون از توجه شما در جواب گویی به سوالات
    دوست عزیز
    برای اینکار شما باید ثبت نام کنید.
    ايجاد يک حساب سامسونگ

اسمارت هاب> حساب سامسونگ
    برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس ايميل خود ايجاد کنيد.
    برای استفاده از اسمارت هاب ، شما بايد به موارد کاربر نهايی و سياست حفظ حريم شخصی کاربران را تاييد کنيد . در غير اين صورت ، شما قادر نخواهد بود برای دسترسی به امکانات و خدمات مربوط به آنها دست يابيد . شما می توانيد کل محتوای قوانين وسياست را با مرور به اسمارت هاب مشاهده کنيد > شرايط و سياست . اگر ديگر نمی خواهيد از اسمارت هاب استفاده کنيد ، شما میتوانيد مورد تاييد را برداريد .

با استفاده از خودآموز اسمارت هاب

پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
    Suppo rt > Smart Hub Tutorial
    از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جناب متین پور عزیز ممنون از پاسخ سریع شما
    مشکل من در اسمارت هاب اینه که به هیچ عنوان حساب سامسونگ فعال نمیشه من شرایط و سیاست را چند بار تایید و خوانده ام و میدانم که نیاز به حساب سامسونگ دارم و از قبل حساب سامسونگ داشته ام. ولی چون حساب سامسونگ خاموشه نمیشه id را وارد کرد

در پست قبل سوالات دیگری نیز داشتم ممنون میشم اعلام نظر کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور عزیز ممنون از پاسخ سریع شما
    مشکل من در اسمارت هاب اینه که به هیچ عنوان حساب سامسونگ فعال نمیشه من شرایط و سیاست را چند بار تایید و خوانده ام و میدانم که نیاز به حساب سامسونگ دارم و از قبل حساب سامسونگ داشته ام. ولی چون حساب سامسونگ خاموشه نمیشه id را وارد کرد

در پست قبل سوالات دیگری نیز داشتم ممنون میشم اعلام نظر کنید
    دوست عزیز
    وقتی که در اسمارت هاب هستید از روی کنترول دکمه قرمز که حرف A دارد را فشا ردهید. تا وارد حساب شوید.
    و درموارد دیگر بله همه فارسی شده است وشما از قابلیتهای آن هم می توانید استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام من همه روشهای گفته شده را رفیتم ولی localset ظاهر نمی شود ua48h6400

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •