تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 249 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نيمه اول كه بازي خيلي بدي بود ولي انصافا سهم ذوب توي اين بازي بد بيشتر بود لوكا وقتي تصميم میگیره که بازی رو تخریب کنه این کارو میکنه چقدر با تاخیر بازی میکردن باور کنید 25 دقیقه اول سه دقیقه وقت مرده داشت هی رو زمین بودن

اما نیمه دوم تیم با کنار گذاشتن احتیاط خیلی بهتر شد و انصافا اگر توی پاسای آخر دقت داشتن راحت میبردیم

به نظر من دایی توی تعویضا اشتباه داشت از دست نوروزی عصبانی شد کشیدش بیرون در حالی که تحرک نوروزی خیلی بیشتر از رضایی بود
    عباسزاده هم باید ده دقیقه جلوتر میومد داخل
    ولی انصافا تیم نیمه دوم تو موقعیت سازی خیلی خوب بود دو تا زدیم به تیر و کلی موقعیت گل فکر کنم بالای ۱۵ تا موقعیت داشتیم
    اگه علی دایی تعارف با بازیکنای قدیمی رو کنار بزاره و به جوونامون اعتماد کنه کل لیگ رو سورپرایز میکنیم

این پیام عجب چیز باحالیه
    این عباسزاده هم خیلی عشق برگردونه
    البته ترکیب اولیه اشتباه تر بود ! بودن نوروزی به کندی روند تیم و اتلاف انرژی کل تیم کمک میکنه ! یه وقتایی پاسها به سه تا میرسید ولی اونم فقط توی دفاع نه جلوتر . مشکلات قدیم هنوز پابرجاست . جوونا که میان مشکلات کمتر دیده میشه . حفظ توپا و پاسکاریاشون از قدیمیای تیم بهتره

متاسفانه توی این دوبازی نوری در حد یه بازیساز نشون نداد و از این حیث جز معدود تیمایی هستیم که وسط میدان بازیساز ندارن ! اکثرا میخوایم با حقیقی و دهنوی با پاس قطری حمله کنیم . بودن صادقیان نبض هجومیمون رو بهتر میکنه . از اون پاسهای بی هدف کمتر میبینیم.نه اینکه پیام ستاره تیمه ؛ کاراییش از چندین بازیکن میانه زمین بهتره !
    چندین بار حقیقی خواست پاس قطری بده کاری که توی ایران باقری و نویدکیای آماده نه الان استادش بودن !
    سید صالحی هم به واسطه سبک بازیش نمیتونه جز نوک بودن نقش دیگه ای داشته باشه و بهتر بگیم : توپ پخش کن نداشتیم که به چهارچوب نزدیکش کنه و باید میومد عقب توپ بگیره که نقشش کمرنگ شد
    از صحنه مهم که از دست رفت ضربه دهنوی بود . دایی هم که مصاحبه پنالتی کرده ! کلا اشتباه بازیکنا و تیم خودمون سرتر از اشتباه امثال داوره و به داوری و برنامه نود زیاد نباید بپریم !

من موندم : یه روز قبل بازی همه میدونستن تیم با عکس پولادی میاد توی زمین !! کسی دید همچین چیزیو !؟ اگه اتفاق نیفتاده باشه که مریضند انگاری آقایون که اعلام میکنن . الان به شعور کی توهین میشه ؟!

............................

امتیاز بازی با ذوب :

نیلسون 8، سیدجلال حسینی9، میثم حسینی6 ( استپ کردن توپ رو باید بیشتر انگاری تمرین کنه ! ) ، محسن بنگر8، حسین ماهینی7 ، رضا حقیقی 5، قاسم دهنوی5، محمد نوری5، هادی نوروزی2 ( همین دوتا هم واسه دوندگیشه نه بازیش ) ، غلامرضا رضایی5 . سیدمهدی سیدصالحی5. صادقیان 10 ( کسی که نبض بازی رو عوش کنه یعنی کارش رو خوب انجام داده )

خط دفاع خوب کار کرد برعکس هافبکا که هرچی توپ بود یا لو دادن یا خطا میکردن پشت 18

2. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امتیازات من:
    نیلسون:6 چون خطر خاصی رو دروازه نبود که بشه محکش زد
    بنگر:7
    سید جلال:8
    حسینی3
    ماهینی:4
    حقیقی:5
    دهنوی:5
    نوری:3
    رضایی:2
    نوروزی:2
    سید صالحی:5 این بنده خدا هم زیاد موقعیت گیرش نیومد
    صادقیان:8

+ali شما نظرت محترم اما رو چه حساب به نوروزی 6 دادای؟!
    ایشون دوندگی نوروزی رو بهتر میبینن تا تاثیر گزاریشون رو دیگه

===

بازی با مس چه روزی اعلام شد ؟

4. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض دایی: متأسفانه برنامه 90 کار خودش را کرد!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امشب هم از آن شب‌هایی است که نمی‌توانیم بخوابیم زیرا 3 امتیاز را از دست دادیم.

به گزارش سرویس ورزشی جام، علی دایی پس از تساوی بدون گل پرسپولیس برابر ذوب آهن در نشست خبری اظهار داشت: یکی از قشنگ‌ترین بازی‌های پرسپولیس را انجام دادیم مخصوصا در نیمه دوم که حملات زیادی را بر روی دروازه حریف ترتیب دادیم. در نیمه اول هم با وجود آنکه بر توپ و میدان حاکم بودیم اما خیلی خوب بازی نکردیم. قصد داشتیم با سانتر از جناحین و حرکت در عمق دفاع ذوب آهن به گل برسیم که متأسفانه این طور نشد. از نتیجه بازی اصلا راضی نیستم اما از بازی بازیکنانم راضی هستم. امیدوارم در بازی‌های آینده مثل نیمه دوم بازی با ذوب آهن بازی کنیم.
    وی ادامه داد: متأسفانه برنامه 90 کار خودش را کرد و با حساسیتی که بر روی پنالتی دیدار با تراکتورسازی ایجاد کرد باعث شد داور در دقیقه 74 خطای پنالتی روی غلامرضا رضایی را نبیند. امشب هم از آن شب‌هایی است که نمی‌توانیم درست بخوابیم چون 3 امتیاز را از دست دادیم.
    دایی در مورد اینکه ذوب آهن نسبت به فصل گذشته بهتر شده است یا نه، گفت: اکنون زود است که بخواهیم در مورد تیمی صحبت کنیم اما ذوب‌آهن دوره بدنسازی را به طور کامل سپری نکرده است و حضور در پلی‌آف کار آنها را سخت کرد. امروز هم روز ذوب‌آْهن بود و روز ما نبود.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه به عنوان تأثیرگذارترین بازیکن فوتبال انتخاب شده است، گفت: من این عناوین را بدون کمک همبازیانم به دست نمی‌آوردم، دست همگی آنها درد نکند و بدون حضور آنها نمی‌‌توانستم به چنین جایگاهی برسم.
    دایی در مورد دیدار با هامبورگ گفت: خبر زیادی در این مورد ندارم و نمی‌‌توانم اظهارنظر کنم.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه تأثیرگذارترین بازیکن ذوب‌آهن چه کسی بود، گفت: نمی‌‌توانم در مورد بازیکنان ذوب‌آهن نظر بدهم اما همگی آنها خوب بودند و امروز روز آنها بود. من فقط در مورد تیم خودم حرف می‌زنم.
    دایی در مورد اینکه هدف‌گذاری‌اش در پرسپولیس چیست؟ گفت: اول به دنبال کسب سهمیه آسیایی هستیم، ضمن اینکه به قهرمانی هم نگاه می‌کنیم. ما با تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه در لیگ شرکت کرده‌ایم و این تیم شایسته عنوان قهرمانی است.

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

===

بازی با مس چه روزی اعلام شد ؟
    چهارشنبه پرسپولیس- مس ساعت 22:15 ورزشگاه آزادی

راستی 5بازی بعدی ما با مس- سایپا- ملوان - نفت تهران - فولاد در آزادی میزبان هستیم

8. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امتیازات من:
    نیلسون:6 چون خطر خاصی رو دروازه نبود که بشه محکش زد
    بنگر:7
    سید جلال:8
    حسینی3
    ماهینی:4
    حقیقی:5
    دهنوی:5
    نوری:3
    رضایی:2
    نوروزی:2
    سید صالحی:5 این بنده خدا هم زیاد موقعیت گیرش نیومد
    صادقیان:8

+ali شما نظرت محترم اما رو چه حساب به نوروزی 6 دادای؟!
    من احساس میکنم یه مقدار دید بدی نسبت به نوروزی وجود داره
    در حالی که نوروزی با وجودی که کم دقته اما اکثر اوقات توی حملات تیم تاثیر گذاره مثلا هفته اوع یه پنالتی گرفت یه پاس گل داد یه اخراجی به تیم حریف تحمیل کرد این هفته هم توی دفاع به ماهینی کمک کرد و تا موقعی که توی زمین بود از رضایی تحرکش بیشتر بود توی اون صحنه هم بی انصافی نکنیم دیگه درسته واس نداد اما موقع شوت زدن لیز خورد
    به نظر من اگه توی زمین میموند و صادقیان به جای رضایی میرفت سمت چپ تو ۱۵ دقیقه آخر تحرکش خیلی بیشتر از امثال رضایی و نوری بهمون کمک میکرد

10. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من بازی رو از دقیقه 85 جدی دیدم (قبلش فقط صدا ) همون لحظه یه توپ ساده اومد جلو پای رضایی خواست استپ کنه خورد زمین اوت داد شاهکاریه این بازیکن واقعا من نمیدونم با چه منطقی بازیکن پرسپولیس هست این چند سال!5 فصله 4 تا گل زده دقیقه 90 هم یه ضربه ایستگاهی خوب زده شده که با بدشانسی اون صحنه گل نشد در مجموع هواداران پرسپولیس با این وضعیت هافبک (باقیش بماند!)روزای سختی پیش روست...
    باز سید صالحی جز خریدهای خوب بود به نظرم مهاجم فرصت طلب و باهوشیه از چهره دایی هم مشخص بود مساوی براش راضی کننده نیست و اگه بخواد قهرمان بشه نباید ساده امتیاز از دست بده!

+
    اگه خبر بازی دوستان با هامبورگ صحت داشته باشه واقعا عالیه خیلی ها بودن خداحافظی مناسبی نداشتن مهدوی کیا که نه تنها نداشت بلکه بهش توهین هم شد!

ویرایش:
    امتیاز دهی هم داریم؟ بازی ندیده از رو دست دوستان البته با استانداردهای بین المللی امتیاز بدم:

نیلسون 4
    بنگر 5
    جلال حسینی 4
    میثم حسینی 2
    ماهینی 3
    حقیقی 4
    دهنوی 4
    نوری 2
    رضایی 1
    نوروزی 3
    سید صالحی 5
    صادقیان 6

12. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان من بازی رو از دقیقه 85 جدی دیدم (قبلش فقط صدا ) همون لحظه یه توپ ساده اومد جلو پای رضایی خواست استپ کنه خورد زمین اوت داد شاهکاریه این بازیکن واقعا من نمیدونم با چه منطقی بازیکن پرسپولیس هست این چند سال!5 فصله 4 تا گل زده دقیقه 90 هم یه ضربه ایستگاهی خوب زده شده که با بدشانسی اون صحنه گل نشد در مجموع هواداران پرسپولیس با این وضعیت هافبک (باقیش بماند!)روزای سختی پیش روست...
    باز سید صالحی جز خریدهای خوب بود به نظرم مهاجم فرصت طلب و باهوشیه از چهره دایی هم مشخص بود مساوی براش راضی کننده نیست و اگه بخواد قهرمان بشه نباید ساده امتیاز از دست بده!

+
    اگه خبر بازی دوستان با هامبورگ صحت داشته باشه واقعا عالیه خیلی ها بودن خداحافظی مناسبی نداشتن مهدوی کیا که نه تنها نداشت بلکه بهش توهین هم شد!

ویرایش:
    امتیاز دهی هم داریم؟ بازی ندیده از رو دست دوستان البته با استانداردهای بین المللی امتیاز بدم:

نیلسون 4
    بنگر 5
    جلال حسینی 4
    میثم حسینی 2
    ماهینی 3
    حقیقی 4
    دهنوی 4
    نوری 2
    رضایی 1
    نوروزی 3
    سید صالحی 5
    صادقیان 6

بازی با هامبورگ رو شبکه خبر گفتش که دایی باید اوکی رو بده که میتونه تیمش دی ماه بازی کنه یا نه !! فک نکنم کسی توی ایران دیدش منفی باشه که دست رد بزنه ( البته بازی با تیم اصلی هامبورگ مقبوله )

..............

14. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

برام سوال پیش اومده
    مگه پرسپولیس به باشگاه هامبورگ پیشنهاد بازی نداده؟
    اونوقت چه صیغه ای که دایی باید اوکی بده!؟
    گزارشگر بازی میگفت هامبورگ منتظر تا دایی پاسخ بده!
    باشگاه پرسپولیس اگه پیشنهاد بازی داده باشه که اونا باید اوکی بدن

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برام سوال پیش اومده
    مگه پرسپولیس به باشگاه هامبورگ پیشنهاد بازی نداده؟
    اونوقت چه صیغه ای که دایی باید اوکی بده!؟
    گزارشگر بازی میگفت هامبورگ منتظر تا دایی پاسخ بده!
    باشگاه پرسپولیس اگه پیشنهاد بازی داده باشه که اونا باید اوکی بدن
    پرسپولیس درخواست داد برای بازی خداحافظی و هامبورگ برای دیماه قبول کرد : دایی ببینه شرایط تیمش برای بازی در دیماه چه جوریه ! قرار نیست دایی اوکی کنه درخواست هامبورگ رو ! اوکی ؟

18. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

پرسپولیس درخواست داد برای بازی خداحافظی و هامبورگ برای دیماه قبول کرد : دایی ببینه شرایط تیمش برای بازی در دیماه چه جوریه ! قرار نیست دایی اوکی کنه درخواست هامبورگ رو ! اوکی ؟
    به قول اردلان تمجید ، بگو خب
    دایی این پشنهاد رو به باشگاه داد که برای مهدوی کیا بازی خداحافظی بگیرن ، یا از قبل صحبتش بود؟

20. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •