تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 302 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم با این بازیکنای با کیفیتی که جذب کردیم انتقال بیل دیگه نباید در اولویت این فصل ما باشه ، چون میتورسم که با انتقال بیل ، سرنوشتی شبیه کانالس و پدرو لئون در انتظار خسه و ایسکو باشه ...

مضافا اینکه به نظرم اگر ما بتونیم دیماریا رو هم راضی نگه داریم خیلی بهتر خواهد بود برای تیم تا اینکه بخوایم همش روی جذب بیل مانور بدیم ، دیماریایی که نشون داده وقتی آماده باشه خیلی به کار تیم میاد .

2. 7 کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان این کاسمیرو چه جور بازیکنیه؟؟؟؟
    از بازیکنان آکادمی سائوپائولو برزیل بود که توی رده های سنی مختلف جزو ستاره های اون تیم به شمار می اومد، در رده سنی زیر 20 سال سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی برزیل رو داره و در کنار لوکاس مورا، اسکار، نیمار و ... جزو نسل (تقریبا) طلایی فعلی برزیل به شمار می اومد، هر چند که با اومدنش به تیم آکادمی رئال در سال قبل نتونست اون درخشش اولیه رو از خودش نشون بده و حتی در اونجا نتونست جایگاه ثابتی داشته باشه اما با توجه به قیمت پایینی که میشد برای جذبش پرداخت کرد و پتانسیلی که قبلا از خودش نشون داده بود، باشگاه دست به این انتقال زد.
    از نظر سبک بازی بازیکن نسبتا جنگنده ای هست و هم در کارهای تدافعی و هم کارهای تهاجمی پتانسیل خوبی رو نشون داده و توی پیش فصل جزو سورپرایزهای تیم بوده اما حالا حالاها باید خودش رو اثبات کنه تا بتونه جای ثابتی برای خودش در ترکیب پیدا کنه.

من فکر میکنم با این بازیکنای با کیفیتی که جذب کردیم انتقال بیل دیگه نباید در اولویت این فصل ما باشه ، چون میترسم که با انتقال بیل ، سرنوشتی شبیه کانالس و پدرو لئون در انتظار خسه و ایسکو باشه ...

مضافا اینکه به نظرم اگر ما بتونیم دیماریا رو هم راضی نگه داریم خیلی بهتر خواهد بود برای تیم تا اینکه بخوایم همش روی جذب بیل مانور بدیم ، دیماریایی که نشون داده وقتی آماده باشه خیلی به کار تیم میاد .
    موافقم، توی شرایط فعلی واقعا نیاز به بیل احساس نمیشه و اومدن بیل به طور غیر مستقیم باعث نیمکت نشینی بنزما یا ایسکو میشه (با فرض جایگاه ثابت اوزیل و مودریچ) ولی از طرف دیگه مسئله اینه که بیل از اون بازیکنانی هست که می تونه بلافاصله توی ترکیب ثابت هر تیم باشگاهی در سطح دنیا قرار بگیره، چند پسته هست و یه آپگرید مستقیم روی دی ماریای "بی ثبات" به حساب میاد و این فاکتورها در کنار جنبه اقتصادی و تبلیغاتی که ایجاد می کنه برای باشگاه فوق العاده وسوسه کننده هست و حتی اگه کادر فنی هم از این مسئله بگذره، پرز نمی گذره

البته مورد دیگه ای که در مورد انتقال کانالس و پدرو لئون هست اینه که هر دو از خریدهای والدانو به حساب می اومدند و با توجه به مسائل بین مورینیو و والدانو یک جورایی بهشون با چشم دیگه ای نگاه میشد

4. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

رونی هوادار جوانی که برای بازی رئال و چلسی در استادیوم سان لایف در میامی ستاره پرتغالی را در آغوش گرفته بود به خاطر این کارش و ورود به میادین دو روز حبس شد.
    رونالدو در این بازی زننده دو گل برای رئال بود که وقتی این هوادار به سمتش آمد او را با محبت بغل کرد و از مسئولان امنیتی خواست که بدون درگیری فیزیکی او را بیرون ببرند.

رونی که حالا آزاد شده است در این باره گفت: یک فرصت در تمام زندگی‌ام بود که با قهرمانم دیدار کنم. در حالی که وی رونالدو را در آغوش گرفته بود، ستاره پرتغالی مادرید به او قول داد که از وی مراقبت کند و وعده داد که پیراهنش را بعد از بازی به او بدهد.

---------------------------------www.p30world.com-------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رد پای رونالدو در نیامدن گرت بیل به رئال مادرید

رد پای ستاره پرتغالی رئال مادرید در نیامدن گرت بیل به این تیم پیدا شد.

به گزارش نامه،‌ رئال مادرید از ابتدای فصل نقل و انتقال‌های تابستانی اعلام کرده بود خواستار امضای قرارداد با گرت بیل، هافبک ولزی تاتنهام است.
    این انتقال به دلیل مخالفت سران تاتنهام برای فروش بیل به مبلغ پایین بودند. آنها اعلام کردند تنها در صورتی هافبک خود را به رئال مادرید واگذار می‌کنند که ۱۲۰ میلیون یورو دریافت کنند.
    پس از آنکه فلورنتینو پرس، رییس رئال اعلام کرد نمی‌خواهد برای یک بازیکن این مبلغ را هزینه کند، او از آنخل دی ماریا به عنوان بخشی از قرارداد آمدن گرت بیل به رئال یاد کرد. اکنون به نظر می‌رسد این راه نیز برای رئالی‌ها به بن بست رسیده است.
    TYC در این مورد نوشته که کریستیانو رونالدو از دی ماریا خواسته به هیچ وجه سانتیاگو برنابئو را ترک نکند و هر طور که شده در این تیم بماند. این موضوع موجب ناراحتی تاتنهامی‌ها شد است زیرا آنها معتقد بودند با حضور دی ماریا در تاتنهام، این انتقال به زودی انجام خواهد شد.
    Last edited by HoseinKing; 14-08-2013 at 22:56.

6. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امیدوارم رونالدو روند گل زنیشو همینجوری ادامه بده
    به نظر رو فرم خیلی خوبی هست
    و اگه همینجوری ادامه بده این فصل ، فصل خوبی میشه براش
    +
    چون تقریبا رونالدو تو این چند فصل به نظرم همیشه تا انتخاب برنده ی توپ طلا یه افت محسوس میکنه ولی بعدش عالی میشه
    امیدوارم امسال کلا خوب باشه تا بتونه توپ طلا رو بگیره

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

رونالدو: مورينيو ارزشش را ندارد

مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال با بيان اينکه «مورينيو ارزشش را ندارد»، از پاسخ دادن به سئوال خبرنگاري در مورد اين مربي خودداري کرد.

تيم ملي فوتبال پرتغال بامداد امروز (پنجشنبه) در ديداري دوستانه ميزبان تيم ملي هلند بود که اين بازي در نهايت با گل ديرهنگام کريستيانو رونالدو در دقيقه 87 با نتيجه تساوي يک بر يک به اتمام رسيد.

به گزارش تسنيم،پس از اتمام اين ديدار خبرنگاران از مهاجم 28 ساله پرتغال در خصوص اتفاقاتي که بين او و ژوزه مورينيو پيش آمده پرسش‌هايي را مطرح کردند که رونالدو ترجيح داد پاسخي به آن‌ها ندهد.

سرمربي پيشين رئال‌مادريد اخيرا در اظهاراتي جنجالي با کنايه به کريستيانو رونالدو عنوان کرد، در ابتداي دوران حرفه‌اي مربيگري‌اش مربي رونالدوي واقعي (رونالدوي برزيلي) بوده است.

رونالدو پس از اتمام اين ديدار در پاسخ به پرسش روزنامه «اوژوگو»ي پرتغال که در مورد آقاي خاص مطرح شد، گفت: ترجيح مي‌دهم در مورد آن فرد (مورينيو) صحبت نکنم چون ارزشش را ندارد. عذرخواهي مرا بپذيريد ولي در مورد اين شخص حرفي براي گفتن ندارم.

سوپر استار کهکشاني‌ها با تمجيد از کارلو آنچلوتي گفت: روش کار آنچلوتي را دوست دارم. او مربي بزرگ و انساني فوق‌العاده است.

رونالدو در خصوص گلزني‌اش به چلسي در جام قهرمانان بين‌المللي گينس اظهار داشت: از گلزني به هر تيمي لذت مي‌برم و همواره تلاش خود را براي تحقق اين مهم بکار خواهم بست.

10. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دی ماریا: کریس رونالدو عامل ماندن من در رئال است

ستاره آرژانتینی از هم تیمی پرتغالی اش متشکر است
    سایت گل- کمتر از 15 روز دیگر تا پایان بازار نقل و انتقالات تابستانی باقی است و تمام شواهد و قراین حکایت از آن دارد که آنخل دی ماریا در باشگاه مادریدی ماندگار خواهد شد.
    او حالا یکی از گزینه های محبوب کارلو آنچلوتی است و می داند که سرمربی ایتالیایی روی او حساب باز خواهد کرد. دی ماریا یکی از بازیکنان محبوب داخل رختکن رئال است و به نظر می رسد که همین محبوبیت هم به کمک او آمد تا درنهایت در تابستان امسال از این تیم جدا نشود.
    این ستاره آرژانتینی در گفتگویی که در شبکه آرژانتینی تی.وای.سی اسپورتس بازتاب یافت در مورد صحبت هایی که راجع به احتمال جدایی او از تیم مادریدی به گوش می رسید و مذاکرات کریس با رئیس باشگاه مادریدی راجع به او گفت:« بله این درست است. رونالدو راجع به من با رئیس باشگاه صحبت کرد. خود او مستقیما این موضوع را به من نگفت و من از طریق دیگری متوجه شدم که او راجع به من با رئیس باشگاه صحبت کرده. واقعا خوشحالم که در رئال مادرید الگویی مثل کریس را پیش رو دارم. این افتخار بزرگی است که او از من تعریف می کند واز من حمایت می کند تا از رئال جدا نشوم.آن هم در شرایطی که صحبت هایی درمورد جدایی من از رئال به گوش می رسید. این واقعا برای من مهم است.»
    دی ماریا در ادامه به این نکته اشاره کرد که دلیل اصلی اش برای ادامه حضور در رئال، کریستیانو رونالدو بوده.این در حالی است که با بالا گرفتن گمانه زنی ها در مورد انتقال گرث بیل به رئال، صحبت ها درمورد جدایی دی ماریا از رختکن تیم مادریدی نیز افزایش می یافت ولی حالا او تصمیم گرفته تا دست کم برای یک فصل دیگر در برنابئو بماند.
    او که یکی از بازیکنانی بود که با کاروان تیم ملی آرژآنتین به رم سفر کرده بود و قبل از دیدار دوستانه با تیم ملی ایتالیا، با پاپ دیدار نمود دراین باره گفت:« دیدار با پاپ اتفاق زیبایی در زندگی من بود. برای من، همسرم، دخترم و مادرم این اتفاق ویژه ای است که با پاپ سلام و احوالپرسی کردم و امیدوارم که دیدار با او برکت بیشتری به ما بدهد.»
    دی ماریا در بخش دیگری از صحبت هایش راجع به اوضاع اردوی تیم ملی آرژانتین گفت:« آنچه آلخاندرو سابه یا به اردوی تیم ملی آرژآنتین آورده مثبت و خوب است. او همیشه درکنار ماست و هرروز بیشتر همدیگر را می شناسیم. مهم است که او همچنان به ما اعتماد داشته باشد.»

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بدون شرح...

14. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

خديرا در مادريد مي‌ماند

مدير برنامه‌هاي بازيکن آلماني رئال‌مادريد از ماندن وي در اين تيم خبر داد.

جورج نئوباور براي پايان دادن به شايعات پيوستن بازيکن آلماني به PSG و چلسي و بازگشت دوباره وي به تيم ژوزه مورينيو اظهار داشت: سامي خديرا فصل آينده در رئال مادريد ماندني است.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: نمي‌دانم چه کساني اين شايعات را پخش مي‌کنند اما اين موضوعي منفي است که به سامي کمک نمي‌کند.

----------------------------------------------www.p30world.com-------------------------------------------

ايسکو:‌ رئال هميشه به دنبال قهرماني است

مهاجم جوان اسپانيا با تمجيد از کارلو آنجلوتي مي‌گويد انگيزه پيروزي و قهرماني هميشه در رئال مادريد وجود دارد.

رئال مادريد فردا (يکشنبه) در اولين بازي خود در رقابت‌هاي ليگا برابر رئال بتيس به ميدان مي‌رود.

به نقل از ايسنا،ايسکو، بازيکن جوان رئال مادريد در گفت‌وگو با سايت اين باشگاه درباره آغاز رقابت‌هاي ليگا، گفت: کاملا آماده هستيم تا بازي‌هاي ليگا را قدرتمندانه آغاز کنيم. من تازه پا به اين باشگاه بزرگ گذاشته‌ام و خيلي خوشحالم که جزوي از باشگاه‌هاي بزرگ رئال مادريد هستم. کيفيت بازيکنان رئال مادريد بي‌نظير است. انسان‌هاي بزرگي قبلا اينجا بوده‌اند و اکنون نيز حضور دارند. انگيزه قهرماني هميشه در رئال مادريد وجود داشته است. من به اين شرايط عادت دارم. دوست دارم هميشه مدعي قهرماني باشم. به رئال آمده‌ام تا قهرماني‌هاي زيادي را کسب کنم. نمي‌دانم امسال قرار است چقدر بازي کنم. بازيکنان بزرگي در پست من حضور دارند و تمام تلاشم اين است که بتوانم جاي ثابتي در ترکيب رئال مادريد به دست آورم. هيچ چيز در رئال مادريد به شما داده نمي‌شود، بلکه شما براي به دست آوردن آن بايد تلاش کنيد. مربي است که تصميم مي‌گيرد چه کساني در ترکيب ثابت قرار گيرند.

پديده فوتبال اروپا در سال گذشته در ادامه با تمجيد از کارلو آنچلوتي، گفت: خيلي دوستانه با بازيکنان برخورد مي‌کنم و هميشه مراقب رفتار بازيکنان است. فلسفه مربيگري او کاملا با فلسفه رئال مادريد هماهنگ است. او بهترين گزينه مربيگري براي تيمي همچون رئال مادريد است. او از ما مي‌خواهد تا قدرت مالکيت توپ‌مان را بالا ببرد. اين فصل ما بازي‌هاي متفاوتي را از رئال مادريد خواهيم ديد. مي‌خواهيم امسال دست به کارهاي بزرگي بزنيم.

ايسکو درباره بنزما و مسوت اوزيل نيز، گفت: بنزما، مهاجم کاملي است و بازي کردن در کنار او باعث مي‌شود براي شما موقعيت‌هاي گل زيادي ايجاد شود. مي‌دانم او امسال کارهاي بزرگي را براي رئال مادريد انجام خواهد داد. مسوت اوزيل،‌ هافبک آلماني نيز بازيکن شگفت انگيزي است که باعث مي‌شود بازي کردن در کنار او آسان شود.

مهاجم جوان اسپانيايي درباره احتمال ورود گرت بيل گلزن ولزي به رئال مادريد گفت :‌ سوال اينکه او چطور در رئال مادريد با بقيه بازيکنان هماهنگ خواهد شد، موضوعي است که بستگي به مربي دارد. اميدوارم او به تيم ما ملحق شود.

ايسکو در پايان درباره احتمال دعوت شدن به تيم ملي اسپانيا گفت:‌ دعوت شدن به تيم ملي اسپانيا اتفاقي است که خيلي وقت است آرزوي من بوده. اسپانيا بهترين تيم جهان است و من مي‌خواهم کم کم جاي خود را در تيم ملي پيدا کنم.

16. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فوتوشاپه

18. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

آنچلوتي: رئال‌مادريد مثل ميلان است

سرمربي رئال مادريد معتقد است که تيم فعلي‌اش و ميلان شباهت فراواني به يکديگر دارند.

کارلو آنچلوتي به توضيح اين مسئله پرداخت که چرا رئال مادريد شبيه ميلان است. سرمربي سابق PSG که در رئال مادريد جانشين ژوزه مورينيو شده است در گفت‌و‌گو با کوريو دلو اسپورت اظهار داشت: رئال هميشه همان است باشگاه مستقل از بازيکنان و مربيان پيش مي‌رود. جو ويژه‌اي اينجا وجود دارد و مثل ميلان مي‌توانيد تاريخ باشگاه را حس کنيد. تصادفي نيست که مي‌توان دو باشگاه را با هم مقايسه کرد. فلورنتينو پرس يکي از هواداران اصلي باشگاه است عاشق رئال است مثل سيلويو برلوسکوني که عاشق ميلان است.

به نقل از فارس، رئال مادريد برخلاف روسونري بودجه زيادي در بازار نقل و انتقالات دارد و مي‌تواند با جذب گرت بيل رکورد بازار نقل و انتقالات را بشکند.

وي ادامه داد: آيا بيل به تيم مي‌رسد؟ امروز مي‌گويم نه، زيرا پيشرفت جديدي رخ نداده است. وقتي اخيرا در اين باره صحبت کردم، آندره وياس بواس اعتراض کرد بنابراين صحبت در اين باره حساس است.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: يوونتوس مدعي قهرماني است اما بايد مواظب ميلان باشيد. ناپولي، رم، فيورنتينا و اينتر تغيير زيادي کرده‌اند و بايد محک بخورند. اينتر بازيکنان و مربي جديدي به خدمت گرفته. آنها به زمان نياز دارند. اين نوعي روش تاکتيکي است که فقط به صورت مختصر زير نظر جيان پيرو گاسپريني اجرا شد.

آنچلوتي در پاسخ به يازده مرد ايده‌آلش در دوران مربيگري اضافه کرد: بوفون درون دروازه، ايوانوويچ، نستا، کاناوارو و مالديني در خط دفاعي؛ پيرلو و لمپارد در جلوي خط دفاعي و زيدا و کاما پشت سر مهاجمان؛ ايبراهيموويچ و کريستيانو رونالدو نيز در خط حمله. اين‌ها بازيکناني هستند که من با آنها کار کرده‌ ام.

وي تصريح کرد: البته درون دروازه ديدا را فراموش کردم که در فينال ليگ قهرمانان منچستر حضور داشت و همچنين پروزي. در خط دفاع نمي‌توانيم کافو، تري و تورام را فراموش کنيم. همان طور که در خط مياني به گتوزو نياز داريم و سپس سيدورف، داويدز و بازيکنان فعلي رئال.

آنچلوتي گفت: در خط حمله شوچنکو، اينزاگي، دروگبا و کرسپو را هم داريم. پيپو که دو گل در فينال ليگ قهرمانان در آتن زد را نيز فراموش کرديم. هرگز نمي‌توانم يازده نفر ايده‌آلم را انتخاب کنم.

20. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •