تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 64 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زوج روبری هم که فوق العاده پخته شدن و واقعا در خدمت تیمن که اینُ باید مدیون هاینکس باشیم.
    امیدوارم پپ نخواد بلایی رو که سر اختلاف نظرا با زلاتان آورد،سر روبن هم بیاره که تیم بهم میریزه.
    پتانسیل روبن برای انجام این کار کافیه

اون بازیکن محبوب بعضی ها هم دیشب نمی تونست یه استپ کنه و دو متر با توپ راه بره!
    وقتی هم اومد تو زمین خیلی خوشحال بود..
    برادر من یه مدت خوب بودی دیگه و همه دوست داشتیم، چرا داری خراب میکنی؟؟ : دی
    دیگه هر دفعه بخواد بترکونه که بعضیا سکته میزنن

2. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امیدوارم پپ نخواد بلایی رو که سر اختلاف نظرا با زلاتان آورد،سر روبن هم بیاره که تیم بهم میریزه.
    پتانسیل روبن برای انجام این کار کافیه
    نه بابا شخصیت زلاتان کجا و روبن کجا.. اتفاقا دیشب با معراج داشتیم دلایل خروج زلاتان از بارسا رو بررسی می کردیم که تصاویر گویا بود
    روبن خیلی احساساتی هست و مطمئنا پپ هم قرار نیست لج و لجبازی کنه..

دیگه هر دفعه بخواد بترکونه که بعضیا سکته میزنن
    اینطور که این پیزارو داره پیش میره فک کنم خودش از اضافه وزن بترکه و به ترکوندن نرسه : دی

4. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روبن خیلی احساساتی هست و مطمئنا پپ هم قرار نیست لج و لجبازی کنه..
    به نظرم پپ برای روبرو شدن با روبن خیلی جنتلمنه ، یکی مثل فان خال هلندی لازمه تا در جا ! و کنار زمین روبن رو توجیه ! کنه

6. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم پپ برای روبرو شدن با روبن خیلی جنتلمنه ، یکی مثل فان خال هلندی لازمه تا در جا ! و کنار زمین روبن رو توجیه ! کنه
    یادش بخیر،بازی با لیون
    کلا ارشادش کرد روبن رو

8. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گواردیولا:من دیکتاتور نیستم؛ آنچلوتی یکی از بهترین مربیان دنیاست؛نمی خواهم بایرن را بارسای جدید کنم

سرمربی سابق بارسا درتمجید از آنچلوتی گفته:« او در رئال کارهای بزرگی انجام می دهد.هرچند که نمی توانم عمقی قضاوت کنم.»

سایت گل- پپ گواردیولاسرمربی اسپانیایی بایرن در صحبت هایی اعلام کرده که نمی خواهد بایرن را مبدل به بارسای جدید کند و گفته که بازیکنان او در بارسلونا با بازیکنان شاغل در فوتبال آلمان متفاوتند.
    گواردیولا در گفتگو با روزنامه ورزشی گاتزتا دلوسپورت گفت:« این تیم موفقیت های زیادی را به دست آورده ؛ پس چرا باید از تیم دیگری کپی برداری کنیم.» او با ابراز رضایت از نتایج خوب کسب شده توسط بایرن در طول فصل جاری چه در لیگ قهرمانان اروپا و چه در بوندس لیگا ادامه داد:«ما عملکرد خوبی داریم ولی همیشه می توان بهتر بود. هدف من حفظ سطح تیم در فصل گذشته است.من درمقابل تاریخچه بایرن ، یک فرد کوچک هستم. ذهنیت دربایرن متفاوت است و سبک بازی و جو حاکم بر باشگاه و فرهنگ و بازیکنان این تیم متفاوتند. آنها بازیکنان خاص خود را دارند.»
    گواردیولا ادامه داد:« البته در بایرن هم یا باید موفق شوی و درغیر این صورت تو را اخراج می کنند. راز موفقیت تو باید این باشد که بتوانی تیم را مثل یک خانواده متحد نگاه داری. این گروه از بازیکنان سبکی متفاوت از بارسلونا بازی می کنند. چون تعبیرهای فوتبالی متفاوت است.»
    پپ با اشاره به حفظ فلسفه ای که او را در بارسا به موفقیت رساند گفت:« باید تماشایی بازی کنیم و مردم را راضی نگاه داریم. کلید موفقیت در این نیست که همیشه موفق باشی و همیشه قهرمان شوی، بلکه در نحوه کسب این موفقیتهاست.»
    او در آنالیز اوضاع کنونی رئال گفت:« نمی توانم به صورت عمقی به قضاوت بپردازم ولی کارلو یکی از بهترین سرمربیان دنیاست و عملکرد خوبی دارد.»
    او با تمجید از یوونتوس کنته که لحظات سختی را در لیگ قهرمانان اروپا سپری می کند گفت:« بینکونری قوی است. » و درنهایت با اشاره به اتفاق رخ داده و دلخوری روبن از او گفت:«روز شنبه در بازی با ماینتس من تصمیم گرفتم تا مولر پنالتی را بزند و در بازی بعدی مقابل ویکتوریا پلژن ترجیح دادم که او ضربه را بزند ولی او توپ را به ریبری داد. شاید آماده زدن ضربه نبود. من دوست دارم به بازیکنانم آزادی بدهم . من یک دیکتاتور روی نیمکت نیستم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینطور که این پیزارو داره پیش میره فک کنم خودش از اضافه وزن بترکه و به ترکوندن نرسه : دی
    پیزارو 6 هفته ای مصدوم شد !!
    به جان خودم من اینو نفرین نکردم
    +
    Bayern coach has now called on the 29-year-old to "clear his head" over the issue
    "Arjen knows why I chose Thomas Muller on Saturday and now he knows why I chose him in the Champions League. But Arjen must clear his head, which it seems he hadn't," Guardiola told De Telegraaf.

12. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من روش هاینکس رو بیشتر میپسندم.میزاره بازیکنان دیگه کاملا به صورت خودش جوش وارد عمل بشن و فک و صورتش رو یه مشت و مال درست حسابی بدن

14. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه اینجوریه اکبر میثاقیان داخلی از همه اینا بهتر توجیه میکنه!!یه چک میخوابونه زیر گوشش و .......

16. این کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هوینس: بارسلونا نقشه دوم ندارد

سایت گل – اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن مونیخ گفته بارسلونا نقشه دوم یا Plan B ندارد.

بایرن توانست با برد یک بر صفر در خانه ویکتوریا پلژن صعودش را قطعی کند.

هوینس بر این باور است که تغییر سیستم می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد. او گفته است که سیستم پپ گواردیولا در بایرن سرنوشت‌ساز شده است و باواریایی‌ها انعطاف‌پذیرتر و سازگاری‌پذیرتر از بارسا هستند.

هوینس می‌گوید: «شب گذشته تفاوت بزرگ بین بازی ما و بارسلونا را دیدید.

آنها یک برنامه اصلی دارند که بی‌نقص است و کامل. اما نقشه دوم ندارند. این را در دو مسابقه مقابل ما در لیگ قهرمانان فصل پیش دیدید.

پپ مانجوکیچ را به مسابقه آورد و او تفاوتی بزرگ را رقم زد. او بدون مهاجم بازی کرد، دید که روشش خوب جواب نمی‌دهد و دریافت که ماریو می‌تواند اوضاع را تغییر دهد.»

Hoeness: Barcelona don't have a Plan B

پی نوشت: با تصحیح عنوان

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متقدان گرام تاثیر گران قدر و وجود پر خیر و برکت روبن رو درک می کنید؟

منوجه هستید 3 بازی در نبودش ناپلئونی بردیم؟

20. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •