تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 269 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اصلا هم جالب نیست اینکار و توضیح دادن به ملت ، من که میگم توجیه اشتباه ، نه ارزش گذاشتن !
    باید میگفت با توجه به اینکه وزش باد شدید بود ، من دچار اشتباه محاسباتی شدم و گل خوردم ، مقصر گل منم !
    اینجوری قشنگ تر نبود؟
    با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز
    خوشحالم که لیگ سیزدهم با پیروزی استقلال آغاز شد و بازیکنان توانستند موجب خوشحالی هواداران شوند.
    درباره گلی که دریافت کرده‌ام باید بگویم وزش شدید باد باعث چرخش و تغییر جهت توپ و متاسفانه به هم خوردن معادلات من برای مهار آن شد که باز جای خوشحالی دارد که بازیکنان توانستند با زدن دو گل اشتباه من را جبران کنند.
    دوستدار شما سیدمهدی رحمتی...

2. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض سرگيجه كادر فني استقلال در استفاده از شماره 33

مربي استقلال مخالف حضور پژمان در دفاع راست است و در اين زمينه براي بازي گسترش فولاد سرمربي تيم را متقاعد كرده بود.

جام ورزشي؛ گفته مي‌‌شود پژمان منتظري بازيكني است كه قلعه‌نويي اعتقاد دارد مي‌‌تواند در پست هافبك دفاعي به تيم كمك كند اين بازيكن طي زماني كه در فولاد خوزستان حضور داشت سابقه بازي در پست هافبك دفاعي را دارد و با وجود اينكه سال هاست براي استقلال در پست دفاع مياني بازي كرده ولي امير قلعه‌نويي اعتقاد دارد در شرايط حساس مي‌‌تواند در اين پست به آبي‌پوشان كمك كند.

از سوي ديگر طي روزهاي گذشته در جريان تمرينات استقلال از منتظري در پست دفاع راست استفاده مي‌‌شود و سرمربي آبي‌پوشان از عملكرد او در اين پست رضايت داشته ولي توصيه مجيد صالح سبب شده تا قلعه‌نويي براي استفاده از اين بازيكن پشت سر خسرو حيدري دچار ترديد شود. دستيار استقلال به اين موضوع اشاره كرده كه بهتر است حيدري دفاع راست باشد تا آرامش بيشتري بگيرد و بتواند در پست مورد علاقه‌اش بازي كند.

با اين شرايط بايد گفت كه كادر فني براي استفاده از منتظري دچار سرگيجه شده و آناليزورهاي اين تيم هم معتقدند كه نبايد پست پژمان را تغيير داد و بهتر است از او به عنوان زوج صادقي در قلب دفاع استفاده كرد. البته قلعه‌نويي اعتقاد دارد فقط براي ديدار مقابل گسترش فولاد بايد از بازيكنان در پست ‌هاي غير تخصصي استفاده كند زيرا براي بازي برابر سپاهان مشكل آندو و نكونام برطرف مي‌‌شود و ديگر نيازي به استفاده از منتظري در پست غيرتخصصي نيست.

4. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شکایت استقلال از خطیبی در کمیته انضباطی فدراسیون

معاون حقوقی باشگاه استقلال می‌گوید از طریق کمیته انضباطی پیگیر اظهارنظر رسول خطیبی است.
    به گزارش ایسنا، محسن بزرگی معاون حقوقی باشگاه استقلال در واکنش به ادعای رسول خطیبی پس از بازی با استقلال اظهار کرد: آقای خطیبی صحبت‌هایی را بعد از بازی مطرح کردند اما در تازه‌ترین اظهارنظرش به نوعی عقب نشینی آشکار کرده و مدعی شده من کجا اسم آقای ماجدی را آوردم. به ایشان توصیه می‌کنم تیتر مصاحبه‌های خود را در خبرگزاری‌ها ببینند. در همه خبرگزاری‌ها ایشان اسم آقای ماجدی را آوردند و مدعی شدند سرپرست استقلال سیصد هزار بار با آنها تماس گرفته است.
    وی در ادامه گفت: این صحبت‌ها هم تخلف انضباطی است که در کمیته انضباطی فدراسیون از طرف باشگاه استقلال پیگیری می‌شود و هم به عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی مصداق جرم است.
    بزرگی در ادامه به سایت استقلال گفت: بنده همین جا و در ابتدا فصل به همه رسانه‌ها و شخصیت‌های رسانه‌ای توصیه می‌کنم دست از حاشیه‌سازی بردارند چرا که یقیناً با حاشیه‌ سازی در این فصل برخورد جدی خواهیم داشت. اینطور نیست که مثل دوره‌های قبل از شکایت خود بگذریم و تصمیم داریم با قاطعیت مقابل حاشیه‌سازان بایستیم.
    وی در پایان ضمن اشاره دوباره به صحبت‌های سرمربی گسترش فولاد گفت: باید در مستطیل سبز قدرت خود را نشان داد و برد و باخت جزو لاینفک فوتبال است و کسی که می بازد باید ظرفیت این باخت را داشته باشد. از این رو ما حتی صحبت‌های خطیبی را از طریق کمیته انظباطی فدراسیون پیگیری خواهیم کرد. وظیفه ذاتی ما در معاونت حقوقی دفاع از حقوق استقلال و صیانت از جایگاه استقلال و برخورد با حاشیه‌ها از طریق مراجع قانونی است.

6. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

مدیرعامل گسترش فولاد: پیاز داغ صحبت‌های خطیبی زیاد شده بود/ با تیم ملی بازی کردیم

مدیرعامل گسترش فولاد ضمن تمجید از بازی تیمش برابر استقلال می‌گوید صحبت‌های خطیبی موجب سوء تفاهم شده و استقلالی‌ها از او شکایت نمی‌کنند.

غلامرضا سمندر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اظهارات رسول خطیبی پس از دیدار گسترش فولاد و استقلال گفت: آقای خطیبی دیروز یک مصاحبه با سایت باشگاه داشته‌اند و به نظرم با خواندن این مصاحبه، مشکل حل می‌شود. به نظرم کمی پیاز داغ صحبت‌های خطیبی را زیاد کرده‌اند. به نظر من یک سوء تفاهم ایجاد شده و من اطمینان دارم که استقلالی‌ها از خطیبی شکایت نمی‌کنند.

او در ادامه افزود: من خودم با آقای قلعه‌نویی صحبت کرده‌ام و مساله را حل کردیم. احتمالا خود آقای خطیبی هم با ایشان صحبت خواهد کرد. از شما رسانه‌ها هم می‌خواهم به حل این ماجرا کمک کنید.

مدیرعامل گسترش فولاد در ادامه درباره بازی صحبت کرد و گفت: بازی خوبی را شاهد بودیم. ما برابر استقلال بازی سرتری را ارائه کردیم و به شخصه از تیم‌مان راضی هستم. تجربه بازیکنان استقلال در شکست ما موثر بود. بازی جانداری را شاهد بودیم و تماشاگران هم از دیدن این بازی راضی بودند. به هر حال ما برابر تیم ملی بازی می‌کردیم و تجربه کمتری داشتیم.
    ایـــــــــــسنا.............

داداشه من مدیر عامل محترم مربیتون یا نمیدونم بازیکنتون از قبل شروع فصل خیلی بیش تر از حدش صحبت کرده الان دیدید چرت گفته قضیه پیاز داغو اوردی وسط

8. 7 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آخرین وضعیت پيوستن كرارجاسم به استقلال

با اينكه مدير برنامه هاي كرار مدعي شده كه نجف تنها دو بازي ديگر در ليگ عراق دارد اما در صفحه ليگ عراق در سايت فيفا نجف هنوز 5 بازي ديگر تا آخر فصل دارد.
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ شرايط پيچيده خريد عراقي استقلال باعث شده كه برخی اخبار از منتفی شدن حضور کرار در جمع آبی پوشان حکایت داشته باشند. جاسم كرار هنوز به ايران نرسيده براي استقلال حاشيه درست كرده است.

بازيكن عراقي سابق استقلال كه قرار است امسال جايگزين مجتبي جباري در خط مياني اين تيم شود در شرايطي با استقلال قرارداد بسته كه هنوز درگير بازي هاي تيمش در ليگ عراق است. كرار كه به صورت قرضي در تيم نجف توپ مي زند در بازي اين تيم مقابل السلیمانیه عراق 2 گل به ثمر رساند و 2 پاس گل داد.

كرار كه پيش از اين گفته بود طي يكي دو روز آينده به ايران مي آيد به گفته مدير برنامه هايش هفته آينده و بعد از صدور رضايتامه اش راهي ايران خواهد شد تا براي استقلال بازي كند.

شهبازي يكي از مسئولان سازمان ليگ حرفه ای درباره وضعيت كرار عنوان کرد: «ما هنوز پرونده او را نديده ايم كه بدانيم او بازيكن آزاد است يا نه. از نظر ما بازيكن آزاد بازيكني است كه قبل از 15 تير قراردادش با باشگاه گذشته اش به پايان رسيده باشد اما چون فرصتي براي عقد قرارداد با باشگاه جديدش نداشته، مي تواند بعد از شروع ليگ هم با باشگاهش قرارداد ببندد.»

با اينكه مدير برنامه هاي كرار مدعي شده كه نجف تنها دو بازي ديگر در ليگ عراق دارد اما در صفحه ليگ عراق در سايت فيفا نجف هنوز 5 بازي ديگر تا آخر فصل دارد. ليگ عراق با حضور 18 تيم انجام مي شود كه نجف از 29 بازي گذشته اش 37 امتياز گرفته و تيم دهم جدول است.

از طرف ديگر سايت goalzz در گزارش خود از بازي نجف مقابل سليمانيه به اين نكته اشاره كرده كه اين بازي از هفته دوازدهم ليگ برگزار شده است. موسوي، مدیر برنامه های کرار درباره اين ابهامات اظهار داشت: «اين بازي ها مربوط به فصل گذشته است. قرارداد جاسم با باشگاه نجف اول ماه جولاي – 24 روز قبل – به پايان رسيده و او بعد از گرفتن رضايتنامه از باشگاه قبلي اش به ايران مي آيد.»

نكته جالب درباره موسوي اين است كه او بر خلاف تصور همگان مدير برنامه هاي كرار نيست. آنطور كه او مي گويد، ايجنت كرار فردي كويتي است و او تنها وكيل تام الاختيار بازيكن عراقي محسوب مي شود كه از طرفش حق امضا دارد.

بر اساس ماده 18 آیین‌نامه فیفا، بازیکنان می‌توانند شش ماه مانده به پایان قراردادشان با تیم جدید قرارداد امضا کنند و از این نظر هم حضور کرار در استقلال به شرط آوردن فسخ‌نامه قراردادش با تیم نجف بدون مشکل است.

قرار است مسئولان استقلال در هفته جاری وضعیت نهایی کرار را با آبی پوشان مشخص کنند.

+

عده‌ای از طرفداران تبریزی خیلی به تیم ما توهین کردند
    نیکبخت: تلاش می‌کنم نظر کادرفنی را جلب کنم/ پنج‌شنبه اولین فینال را داریم

خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: خوشبختانه شرایطم خوب است اما باید بیشتر از این تلاش کنم تا بتوانم نظر کادرفنی را به سوی خود جلب کنم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت باشگاه استقلال، علیرضا واحدی‌نیکبخت در خصوص پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل گسترش فولاد تبریز اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و به نظرم نتیجه هم عادلانه بود. ما در این بازی بهتر از گسترش فولاد ظاهر شدیم و به آنچه حق‌مان بود، رسیدیم. خوشحالم که در اولین بازی خود توانستیم 3 امتیاز را به دست آوریم.
    وی در خصوص جو ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز هم گفت: متاسفانه جو خوبی در ورزشگاه حاکم نبود. عده‌ای از طرفداران تبریزی خیلی به تیم ما توهین کردند. این نوع حرکات اصلا در شأن فوتبال تبریز نبود.
    واحدی‌نیکبخت در خصوص شرایط خود عنوان کرد: خوشبختانه شرایطم خوب است اما باید بیشتر از این تلاش کنم تا بتوانم نظر کادرفنی را به سوی خود جلب کنم. خوشبختانه اعضای کادرفنی هم در حال حاضر از آمادگی‌ام رضایت دارند اما اعتقاد دارم باید خیلی آماده‌تر از این که هستم باشم. تلاش می‌کنم تا آمادگی خود را به صددرصد برسانم و بعد منتظر به میدان رفتن برای استقلال باشم. مطمئنا بازی کردن دوباره برای استقلال برایم خیلی شیرین و لذت‌بخش است.
    وی در پایان درباره بازی روز پنج‌شنبه استقلال مقابل سپاهان هم گفت: این بازی اولین فینال استقلال در لیگ است که امیدوارم یک بازی تماشاگرپسند باشد. مطمئنا همه هدف ما در این دیدار کسب پیروزی است. فقط از هواداران‌مان می‌خواهم در این بازی ورزشگاه را پر کنند تا با حمایت پرشور آنها بتوانیم به پیروزی برسیم.

+

سمت راست آبي ها کابوس همه تیم‌ها می شود!

هافبك استقلال گفت: «من و حمودی خیلی با هم هماهنگ بودیم و واقعا دوست داشتم که در استقلال بماند.»
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ خسرو حیدری یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان تیم استقلال در بازی با گسترش فولاد تبریز بود. این بازیکن در ارتباط با بازی پنج شنبه شب تیمش گفت: «بازی خوبی انجام دادیم. باید توجه داشت که این اولین بازی ما بود و ما لیگ را با شرایط خاصی آغاز کردیم. ما مجبور بودیم تمریناتمان را کمی دیرتر آغاز کنیم. با این وجود همه دیدند که خیلی زود با شرایط وقف پیدا کردیم. دلیل اینکه کمی سنگین بودیم این بود که بدنسازی ما تازه به اتمام رسیده و خواهید دید که هفته به هفته بهتر خواهیم شد.»

حیدری همچنین در مورد این مساله که بیشتر حملات استقلال روی او متمرکز شده بود اظهار داشت: «من تنها وظیفه‌ام را انجام دادم. خوشحالم از اینکه توانستم درخواست‌ کادر فنی را به اجرا در بیاورم. کادر فنی معتقد بود گسترش فولاد از ناحیه چپ تیمش دچار ضعف است و از من خواسته شد بود از این سمت حملات بیشتری انجام بدهم.»

هافبك ملي پوش استقلال در خصوص نبود حمودی و هماهنگی که این دو در فصل قبل رقابت‌های لیگ برتر داشتند گفت: «من و حمودی خیلی با هم هماهنگ بودیم و واقعا دوست داشتم که در استقلال بماند، اما هر کسی خودش برای آینده‌اش تصمیم می‌گیرد. من سعی می‌کنم همین هماهنگی را با پژمان هم بدست بیاورم و اعلام می‌کنم همچنان سمت راست استقلال کابوس هر تیمی خواهد بود.»

خسرو حیدری در خصوص نداشتن مهاجمان سرزن و اینکه این مسئله باعث هدر رفتن سانترهای او خواهد شد معتقد است: «اینگونه نیست و من سعی می‌کنم هدفمند سانتر کنم. علاوه بر این اعتقاد دارم ما سرزن‌های خوبی مثل قاضی و عمران‌زاده را داریم و از این جهت مشکلی حس نخواهد شد.»

او در پایان در خصوص پیروزی دیگر مدعیان همچون سپاهان و پرسپولیس گفت: «ما کاری به هیچ‌کدام از تیم‌های دیگر نداریم و تنها به خودمان فکر می‌کنیم. اینکه تیم‌های دیگر هم در مسابقات خود پیروز می‌شوند، نشان از لیگ خوب و پویایی است که در پیش داریم.»

+

خط و نشان جباري برای بازي با استقلال

مجتبی جباری اگر حوصله بازی داشته باشد در هر لباسی می تواند همان زیدان فوتبال ایران و آسیا باشد.
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ برخی ها اعتقاد داشتند که مجتبی جباری پس از سال ها حضور در استقلال و اخت شدن با انواع شرایط و حاشیه های این تیم کار سختی در اصفهان خواهد داشت و شاید تا هماهنگ شدن او با بقیه بازیکنان و سیستم زلاتکو کرانچار مدت زمان نسبتا زیادی لازم باشد اما زیدان سابق آبی ها در همان بازی اول سپاهان در لیگ سیزدهم بر این نظریه حداقل در مقطع فعلی خط بطلان کشید.

مجتبی که در غیاب محرم مصدوم، نقش پاسور سپاهان در پشت سر دو مهاجم این تیم را ایفا می کرد، در حالی که احسان حاج صفی هم به دلیل مصدومیت در میدان نبود و یعقوب کریمی هم به صلاحدید کرانچار روی نیمکت نشسته بود، در اولین بازی رسمی خود برای سپاهان نشان داد که اگر حوصله و میل بازی داشته باشد، می تواند در هر لباسی همان زیدان فوتبال ایران و آسیا باشد.

این درست که هنوز هم تیمی های جباری کاملا با نوع بازی او و توپ های مورد علاقه اش آشنا نبودند ولی او مثل یک فرمانده تمام عیار نبض بازی را در اکثر دقایق به نفع سپاهان در دست گرفت. اگر 20 دقیقه ابتدایی نیمه دوم را فاکتور بگیریم، سپاهان به لطف بازی هنرمندانه جباری که به موقع به گردش توپ سرعت می داد و به موقع هم ریتم بازی را تندتر می کرد، بر توپ و میدان احاطه داشت. زیدان آسیا تا آن حد که از نفرات کناری خود شناخت پیدا کرده بود، آنها را تغذیه کرد و در برخی موارد هم خود او اقدام به تهدید دروازه فولاد کرد که یوسفی به زحمت هرچه تمام تر این توپ را راهی کرنر کرد.

مجتبی با فوتبالی که در اولین بازی رسمی خود برای سپاهان ارائه کرد هم خیال کرانچار را از بابت روزهای غیبت محرم نویدکیا که کم هم نیستند، راحت کرد و هم برای شب جمعه پیش رو و رویارویی با تیم سابقش خط و نشان کشید.

استقلال اگر سریع تر به فکر ترمیم خط میانی خود و بازگرداندن تیموریان و نکونام به مستطیل سبز نباشد برابر این زیدان سرحال و سراپا انگیزه مشکلات بسیار زیادی را در هفته دوم در پیش خواهد داشت.

10. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خوب خدارو شکر مشکل کرار هم حل شد ..

استقلال بدبخت نشده با بازیکنی تماس بگیرد/ قرارداد ما با کرار قانونی است

مدیرعامل استقلال می‌گوید از رسول خطیبی که استقلالی بوده انتظار آن صحبت‌ها را نداشته و اعتقاد دارد عده‌ای یاد گرفته‌اند هر بار که شکست خوردند از این حرف‌ها بزنند.

علی فتح‌الله‌زاده درباره‌ی مسائل مختلفی از جمله اظهارات رسول خطیبی علیه استقلال و لغو اردوی تیم ملی به علت بی‌پولی صحبت کرد.

* از بازی استقلال و گسترش فولاد شروع کنیم.

بازی خوبی بود. ما خیلی تلاش کردیم و توانستیم بازی را برگردانیم. تیم ما نمایش خوبی داشت و از بازیکنانمان راضی هستیم. آنها قدرت استقلال را به خوبی نشان دادند.

* البته گل فرهاد مجیدی را هم نباید فراموش کرد. در آخرین دقیقه بازی توانست بازی را برگرداند.

فرهاد که بازیکنی تمام نشدنی است. مهاجمی باهوش که هر لحظه می‌تواند دروازه حریف را باز کند. او در استقلال بازی‌های خوبی را به نمایش می‌گذارد و امیدوارم هیچ وقت افت نکند.

* نظرتان درباره‌ی صحبت‌های پس از بازی استقلال و گسترش فولاد چیست؟ به هر حال این صحبت‌ها واکنش‌هایی را ایجاد کرده است.

من از رسول خطیبی که بازیکن استقلال بوده است توقع نداشتم آن حرف‌ها را بزند. به نظر من این صحبت‌ها یک فرار رو به جلو است. متاسفانه هرکس که می‌بازد یاد گرفته از این صحبت‌ها بکند. این صحبت‌ها اخلاقی نیست. آن بازیکن جوانی که می‌آید و مصاحبه می‌کند و حرف‌هایی را مطرح می‌کند باید بداند که این صحبت‌ها صحیح نیست. استقلال بدبخت نشده که با یک بازیکن تماس بگیرد و تمرکز او را به هم بزند تا در بازی خوب نباشد. خودتان بازی را دیدید و می‌دانید ما چقدر موقعیت داشتیم. فوتبال برد و باخت دارد اما خویشتن‌دار بودن خیلی مهم است. درست نیست در ماه مبارک رمضان این صحبت‌ها را مطرح کنیم. می‌گویند سرپرست ما به بازیکنشان ۳۰۰ هزار بار زنگ زده. آقای ماجدی سال‌ها در فوتبال بوده و نباید به این راحتی‌ها درباره او صحبت کنیم.

* آقای سمندر در گفت‌وگو با ایسنا گفته‌اند که از صحبت‌های آقای خطیبی سوء برداشت شده و استقلالی‌ها از آنها شکایت نخواهند کرد.

ما خودمان هم دوست نداریم از آنها شکایت کنیم اما خودتان انصاف دهید که این چه وضعی است. گویا یک جریان هماهنگ ایجاد شده و باید با این مساله برخورد شود. دو فصل قبل بود که برای ما ۱۷ پنالتی گرفته نشد. از این موارد زیاد است اما استقلال هیچ‌گاه اعتراض نکرده. به هر حال امیدواریم سازمان لیگ با این صحبت‌ها برخورد کند و این ماجراها را برای همیشه تمام کند.

* وضعیت کرار به کجا رسید؟

قراردادی که کرار با ما دارد صحیح است. قرارداد او با تیم عراقی تمام شده بود و هیچ مشکلی وجود ندارد منتها برای این‌که کار کرار در آسیا به اما و اگر نکشد قراردادش را به AFC ارسال کردیم و قرار است جواب این سوال را که آیا کرار می‌تواند در این مرحله از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به ما کمک کند یا خیر را بدهند.

* ولی کرار هفته پیش برای نجف عراق بازی کرد پس چگونه شما می‌گویید قرارداد او با تیم عراقی تمام شده؟

بازی‌ای که کرار انجام داده بود یک دیدار عقب‌افتاده بود. به هر حال لیگ عراق شرایط خاصی دارد و از لحاظ تقویمی چندان دقیق عمل نمی‌کند. حتی لیگ آن‌جا از نظر فیفا چندان هم رسمی حساب نمی‌شود. به هر حال من بعید می‌دانم قرارداد ما با کرار مشکل خاصی داشته باشد.

* برخی خبرها حکایت از انجام نشدن برخی برنامه‌های مدنظر کی‌روش به خاطر بی‌پولی دارد. چه قدر فکر می‌کنید این مساله برای تیم ملی مشکل‌ساز شود؟

برای مساله تیم ملی یک عزم ملی لازم است. متاسفانه فوتبال در ایران یک چیزی است که سربار شده. باید هزینه‌های فوتبال پرداخت شود. متاسفانه توجه نداریم که فوتبال خودش درآمدهای زیادی دارد. در تمام دنیا ۶۰ درصد از درآمدهای فوتبال از پخش تلویزیونی است. وقتی پول ندهید، فوتبال پنچر می‌شود. الان خود ما را ببینید، ما باید در آسیا با تیم‌های تا بن دندان مسلح بازی کنیم اما چقدر پول داریم؟ چقدر دستمان باز است؟ اگر ببازیم به مدیریت استقلال، فوتبالیست‌های استقلال و کادر فنی استقلال حمله می‌شود. آیا این انصاف است؟

* پس به نظرتان لغو اردوها به تیم ملی آسیب می‌زند؟

قطعا این‌گونه است. تیم‌ها در اردوها ساخته و پرداخته می‌شوند. این یک واقعیت است که در اردو تیم ملی می‌تواند به اوج برسد؛ همان‌طور که رقبای ما در اردوها و بازی‌های تدارکاتی خودشان را تقویت می‌کنند. باید برای این مساله حتما فکری شود.

* راه حل عملی برای این مساله را چه می‌دانید؟

واقعیت این است که فوتبال ما دچار کمبود نقدینگی است. به نظر من راه حلش دست نمایندگان مجلس است. آنها باید در این راه قدم بگذارند و کار را جدی بگیرند. اگر مسائلی مثل حق پخش تلویزیونی و امثال آن را حل کنند این کمبود نقدینگی هم جبران می‌شود. من در این میان نقش مجلس را پررنگ‌تر از سایر نهادها می‌دانم.

* به عنوان سوال پایانی، شنیده شده که استقلال به دنبال تشکیل تیم‌های والیبال و بسکتبال است.

ما خودمان دوست داریم که این اتفاق بیفتد اما چون نقدینگی نداریم این اتفاق نمی‌افتد. ما باید راه حل مساله‌ی مالی را پیدا کنیم، سپس به این مساله برسیم. حتی پرسپولیس هم با توجه به صحبتی که با آقای رویانیان داشتم، دچار بی‌پولی شده. برای پرداختن به رشته‌های دیگر نیازمند فکری آسوده هستیم. با فکری مشوش به خاطر مشکلات مالی به این راحتی‌ها نمی‌توان قدم در راه گذاشت.

آبیته

12. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت مصدومیت دو بازیکن تیم فوتبال استقلال اعلام شد
    دکتر امین نوروزی در خصوص وضعیت مصدومان تیم استقلال اظهار داشت: در حال حاضر هاشم بیگ‌زاده و جی‌لوید ساموئل مصدومان تیم ما هستند. قرار است از پای این دو بازیکن MRI بگیریم تا درخصوص وضعیت آسیب‌دیدگی‌شان بتوانیم نظر بدهیم. وی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: ساموئل از ناحیه داخل ران دچار مصدومیت شده ضمن اینکه آسیب‌دیدگی بیگ‌زاده از ناحیه چهارسر زانو است و اگر این بازیکن تا روز پنجشنبه مصدومیتش رفع شود، می‌تواند مقابل سپاهان استقلال را همراهی کند ولی با این حال نمی‌توانیم در حال‌ حاضر نظر خاصی در خصوص میزان مصدومیت این بازیکنان بدهیم تا جواب MRI آنها مشخص شود.

MEHR

14. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض واکنش سید حسن خمینی به گل 40 متری مهدی رحمتی

معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت:قلعه نویی از دیدن محل سکونت امام (ره) بسیار متأثر شد.

جام ورزشی، امیر عرب در خصوص دیدار شب گذشته سرمربی استقلال و همراهان از جماران و محل سکونت امام خمینی(ره)اظهار داشت:در ماه مبارک رمضان و ماه بهار قران ما به جماران رفتیم.آقای قلعه نویی ونبی و ...حضور داشتند.ما واقعا متأثر شدیم.رهبر یک مملکت در یک اتاق زندگی می کرد و چقدر ساده زیست بود.
    وی افزود:نکته ای که برای من خیلی جالب بود این بود که اشک در چشمان آقای قلعه نویی حلقه زد.او فضا را که دید واقعا متأثر شد.قلعه نویی می گفت کاش امام زنده بود و ما به دیدار ایشان می رفتیم.
    عرب ادامه داد:بعد از آن به دیدار سید حسن،نوه امام رفتیم.آقای قلعه نویی در ابتدا صحبت کرد.او به مسایل مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اشاره کرد و گفت:من سرمربی باید به فکر اسپانسر باشم و بازی تدارکاتی جور کنم.در حالی که وظایف سرمربی این نیست.مدیرعامل ما باید صبح تا شب دنبال پول باشد.من از شما که به دولت جدید بسیار نزدیک هستید می خواهم تا وزیر ورزش آینده به استقلال و پرسپولیس که دو بال تیم ملی هستند کمک ویژه کند.
    معاون اجرایی استقلال ادامه داد:قلعه نویی در ادامه صحبت هایش تأکید داشت که وزیر ورزش آینده حتما باید در فضای ورزش بوده و تجربه فعالیت در این حوزه را داشته باشد.چرا که در این صورت تصمیماتی که گرفته می شود تخصصی تر خواهد بود.
    عرب افزود:بعد از آقای قلعه نویی آقای نبی حرف زد و اظهارات آقای قلعه نویی را تأیید کرد و دست آخر هم آقای فائقی صحبت کرد.او گفت که هر کمکی که از دستش برآید برای ورزش انجام می دهد.

عرب در خصوص اینکه نوه امام(ره) شوخی خاصی با قلعه نویی نکرد گفت:ایشان گفت که می داند باد باعث شده توپ برود توی دروازه استقلال. نوه امام اصرار داشتند که ما افطار بمانیم اما ما ضمن عذرخواهی از محضر ایشان مرخص شدیم.

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظرسنجی صفحهٔ رسمی‌ لیگ قهرمانان آسیا برای بازی استقلال و بوریرام یونایتد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرژیک تیموریان به اوج خبر داد/احتمال حضور آندو در بازی با سپاهان

سرژیک تیموریان در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص وضعیت آندرانیک تیموریان اظهار داشت:مشکل مصدومیت وی برطرف شده و آندو حتی مشکلی برای بازی این هفته ندارد.
    وی افزود:در صورت صلاحدید کادر فنی او جلوی سپاهان بازی می کند.
    سرژیک در خصوص شایعه تماس مجدد پرسپولیس با این بازیکن اظهار داشت:آندو قطعا استقلالی است و این فصل در استقلال بازی می کند.
    وی در پاسخ به این سوال که چرا آندو هنوز قراردادش را ثبت نکرده گفت:او مشکلی ندارد.

پ.ن

دوباره به اندو پیشنهاد دادن خداروشکر اندو به بازی سپاهان میرسه و اینطور که سرژیک گفته به نظر قلعه نویی بستگی داره بازی کنه یا نکنه
    پس برای این بازی به جز کرار و ساموئل غایب نداریم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-07-2013 at 12:31.

20. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •