تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 148 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

2. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض منچستر یونایتد۴ – ۱سوانسی

.
    .
    پایگاه هواداران منچستر یونایتد در ایران - شاگردان دیوید مویس در این دیدار با ترکیب ۴۴۲ کلاسیک متشکل از ; دخیا – ویدیچ – فردیناند – اورا – جونز – گیگز – والنسیا – کلورلی – کریک – ولبک و ون پرسی به میدان رفتند . در ابتدای دیدار تیم سوانسی با استفاده از شرایط میزبانی توانست کمی تیم منچستر یونایتد را تحت فشار قرار دهد ولی موقعیت چندان خطرناکی ایجاد نکردند .
    در دقیقه ی ۸ کرنر رایان گیگز از سمت راست در محوطه ی جریمه به فیل جونز رسید که این بازیکن با یک شوت بسیار محکم دروازه ی حریف را مورد هدف قرار داد ولی میشل ورم با یک واکنش بسیار دیدنی توپ را روانه ی کرنر کرد.
    پس از این موقعیت بازیکنان سوانسی چندین حمله را روی دروازه ی یونایتد ترتیب دادند که با مقاومت خط دفاع یونایتد مواجه شدند تا اینکه در دقیقه ی ۳۴ بر خلاف جریان بازی رابین ون پرسی موفق شد از روی سانتر رایان گیگز یک گل فوق العاده زیبا و دیدنی را به ثمر برساند و شیاطین سرخ را یک گل در زمین حریف پیش بیاندازد.
    هنوز دو دقیقه از گل ون پرسی نگذشته بود که دنی ولبک موفق شد روی سانتر انتونیو والنسیا گل دوم شیاطین سرخ را نیز وارد دروازه ی میزبان کند تا از فشار موجود بر روی دیوید مویس و شاگردانش بکاهد.
    در نیمه ی اول دیگر گلی رد و بدل نشد و دو تیم با نتیجه ی ۲-۰ به رختکن رفتند ولی در اغاز نیمه ی دوم این تیم سوانسی بود که با تعداد نفرات زیاد به سمت دروازه ی منچستر یونایتد هجوم می برد. بازیکنان سوانسی از هر جا که می توانستند توپ را بر روی دروازه ی یونایتد سانتر می کردند و در حدود ۲۰ دقیقه ی اغازین نیمه ی دوم انها ۱۵ بار توپ را روی دروازه ی یونایتد سانتر کردند که مدافعین مرکزی تنومند یونایتد یعنی نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند اکثر توپ ها را دور میکردند و در مواقعی نیز موفق به ایجاد خطر های بسیار جدی شدند که دیوید دخیا با چند عکس العمل خوب مقابل انها مقاومت کرد.
    در دقیقه ی ۶۱ دیوید مویس دست به تغییر ترکیب خود زد و وین رونی را به جای رایان گیگز به میدان فرستاد تا هم از فشار موجود بر روی تیم خود کم کند و هم به نوعی به تمامی شایعات پیرامون وضعیت وین رونی پایان دهد.
    وین رونی ۱۰ دقیقه پس از ورودش اثر خود بر بازی را گذاشت و در حالی که تیم سوانسی به فکر حمله بود وین رونی توانست توپ را به رابین ون پرسی برساند و ون پرسی یک گل زیبای دیگر وارد دروازه کند . وی با تکنیک خوب خودش توانست از سد دو مدافع تیم سوانسی عبور کند و با یک ضربه ی دقیق توپ را به طاق دروازه ی سوانسی بچسباند که میشل ورم دروازه بان سوانسی هیچ شانسی برای مهار این توپ نداشت .
    مهاجم جدید تیم سوانسی ،ویلفرد بونی، که در نیمه ی دوم به میدان امده بود پس از انکه چند موقعیت خوب را از دست داد در نهایت در دقیقه ی ۸۲ موفق شد یکی از گل های خورده را جبران کند.
    اما این پایان کار نبود و همکاری وین رونی و ولبک یک گل دیگر برای یونایتد به همراه داشت . وین رونی با یک پاس عالی توانست ولبک را در موقعیت خوبی قرار دهد و ولبک نیز با یک ضربه ی چیپ دروازه ی میشل ورم را برای بار چهارم باز کرد تا اولین بازی منچستر یونایتد در لیگ برتر تحت هدایت دیوید مویس به یک روز بسیار دلپذیر و دلچسب تبدیل شود.

محتوای مخفی: به خاطر حجم بالای عکسهای بازی  

.

.

......

هایلایت بازی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.........

مویز بعد بازی آماده نبودن کامل رونی رو عامل اصلی کم بازی کردن امشبش دونست و گفت هر کسی اینجور بازیکنارو میخواد و ما هم میخوایمش
    Last edited by MoJtaBa.R; 18-08-2013 at 00:23. دليل: افزودن مطالب

4. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گلها که یکی از دیگری فوق العاده تر بودن : سوانسی بر عکس اسمش حریف ضعیفی نیست توی جزیره ! گلی که خوردیم نتیجه تعلل دفاع و غرور بیخودی و هزار چیز دیگه که توی یه کلمه سه حرفی میشه گفتش

دریبل کشویی و گل ! قیچی برگردون و گل ! پاس تودر و گل ! چیپ و گل ! 4 گل که هر کدومش متفاوت و زیبا ! توی گل اول هم گیگزی کارش فراتر از بیست بود حیف که الان سنش بالارفته

هایلایت رو دوستانی که ندیدن بازی رو بگیرن شاید دیگه از اینجور ورایتی گلا نبینیم تو فصل !

6. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

با سلام و تبریک به شما دوستان ارتش سرخی بخاطر این شروع قاطع در فصل جدید.
    لطفا چندتا از سایتایی که کاملتیرین و با کیفیت ترین هایتلایت ها رو سریع میذارن معرفی بفرمایید

8. 3 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

یه شروع طوفانی برای شیاطین، من بازیو ندیدم و نمیدونم اگر این سوانسی همون تیم فصل پیش باشه که شکست دادنش خیلی سخت بود، باید اعتراف کنم که مویس قدم بزرگی تو همین اول فصل برداشته.
    رونی دو تا پاس گل داد ولی بعد از گلها خوشحالی نکرد عکسهای زیر خودش گویای همه چی هست :

آقای ناراحت :

فقط میتونم بگم افسوس :

این عکس ها هم به نظرم زیباست :

Last edited by manxxx; 18-08-2013 at 05:20.

10. 7 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

آقای ناراحت :
    دیشب هایلایت بازی رو که دیدم دو گل آخری که زده شد منتظر رونی بودم بیاد خوشحالی کنه ولی اصلا ندیدمش.گفتم شاید دوربین نگرفته..ولی این عکس ها بد جوری ناراحت کننده هست.
    یک نکته ی دیگه ای که دیدم خوشحالی های مویز بود!خیلی اشتیاق و با انگیزه بود و مطمئنا بازی بعد توی الدترافورد بازی خیلی سختی برای چلسی هست.
    خداکنه مویز با این پیروزی ها نگه که ما به خریدی نیاز نداریم و جو گیر بشه!!
    هفته ی بعد دوشنبه ساعت 23.30 بازی داریم که آقای فردوسی پور و برنامه نودش نمیزارن از شبکه سه بازی پخش بشه...می مونه ورزش که اونجا احتمال زیاد پخش می کنند اگر بارسا یا رئال بازی نداشته باشن

12. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

گیگز: می‌خواهم روزی مربی ولز شوم

رایان گیگز می‌گوید دوست دارد روزی با شایستگی هدایت تیم ملی ولز را بر عهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، منچستریونایتد فصل جدید لیگ برتر انگلیس را با پیروزی پر گل چهار بر یک برابر سوآنسی آغاز کرد.

در این دیدار رایان گیگز به صورت ثابت برای تیمش به میدان رفت و در دقیقه‌ 62 جای خود را به وین رونی داد.

رایان گیگز، بازیکن - مربی منچستریونایتد پس از پیروزی در هفته‌ اول لیگ برتر گفت: از پیروزی به دست آمده برابر سوآنسی خوشحالیم زیرا همیشه بازی در هفته‌ نخست سخت

است و پیروزی در این دیدار روحیه تیم شما را برای ادامه فصل بالا می‌برد. هدف من فعلا بازی برای تیمم است. هیچ چیز را رد نمی‌کنم اما وقتی شما برای تیم ملی کشورتان بازی

کردید و سپس هدایت تیم ملی کشورتان را برعهده می‌گیرید، حس بسیار خوبی است که دوست دارم آن را تجربه کنم. این دقیقا مثل این است که بازیکنی برای حضور در ترکیب

تیمش آماده می‌شود. مربی شدن نیز دقیقا مثل آغاز دوران بازیگری است. احمق نیستم. به این خاطر که در تیم ملی ولز فوتبالیست بودم، نمی‌خواهم که مربی تیم ولز هم شوم،

بلکه می‌خواهم با شایستگی به این جایگاه برسم، زیرا هدایت تیم ملی ولز برای من نهایت افتخار است.

گیگز که این فصل به عنوان بازیکن - مربی در منچستریونایتد فعالیت می‌کند تاکنون 64 بازی برای ولز انجام داده و قراردادش در پایان فصل با منچستریونایتد به پایان می‌رسد.

14. 4 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تیم خیلی خوب و روان بازی کرد
    بازی با چلسی بسیار سخت هست
    امیدوارم تا اون موقع یه هافبک بگیریم
    کوئنترائو هم درخواست خروج داده به رئال
    اون رو هم واسه دفاع چپ بگیریم بد نیست

16. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من بازی رو ندیدم فکر نمیکردم اصلا رونی بازی کرده باشه
    خیلی خوشحال شدم که بازی کرده ولی چرا اینجوری میکنه
    چرا خوشحالی نکرده
    خدا کنه دوباره بشه رونی سابق که با تعصب بازی میکرد
    بابا جون من بچسب به تیمت امسال ایشالا سه گانه رو میزنیم
    دلیل دارم آخه
    منچستر با فرگوسن این اواخر دیگه شناخته شده بود درسته که رئیس هیچوقت دچار تکرار نشد اما این دو سه سال اخیر همیشه جاهای حساس توی لیگ قهرمانان مشخص بود که تیم و تاکتیکاش شناخته شدن
    ولی امسال مویس میتونه منچستر رو تبدیل به یه تیم جدید و تا حدودی ناشناخته کنه که میتونه ما رو به موفقیت برسونه
    رونی هم اگه دیگه بیخیال بشه خیلی خوب میشه
    شاید از دست تماشاگرا نارحت شده باشه شایدم از دست اونایی که بهش گفتن بی تعصب

18. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم تبریک میگم برد رو... این برد تقدیم به مخالفین مویز (بهتره بگم مخالفین یونایتد)
    نباید مغرور شد به برد...تازه شروع کاره... درسته سوانسی تیم ضعیفی نبود که ما در خونش اونو بردیم، ولی تیمیه که مویز فصل قبل در اوایل فصل، همین سوآنسی رو تو خونش 3-0 برده بوده.
    4 گل فوق العاده شاهد بودیم... یکی از یکی قشنگتر، پاس گل دیدنی رایان و قیچی رابین... پاس گل تک ضرب عالی والنسیا از توپی سرگردان (یعنی تو ایران بود و همین صحنه پیش میومد بازیکن پاس دادن رو فراموش میکرد و از زاویه بسته مستقیم شوت میزد) و حرکت عالی ولبک و حضورش تو محوطه جریمه... (بازی سازی اولیه رو خودش انجام داد). گل سوم و چهارم هم حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... + میتونستیم یکی دو گل دیگه هم بزنیم./
    +
    تو گل سوم هم به نظرم رونی از اینکه فن پرسی بهش پاس نداد (و تو خوشحالی شرکت نکرد) ناراحت شده بود و توقع یک و دو داشت... اما منصفانه نگاه کنیم رابین بهترین کار رو انجام داد + تو گل چهارم هم بعد از پاسش تکل زدن بهش یه نمونه مصدوم شد و بعد بلند شدن لنگ میزد... واسه همین تو خوشحالی گل چهارم شرکت نکرد./
    در کل برد عالی ای بود...
    +
    خلاصه بازی با دو کیفیت از motd:
    +
    یه هفته داریم تا بازی چلسی و پشت بندش بازی با لیورپول. چلسی هم زور آخرش رو داره میزنه و 40 میلیون پوند واسه رونی میخواد پیشنهاد بده. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] البته به نظر میرسه خبر رسانه ها باشه ولی به هر حال باید دید تصمیم رونی چیه... چون باشگاه و کادر فنی بارها اعلام کردند با حضور رونی در OT مشکلی نداره و اونو میخوان...
    امیدوارم با حضور رونی چلسی رو در خونه ببریم.

20. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •