تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 293 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدینهو پریشب لیبرتادورس رو با اتلتیکو مینیرو برد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در مصاحبه گفت

Ronaldinho: Who Is The Best In The World? Messi, Always Messi

جام رو هم به مادرش که سرطان رو شکست داده تقدیم کرد

زمانی که مریض شده بود رونی می خواست فوتبال رو کنار بزاره

امسال بهترین بازیکن برزیل هم شد و توپ طلا گرفت

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پس انتقال سیلوا چی شد بچه ها؟
    رئال رسما داره تا بن دندان مسلح میشه،ایسکو ،کارواخال ،کاسمیرو،ایارامندی،گرث بیل هم که داره کم کم قطعی میشه
    ماه هم یه نیمار آوردیم خیلی خسته شدیم ،کم مونده آلوز هم بره فاتحه ال کلاسیکو رو بخونیم
    Last edited by shamsoddin; 26-07-2013 at 23:45.

4. 2 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تاتا مارتینو ساعاتی قبل در کنفرانس مطبوعاتی خود شرکت کرد.

او به همراه بارتومئو و زوبی زارتا در این کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و پیرامون مسائل مختلفی صحبت کرد که در ادامه آن ها را خواهیم خواند:

ساعات اولیه حضور: از اینکه مدیر ورزشی باشگاه به من اعتماد کرده و از رفتاری که با من داشته بسیار خوشحالم و از بودن در این باشگاه احساس غرور می کنم. همه ما می دانیم که برای چه اینجا هستیم و برای تیتو نیز بهترین ها را آرزو می کنم.

اولین برداشت: نباید خارج از این فضا به مسئله نگاه کرد. روز اول بسیار پر ازدهام سپری شد، اما از حضور در اینجا بسیار خوشحالم و علاقه مندم تا هر چه سریع تر با بازیکنان ملاقاتی داشته باشم. ما می خواهیم تا بارسلونا به روند قهرمانی های خود ادامه دهد.

سبک بازی: با نگاهی به سبک بازی تیم و بازیکنان باید گفت که باید از سبکی استفاده شود که بازیکنان و مجموعه تیم در آن احساس آرامش خاطر می کنند و با این همکاری، تیم به تکامل بیشتری خواهد رسید.

کاتالونیا: سعی کردم تا به شهر و ناحیه ای که به آن می آیم نگاهی بیاندارم، اما مسائلی جدی وجود دارند که مرا از اظهار نظر در این باره باز می دارند.

بارسا: بارسا مکانی ارزشمند است اما جاه طلبی در آن جایگاهی ندارد. یک سال پیش گمان نمی کردم که روزی به اینجا بیایم.

اولین کار: ترغیب کردن بازیکنان به حفظ انگیزه برای پیروزی نخستین کار ما خواهد بود. دست یافتن به این مورد بدین معنی است که سالهای خوبی را پیش رو خواهیم داشت و مطمئنم که تمام تیم این مسئله را درک می کنند. ما باید نیرو و توانی را که تا اینجا همراه خود داشته ایم، ادامه دهیم و به بازیکنان اطمینان دهیم که کار گروهی بهترین راه است. بازیکنان بی نظیری در این تیم حضور دارند و با بازگشت به انگیزه قهرمانی، می توانیم به بزرگترین آرزو های خود برسیم.

عدم شهرت تاتا: این مسئله طبیعی است. اگر در اروپا کار می کردم، اکنون بسیار شناخته شده تر بودم.

نیمار و مسی: دلیلی نمی بینم که دو بازیکن با این سطح نتوانند با یکدیگر همکاری خوبی داشته باشند.

شغل: از بازیکنانی که داشتم، به خصوص در نیوولز، آموختم که خود را با بازیکنانم تطبیق دهم. پاراگوئه بسیار با نیوولز متفاوت بود، اما سبک بازی نیوولز به بارسا شباهت بیشتری داشت.

صحبت های منوتی (مربی سالهای دور بارسا) مبنی بر اینکه کار در اروپا راحت تر از آرژانتین است: او بیشتر از من می داند، ولی مربیگری در آرژانتین دشوار است. بسیاری از ما عقیده داریم پس از کار در آرژانتین، می توان هر جای دیگری در دنیا کار کرد

مصاحبه اخیر مسی: او گفت که هر دوی ما اهل روزاریو و نیوولز هستیم ولی یکدیگر را نمی شناسیم. بله، من گفتم که ممکن است باشگاه قبل از انتخاب من به عنوان مربی تیم، نظر مسی را پرسیده باشد، اما با توجه به گفته او مبنی بر این که او باعث انتخاب من نشده، من نیز می پذیرم و بحثی ندارم. او همیشه خوب است زیرا بهترین بازیکن دنیاست. این جمله من به هیچ وجه عوام فریبی و یا خوش بینی مفرط نیست، زیرا من این حرف را پیش از این نیز گفته ام.

پست مسی: او در پست های مختلفی بازی کرده است و اخیراً نیز در پست مهاجم مرکزی بازی کرده و نقش گلزن را ایفا کرده است. به عقیده من بهتر است او در همین پست کار خود را ادامه دهد.

روابط با بازیکنان در رختکن: ما همیشه خواسته ایم تا رابطه نزدیکی با بازیکنان داشته باشیم تا بتوانیم تصمیمات نهایی را اتخاذ کنیم. امیدوارم این مسئله به پیشرفت تیم کمک کند.

پیش فصل: برنامه ما برای امروز پیوستن به تیم و بازیکنانی است که اکنون مشغول تمرین با تیم هستند. باید بازی آنها را دید و به بازیکنانی که دوشنبه به ما ملحق می شوند خوش آمد گفت. چیزی بیش از این نمی توانم بگویم، زیرا قرارداد ها پیش از این امضا شده است.

تعداد بازیکنان: این تعداد به دلیل حجم رقابت ها نسبت به آنچه که در نیوولز بود کمتر خواهد بود. هر کسی شانس مهم بودن را خواهد داشت.

پویول: او تنها کسی است که تا کنون با او صحبت کرده ام.

ویلانووا: من تماسی تلفنی با وی داشتم و او به من خوش آمد گفت. برای او آرزوی سلامتی هر چه سریع تر دارم.

رورا و کادر فنی کنونی: تا جایی که ممکن بود با افراد مختلف صحبت کرده ام اما هنوز نتوانسته ام با رورا صحبت کنم، زیرا او به همراه تیم در تور پیش فصل قرار دارد. من برای شروع اولین بازی لیگ به تمام اطلاعات او احتیاج دارم.

تمرینات و بازیکنان: هنوز به این نقطه نرسیده ایم. من هنوز در مسیر شناخت بیشتر باشگاه هستم.

جاناتان دوس سانتوس: ما به تمام بازیکنان احتیاج داریم. پس از آن مسائل سازمانی مطرح می شود که پیش از آمدن من رقم خورده است. اما جاناتان بخشی از برنامه من است.

فضا برای پیشرفت: بارسلونا پیشرفت بسیار خوبی داشته اما هنوز فضا برای پیشرفت و پیروزی وجود دارد. چیزی که شگفت آور است این است که تیم به خوبی مالکیت توپ و باز پس گیری آن را انجام می دهد.

رتبه: در این مورد، بارسا مانند تیم سابق من عمل می کند. بسیار خوب است که بارسا پشتوانه خوبی از جوانان را در اختیار دارد.

استعداد های روزاریو: توضیح خاصی ندارم. این مسئله از زمان های دور تر نیز در زمینه های مختلف وجود داشته است. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که بسیار خوشحالم.

سسک: وقتی باشگاه دو بار پاسخ منفی به منچستر داده است، پاسخ سوم نیز همین خواهد بود. من از او می خواهم که بماند.

لالیگا: منطقی است که تیم خواهان قهرمانی باشد. زمان زیادی است که این مسmgi در اسپانیا اتفاق می افتد و تیم بازنده حس شکست سنگینی را در خود احساس می کند.

منبع: AS
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

6. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

به نظرم خیلی زوده که در مورد یه سری چیزا از مارتینو سوال بشه اون هنوز دوره اشنایی با باشگاه بارسلونا رو هم نگذرونده ! یکم فرصت میخواد واسه یادگیری و تحلیل مسائل ...
    بنده خدا هنوز نیومده بالا سر تیم ازش در مورد پست اینده مسی و موندن و رفتن بازیکنای دیگه میپرسن!!

اینو هم دلم نیومد بگم.... انصافا انصافا خیلییییی پیراهن دوم امسال بارسلونا قشنگ و با کیفیت طراحی شده یعنی فوق العاده زیبا مخصوصا تن مسی عالی بود... بهترین لباس دوم 6 سال اخیر بارسا.

8. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Oslo, July 26...

10. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس انتقال سیلوا چی شد بچه ها؟
    رئال رسما داره تا بن دندان مسلح میشه،ایسکو ،کارواخال ،کاسمیرو،ایارامندی،گرث بیل هم که داره کم کم قطعی میشه
    ماه هم یه نیمار آوردیم خیلی خسته شدیم ،کم مونده آلوز هم بره فاتحه ال کلاسیکو رو بخونیم
    خبر جدی نیست ولی به نظرم باشگاه داره بدون حاشیه و در سایه کارش رو می کنه، این وضعیت مربی هم قطعا تاثیرگذار بوده که زودتر سراغ بازیکن جدید نرفتن. کمی صبر کنیم فکر می کنم مشخص بشه تکلیف نقل و انتقالات چی میشه. باشگاه امسال داره مرموز کار می کنه.

12. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این پیکه از موقعی که مستر شکیرا شد رسماً از دست رفت.باید دو تا مدافع بگیرن که یکیشون رقیب پیکه بشه که پیکه فکر نکنه جاش تو تیم ارث باباش بوده بهش رسیده.
    با توجه به اینکه پدر بزرگش هم رییس سابق بارسا بوده پیکه دقیقا بارسا رو رو ارث پدر بزرگش میدونه!!!!

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خبر جدی نیست ولی به نظرم باشگاه داره بدون حاشیه و در سایه کارش رو می کنه، این وضعیت مربی هم قطعا تاثیرگذار بوده که زودتر سراغ بازیکن جدید نرفتن. کمی صبر کنیم فکر می کنم مشخص بشه تکلیف نقل و انتقالات چی میشه. باشگاه امسال داره مرموز کار می کنه.
    پنجره نقل و انتقالات کی بسته میشه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پنجره نقل و انتقالات کی بسته میشه؟
    تقریبا یه ماهه دیگه

16. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چه عجب! بالاخره داری بر میگردی ذلیل شده میخواستی یه 2 هفته دیگه هم میموندی...
    .........

بهترین پاس گل های لیونل مسی

مدت زمان: 7 دقیقه

دانلود با کیفیت:
    دانلود با کیفیت:
    ...........

طرفداری - مدیرمالی بارسلونا اعلام کرده است، بارسلونا امسال 32 میلیون سود داشته است و ارزش این تیم هم اکنون برابر با 491 میلیون یورو است.

به گزارش AS، فوآس خاوه، مدیر مالی بارسلونا در یک کنفراس خبری اظهار داشت: "شرایط مالی بارسلونا خوب است و این تیم 32 میلیون سود داشته است".

وی افزود:"وضعیت اقتصادی بارسا به قدری خوب است که این تیم حتی با وجود ضرر 8.3 میلیون یورویی بر سر فروش دیوید ویا توانسته تمام بدهی های خود را پرداخت کند".

او در پاسخ به خبرنگاران این چنین پاسخ داد

نظر شما در مورد انتقال دیوید ویا چیست؟
    ما ویا را 5 میلیون فروختیم و چیزی حدود 8.3 میلیون یورو ضرر کردیم. اما سیاست های باشگاه بر روی دستمزد بازیکنان است. ما با دریافت 5 میلیون و دستمزد ویا می توانیم روی جوان های خود سرمایه گذاری کنیم.

بدهی های باشگاه در چه وضعیتی است؟
    به لطف سود های باشگاه ما امسال بدهی نداریم و هیچ ضمانتی مبنی بر پرداخت بدهی ها به لالیگا نمی دهیم.

آیا بارسلونا در فروش بازیکنان ضعیف است؟
    هرچیزی می تواند دو جنبه داشته باشد. برای مثال انتقال تیاگو آلکانترا از لحاظ فوتبالی اصلا خوب نبود چرا که او یک جوان آینده دار و مستعد بود. اما در وجهی دیگر دریافت 25 میلیون یورو بسیار خوب بود و برای باشگاه منفعت داشت.

آیا نیوکمپ بازسازی می شود؟یا استادیومی دیگر جایگزین آن می شود.
    ما نمی دانیم دقیقا کدام یک به نفع ماست؛ ما سه پروژه داریم، یکی اینکه به جای نیوکمپ یک استادیوم بسازیم، یکی دیگر اینکه در جایی دیگر یک استادیوم بسازیم و یا اینکه نیوکمپ را بازسازی کنیم.

سیاست های باشگاه برای فصل نقل وانتقالات چیست؟
    ورود و خروج های ما برابراست، به همین خاطر ما از حدی معین بیشتر خرج نمی کنیم. و اگر بیشتر خرج کنیم با فروش بازیکنان آن را جبران می کنیم. با فروش تیاگو دست ما برای خرید باز است.

........

طرفداری - خاویر ماسکرانو بازیکن بارسلونا اسپانیا اذعان داشت که بستن قرار داد با بازیکنی مانند نیمار برای بارسلونا مهم بوده است.

بازیکن تیم ملی برزیل، نیمار ماه گذشته از تیم سانتوس برزیل به آبی اناری های اسپانیا پیوست.

به گزارش فوتبال اسپانیا، هافبک آرژانتینی بارسلونا اعتقاد دارد که نیمار می تواند در بارسلونا به خوبی جا بیافتد و بدرخشد.

ماسکرانو در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "من او (نیمار) را به خوبی نمی شناسم. زیاد با او صحبت نکرده ام اما آدریانو و دنی آلوز او را به خوبی می شناسند و اما به نظر می آید که او انسان فروتنی باشد."

او ادامه داد: "با وجود اینکه او بسیار معروف است اما خود را گم نکرده است. او در گذشته بسیار خوب بازی کرده است و حضور او برای ما بسیار خوب است."

ماسکرانو گفت: "این که همچین بازیکن را به خدمت گرفتیم برای بارسا بسیار مهم است."
    Last edited by M E S S I; 27-07-2013 at 14:12.

18. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •