Afsoongar :d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Black-0ut Frenzy [Dev0te3 - Hect0re]
Afsoongar :d
By Black-0ut Frenzy [Dev0te3 - Hect0re]
ه نام او كه در همين نزديكيست !!!!!!!!!!!
دوستان گلم اينم چند تا مقاله در مورد چاقوي همه كاره nc
ديگه كمتر كسي رو ميشه پيدا كرد كه با اين برنامه كار نكرده باشه يا اسمشو نشنيده باشه
1- نويسنده : ساتانيك
2- نويسنده : گروه امنيت شبكه(حسين بلند قامت آذر)-
3- نويسنده: حسام حاتمي (4shir قديم)
4- نصب nc در لينوكس (simorgh)
5- اينم توضيح ncبه صورت مختصر انگليسي
6- اينم يه مثال واقعي و عملي براي هك يك سايت فقط توسط nc( حسام حاتمي)
7- نويسنده : فرزاد از تيم دلتا هكينگ
يا حق
کاظم جان منو ببخش! ساعت 6 صبح هرکسی قاطی میکنه!
منظورم این بود
Cain رو امتحان میکنم Bio جان!
کوسه جان این 2 تا چیزی که گفتی یعنی چی؟!Bruth Force و دیکشنری اتک؟
!
کاظم جان آموزشهای Shell فوق العاده بودن! ولی یه مقاله هم بذار که بگه چجوری ایم Shell هارو بریزیم رو سرور!
لینک c99Shel رو هم بذار... هرچی گشتم نبود!
shayah اون لینک رو دوباره من یه جا آپلود کردم که فکر کنم دیده باشی
سلامنوشته شده توسط K053_LSH_KV90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shayah جان Bruth Force یعنی نرم افزار میاد چیزایی که خوده شما تعریف کردید رو تک تک چک میکنه
مثلا میگید فقط اعداد رو روی این هش تست کن میاد از 1 تا هر چند رقمی که شما بگید چک میکنه که Cain سرعت بالایی داره
دیکشنری هم از روی یک فایل مشخش که یک سری اسم یا هرچیزی دیگه توشه میاد تست میکنه
ایول!
چه اسمای خفنی دارن این حرکات هکری!
ممنون آقا کاظم به خاطرC99 !
سوتی رو گوش کنین! Curl رو با CMD اوردم بالا میگم این کجاش Decrypt داره که من اون رو کرک کنم!؟
بعد دیدم اینی که شما گفتین Cain ه! :-"
لینک دانلود دارین؟ + مقاله؟
سلامنوشته شده توسط shayah
Cain اوایل تاپیک هست
منظور از شکستن پسورد بروش Dictionary چيست؟
يک برنامه شکننده پسورد بسادگی ليستی از لغات dictionary را میگيرد و هر لحظه يک لغت را رمز کرده و با hashه سيستم مقايسه میکند تا زمانيکه که هر دو hash برابر شوند و پسورد شکسته شود. در اين هنگام لغتی از dictionary که آزمايش شده است همان پسورد سيستم است.
بعضی از اين برنامهها میتوانند با بکارگيری فيلترهای مخصوص کلمات را دستکاری کنند. قواعد اين فيلترها به شما اجازه میدهد مثلا (rnazari) را به (RNazAr1) تغيير دهيد. استفاده از اين فيلترها باعث میشوند که شما بتوانيد از يک ليست کوچک ليستی بزرگ ساخته و آزمايش کنيد. بهترين نوع شناخته شده از اين فيلترهای خارقالعاده در برنامههای Crack که برای محيط Unix طراحی شدهاند موجود است. قواعد اين فيلترها کلا شناخته شده و بتازگی در برنامههايی که برای NT طراحی شده اند گنجانيده شده است.
اگر برنامه Crackerه شما چنين قابليتی ندارد شما میتوانيد با برنامه Therion's Password Utility که برای محيط DOS طراحی شده است میتواند با روشهای زيادی يک ليست کوچک از کلمات را از شما گرفته و به يک ليست خيلی بزرگ تبديل کند و سپس شما میتوانيد آنرا بکار بگيريد.
منظور از شکستن پسورد بروش Brute Force چيست؟
يک برنامه Cracker بروش Brute Force بسادگی و با قواعدی خاص لغاتی را بصورت اتوماتيک ساخته و با hashه مقايسه میکند. فرق اين روش با روش قبلی در اين است که تمام لغات بصورت اتوماتيک ساخته میشوند. از ديدگاه يک هکر اين روش خيلی وقت گير بوده و قسمت زيادی از قدرت CPU را هدر میدهد.
خيلی از برنامههای اين حملات تنظيماتی را به شما میدهند تا با اين تنظيمات در زمان صرف شده و قدرت CPU صرفهجويی کنيد. مثلا میتوانيد طول پسورد ساخته شده يا کاراکترهايی که برای ساختن لغات بکار برده خواهند شد را معين کنيد.
سلام
می خواستم بدونم اگه بخوام وقتی در شبکه محلی صشد قرار دارم بخوام کسی نتونه وارد سیستمم بشه
یعنی برای ورود مجبور به وارد کردن پسورد باشه و سیستمم قابل کنترل توسط مسئول شبکه هم نباشه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)