راستی میشه بگین gem ها رو باید از کجا بیارم؟
واقعا کمیابن روح هم همینطور
یعنی رسما هیچ کدوم از وسایله مورد نیاز جادو پیدا نمیشه در حالی کابرداش خیلی زیاده
راستی میشه بگین gem ها رو باید از کجا بیارم؟
واقعا کمیابن روح هم همینطور
یعنی رسما هیچ کدوم از وسایله مورد نیاز جادو پیدا نمیشه در حالی کابرداش خیلی زیاده
Last edited by navid.sia; 14-03-2014 at 09:06.
از کشتن این موجودات امکان داره که بهت بده(ای موجودات تقریبا پیدا کردنشون زیاد سخت نیست) روشون کلیک کنی بهت اطلاعات میده!
در صورت کلی:
خوب این بازی نه جنگیه نه survival کامله و مخلوط شده با ادونچره . سبک جدیدیه که در نوع خودش جالب و قابل تحسینه .
اما شدت سختی بازی واقعا بالاست . طوری که تو بازی همیشه با چیزهای جدیدی رو به رو میشی که تنها راه اشنایی باهاش اینه که باهاش رو به رو بشی و ممکنه به قیمت جونت تموم بشه . حالا اگه بمیری یعنی این همه ساعتهایی که تو بازی صرف کردی از بین میره .
تو هیچ بازی survival ای اینقدر عوامل X توی زنده موندنت تاثیر ندارن و معمولا با دو ضرب نمیمیری . هیچ بازی survival ای هم اینقدر طولانی نیست و وقتت رو نمیگیره . فوقش فقط یکی دو ساعتی طول میکشه . این بازی یکی از سخت ترین بازیهای survival ای هست که بازی کردم شاید سخت ترینشون .تو کدم بازی جنگی یا سروایوالو دیدی که تو یه ثانیه توان از بین رفتنو نداشته باشه؟
اینا در واقع ایراد نیست و نکته مثبتیه ولی همونطور که توی نقدهای بازی هم اومده باعث شده میانگین مدت اشنایی پلیر با محیط بازی به شدت بالا بره که امتیاز منفی حساب میشه . من که به شدت موقع مردن تو این بازی افسردگی میگیرم و علاقه ام رو واسه retry کمتر میکنه .
میتونید هر بار که از بازی خارج شدید سیو هاش از My Document برای خودتون کپی کنید که اگر باختید بعدا بتونید از همونجا که کپی کردید دوباره شروع کنی
اگر باهاشون روبرو نشی تو بازی حرفه ای نمیشیتنها راه اشنایی باهاش اینه که باهاش رو به رو بشی
اگر بازی برای شما طولانی شده میبایست یه سری موارد رو ساخته باشین مثل Football Helmet و Log suite که راحت میشه ساختشون اینطوری حتی اگر 20 تا ضربه هم بخورید نمیمیرید.تو هیچ بازی survival ای اینقدر عوامل X توی زنده موندنت تاثیر ندارن و معمولا با دو ضرب نمیمیری . هیچ بازی survival ای هم اینقدر طولانی نیست و وقتت رو نمیگیره .
یا Marble Suite که اگر با کلاه فوتبالی همزمان استفاده بشه حتی 50 ضربه هم بخورید نمیمیرید.
بجز لباس مرمری بقیه رو خیلی راحت میتونید تو 10 روز ابتدایی بسازید.
بازی هم اونقدری که فکر میکنید طولانی نیست ، بستگی داره خودتون چطوری بازی رو برید، بله اگر بخواید فقط Survival ؤو برید فکر کنم به روز 1000 هم برسید.
اگر وارد بخش Adventure بشید بصورت میانگین هر ورلد رو میتونید تو 20 تا 40 روز تموم کنید.
بله مدت زمان آشنایی با کل عوامل بازی خیلی زیاده ، طوری که شاید اگر حتی بازی رو تا آخر هم رفته باشید با یک سری موارد اصلا برخورد نکنید و بار دوم که میرید اونارو ببینید
و بله دقیقا همین حس شما بعد از مرگ رو بنده هم دارم به خاطر همین مابینش یه بازی دیگه بازی میکنم و دوباره یکی دوساعت بعدش برمیگردم رو همین.
من الان 39 روزه ورد یکمبازی هم اونقدری که فکر میکنید طولانی نیست ، بستگی داره خودتون چطوری بازی رو برید، بله اگر بخواید فقط Survival ؤو برید فکر کنم به روز 1000 هم برسید.
اگر وارد بخش Adventure بشید بصورت میانگین هر ورلد رو میتونید تو 20 تا 40 روز تموم کنید.دلم نمیاد این همه بیس زدم برم بعدی
تفاوتشون زیاده ؟
![]()
پس یادم بنداز قلعه ای که من تو World 3 ساخته بودم رو حتما عکسش رو بذارم
Survival رو هم 375 روز رفته بودم و مجبور شدم وارد بخش Adventure بشم!
کلا Survival و Adventure دو بخش متفاوت هست
تو survival معمولا یه دوره زمانی نامتناهی رو طی میکنی یعنی 22 روز تابستون بعد 10-12 روز زمستون و همینطور هر 6-10 روز یکبار هم اون hound ها حمله میکنن و...چیز خاصی نداره
ولی تو Adventure ماجرا فرق داره
اگر وارد این بخش بشی بصورت رندوم وارد یه world میشی مثلا King Of The Winter تو این ورلد از اول تا آخرش همه اش زمستونه و تابستون نمیشه!یا Darkness که کل بازی تو تاریکیه و روز نداره.
The Game Is Afoot
Archipelagoe
Two World
اسم سایر دنیاها هستن
(البته نمیدونم شاید اسم ها تو ورژن های مختلف فرق کنه یا چیزی اضافه و کم شده باشه)
تو بخش Adventure هم هرWorld رو که تموم کنی بهت اجازه میده 4 تا جنس رو با خودت به مرحله بعدی ببری
با این اوصاف پس از اون چیزی هم که فکر میکردم واقعا سخت تره![]()
اخه این یعنی چی ؟
فکر کنم اشک ادم تو این دنیا در بیادیا Darkness که کل بازی تو تاریکیه و روز نداره.
شما خودت وقتی رفتی ادونچر با این ورلد رو به رو شدی ؟![]()
بالاخره هر ورلدش یه مزه ای میده
همینکه تو هر قسمت باید کارهای مختلف انجام بدید بازی رو از حالت یکنواختی خارج می کنه
تو اون مرحله Darkness هم البته یه سری مشعل هایی هستن که تو یه سری از قسمت ها هستن که نزدیکشون بشی روشن میشه ولی خوب بعضی هاشون از هم فاصله داره
بهترین راه برای اون مرحله هم ساخت کلاه Miner Hat که پیش نیاز هاش هم خیلی راحت پیدا میشه
بله این Darkness برای من ورلد آخر بود فکر کنم برای همه باید ورلد آخر باشه این چون به نسبت بقیه یه مقدار سخت تر به نظر میرسه.
یه مرحله دیگه هم الان یادم افتاد که اسمش A Cold Reception
دوستان فکر کنم که ورژن من خییییلیییییی قدیمیه چون هیچ جاش نگذاشته که نوعadventure یا suvival انتخاب کنیم
شایدم داره من بلد نیستم میشه بگین؟![]()
انتخابی نیست
باید اول Survival رو بری (یعنی همون بازی اولیه که داری میکنی)
بعد توسط یه وسیله به نام Diving Rod باید دری رو پیدا کنی که وارد دنیای Adventure میشه
هر چقدر به در نزدیک تر میشی این Diving Rod بوق بلندرتری میزنه.
البته بدون اون وسیله هم میشه اونم اینکه باید کامل تو بازی بگردی و خودت در رو پیدا کنی.
بعد از وارد شدن و رفتن به قسمت Adventure همراه خودت هیچ وسیله ای نمیبری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)