تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 47 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

در آغاز فعالیت navid.sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

راستی میشه بگین gem ها رو باید از کجا بیارم؟
    واقعا کمیابن روح هم همینطور
    یعنی رسما هیچ کدوم از وسایله مورد نیاز جادو پیدا نمیشه در حالی کابرداش خیلی زیاده
    Last edited by navid.sia; 14-03-2014 at 09:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی میشه بگین gem ها رو باید از کجا بیارم؟
    واقعا کمیابن روح هم همینطور
    یعنی رسما هیچ کدوم از وسایله مورد نیاز جادو پیدا نمیشه در حالی کابرداش خیلی زیاده
    از کشتن این موجودات امکان داره که بهت بده(ای موجودات تقریبا پیدا کردنشون زیاد سخت نیست) روشون کلیک کنی بهت اطلاعات میده!

Red Hound
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
    Attack Range 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -40/min
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "firehound"
    Special Ability Bursts into flames when killed.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20%
    Spawns from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Blue Hound
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
    Attack Range 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -40/min
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "icehound"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×2, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20%
    Spawns from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورت کلی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Perk By your colors combined!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Stacks up to 40
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "purplegem"

Red Gem
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (20%), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5%)
    Stacks up to 40
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "redgem"

Blue Gem
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (20%), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5%)
    Stacks up to 40
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "bluegem"

3. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز تو کدم بازی جنگی یا سروایوالو دیدی که تو یه ثانیه توان از بین رفتنو نداشته باشه؟
    بعدشم من یه راه برای دور زدن مردن دارم ولی رسما بازیو بی مزه می کنه
    اگه خواستی بگو بهت بگم
    خوب این بازی نه جنگیه نه survival کامله و مخلوط شده با ادونچره . سبک جدیدیه که در نوع خودش جالب و قابل تحسینه .
    اما شدت سختی بازی واقعا بالاست . طوری که تو بازی همیشه با چیزهای جدیدی رو به رو میشی که تنها راه اشنایی باهاش اینه که باهاش رو به رو بشی و ممکنه به قیمت جونت تموم بشه . حالا اگه بمیری یعنی این همه ساعتهایی که تو بازی صرف کردی از بین میره .

تو کدم بازی جنگی یا سروایوالو دیدی که تو یه ثانیه توان از بین رفتنو نداشته باشه؟
    تو هیچ بازی survival ای اینقدر عوامل X توی زنده موندنت تاثیر ندارن و معمولا با دو ضرب نمیمیری . هیچ بازی survival ای هم اینقدر طولانی نیست و وقتت رو نمیگیره . فوقش فقط یکی دو ساعتی طول میکشه . این بازی یکی از سخت ترین بازیهای survival ای هست که بازی کردم شاید سخت ترینشون .
    اینا در واقع ایراد نیست و نکته مثبتیه ولی همونطور که توی نقدهای بازی هم اومده باعث شده میانگین مدت اشنایی پلیر با محیط بازی به شدت بالا بره که امتیاز منفی حساب میشه . من که به شدت موقع مردن تو این بازی افسردگی میگیرم و علاقه ام رو واسه retry کمتر میکنه .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید هر بار که از بازی خارج شدید سیو هاش از My Document برای خودتون کپی کنید که اگر باختید بعدا بتونید از همونجا که کپی کردید دوباره شروع کنی

تنها راه اشنایی باهاش اینه که باهاش رو به رو بشی
    اگر باهاشون روبرو نشی تو بازی حرفه ای نمیشی
    تو هیچ بازی survival ای اینقدر عوامل X توی زنده موندنت تاثیر ندارن و معمولا با دو ضرب نمیمیری . هیچ بازی survival ای هم اینقدر طولانی نیست و وقتت رو نمیگیره .
    اگر بازی برای شما طولانی شده میبایست یه سری موارد رو ساخته باشین مثل Football Helmet و Log suite که راحت میشه ساختشون اینطوری حتی اگر 20 تا ضربه هم بخورید نمیمیرید.
    یا Marble Suite که اگر با کلاه فوتبالی همزمان استفاده بشه حتی 50 ضربه هم بخورید نمیمیرید.
    بجز لباس مرمری بقیه رو خیلی راحت میتونید تو 10 روز ابتدایی بسازید.
    بازی هم اونقدری که فکر میکنید طولانی نیست ، بستگی داره خودتون چطوری بازی رو برید، بله اگر بخواید فقط Survival ؤو برید فکر کنم به روز 1000 هم برسید.
    اگر وارد بخش Adventure بشید بصورت میانگین هر ورلد رو میتونید تو 20 تا 40 روز تموم کنید.

بله مدت زمان آشنایی با کل عوامل بازی خیلی زیاده ، طوری که شاید اگر حتی بازی رو تا آخر هم رفته باشید با یک سری موارد اصلا برخورد نکنید و بار دوم که میرید اونارو ببینید

و بله دقیقا همین حس شما بعد از مرگ رو بنده هم دارم به خاطر همین مابینش یه بازی دیگه بازی میکنم و دوباره یکی دوساعت بعدش برمیگردم رو همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بازی هم اونقدری که فکر میکنید طولانی نیست ، بستگی داره خودتون چطوری بازی رو برید، بله اگر بخواید فقط Survival ؤو برید فکر کنم به روز 1000 هم برسید.
    اگر وارد بخش Adventure بشید بصورت میانگین هر ورلد رو میتونید تو 20 تا 40 روز تموم کنید.
    من الان 39 روزه ورد یکم دلم نمیاد این همه بیس زدم برم بعدی تفاوتشون زیاده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس یادم بنداز قلعه ای که من تو World 3 ساخته بودم رو حتما عکسش رو بذارم
    Survival رو هم 375 روز رفته بودم و مجبور شدم وارد بخش Adventure بشم!
    کلا Survival و Adventure دو بخش متفاوت هست
    تو survival معمولا یه دوره زمانی نامتناهی رو طی میکنی یعنی 22 روز تابستون بعد 10-12 روز زمستون و همینطور هر 6-10 روز یکبار هم اون hound ها حمله میکنن و...چیز خاصی نداره
    ولی تو Adventure ماجرا فرق داره
    اگر وارد این بخش بشی بصورت رندوم وارد یه world میشی مثلا King Of The Winter تو این ورلد از اول تا آخرش همه اش زمستونه و تابستون نمیشه!یا Darkness که کل بازی تو تاریکیه و روز نداره.
    The Game Is Afoot
    Archipelagoe
    Two World
    اسم سایر دنیاها هستن
    (البته نمیدونم شاید اسم ها تو ورژن های مختلف فرق کنه یا چیزی اضافه و کم شده باشه)

تو بخش Adventure هم هرWorld رو که تموم کنی بهت اجازه میده 4 تا جنس رو با خودت به مرحله بعدی ببری

9. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس یادم بنداز قلعه ای که من تو World 3 ساخته بودم رو حتما عکسش رو بذارم
    Survival رو هم 375 روز رفته بودم و مجبور شدم وارد بخش Adventure بشم!
    کلا Survival و Adventure دو بخش متفاوت هست
    تو survival معمولا یه دوره زمانی نامتناهی رو طی میکنی یعنی 22 روز تابستون بعد 10-12 روز زمستون و همینطور هر 6-10 روز یکبار هم اون hound ها حمله میکنن و...چیز خاصی نداره
    ولی تو Adventure ماجرا فرق داره
    اگر وارد این بخش بشی بصورت رندوم وارد یه world میشی مثلا King Of The Winter تو این ورلد از اول تا آخرش همه اش زمستونه و تابستون نمیشه!یا Darkness که کل بازی تو تاریکیه و روز نداره.
    The Game Is Afoot
    Archipelagoe
    Two World
    اسم سایر دنیاها هستن
    (البته نمیدونم شاید اسم ها تو ورژن های مختلف فرق کنه یا چیزی اضافه و کم شده باشه)

تو بخش Adventure هم هرWorld رو که تموم کنی بهت اجازه میده 4 تا جنس رو با خودت به مرحله بعدی ببری
    با این اوصاف پس از اون چیزی هم که فکر میکردم واقعا سخت تره

اخه این یعنی چی ؟
    یا Darkness که کل بازی تو تاریکیه و روز نداره.
    فکر کنم اشک ادم تو این دنیا در بیاد
    شما خودت وقتی رفتی ادونچر با این ورلد رو به رو شدی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این اوصاف پس از اون چیزی هم که فکر میکردم واقعا سخت تره

اخه این یعنی چی ؟

فکر کنم اشک ادم تو این دنیا در بیاد
    شما خودت وقتی رفتی ادونچر با این ورلد رو به رو شدی ؟

بالاخره هر ورلدش یه مزه ای میده
    همینکه تو هر قسمت باید کارهای مختلف انجام بدید بازی رو از حالت یکنواختی خارج می کنه
    تو اون مرحله Darkness هم البته یه سری مشعل هایی هستن که تو یه سری از قسمت ها هستن که نزدیکشون بشی روشن میشه ولی خوب بعضی هاشون از هم فاصله داره
    بهترین راه برای اون مرحله هم ساخت کلاه Miner Hat که پیش نیاز هاش هم خیلی راحت پیدا میشه
    بله این Darkness برای من ورلد آخر بود فکر کنم برای همه باید ورلد آخر باشه این چون به نسبت بقیه یه مقدار سخت تر به نظر میرسه.

یه مرحله دیگه هم الان یادم افتاد که اسمش A Cold Reception

12. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت navid.sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان فکر کنم که ورژن من خییییلیییییی قدیمیه چون هیچ جاش نگذاشته که نوعadventure یا suvival انتخاب کنیم
    شایدم داره من بلد نیستم میشه بگین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتخابی نیست
    باید اول Survival رو بری (یعنی همون بازی اولیه که داری میکنی)
    بعد توسط یه وسیله به نام Diving Rod باید دری رو پیدا کنی که وارد دنیای Adventure میشه
    هر چقدر به در نزدیک تر میشی این Diving Rod بوق بلندرتری میزنه.

البته بدون اون وسیله هم میشه اونم اینکه باید کامل تو بازی بگردی و خودت در رو پیدا کنی.
    بعد از وارد شدن و رفتن به قسمت Adventure همراه خودت هیچ وسیله ای نمیبری.

15. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •