سلام: لاهیجان
Camera
NEX-5N
Focal Length
18mm
Aperture
f/13
Exposure
1/125s
ISO
100
سلام: لاهیجان
Camera
NEX-5N
Focal Length
18mm
Aperture
f/13
Exposure
1/125s
ISO
100
سلام عکس قشنگیه و آدمو جذب می کنه فقط چند مورد به نظرم اگه رعایت بشه بهتر میشه
اولین چیزی که با دیدن این عکس به ذهنم میرسه اینه که ای کاش دریاچه قسمت پایین عکس رو کامل پر می کرد(کل قسمت پایین خط جدا کننده دریاچه از خشکی)شاید هم امکانش نبوده
به نظرم در مورد مقدار سهم خشکی و دریاچه از عکس میشد بهتر هم عمل کرد،مثلا کادرو کمی از پایین ادامه داد تا کاملا قرینه بشه(یه پیشنهاده)
رنگ های عکس زیاد شاداب نیستن،فکر می کنم رنگ های اصلی این جا شاداب تر از این بوده باشن و دوربین نتونسته دقیقا همون رنگها رو نشون بده،می تونستین این اشتباه دوربینو تا حدودی با ویرایش درست کنین(البته گاهی اوقات هم نمیشه کار زیادی کرد)
متشکرم برای ارسال این عکس زیبا
در چنین موقعیت هایی که نمیشه همه ی موارد رو در کادر قرار داد بهترین راه گرفتن دو شات عمودی هست به گونه ای که پانوراما هم محسوب نخواهد شد
یه همچین چیزی مد نظرم بود،البته گوشه پایین چپ و پایین عکس فتوشاپی هست و یه کم کیفیتش پایینه،رنگ رو هم نتونستم خوب در بیارم
با اجازه
Last edited by a.g g.a; 27-07-2013 at 11:20.
سلام :ممنون بابت توجهی که داشتید . ویرایش شما هم خیلی خوب شده بخصوص کناره دریاچه و لی مقداری بافت عکس در قسمت اسمان و ابرها بخاطر کنتراست بالا تخریب شده ( البته بنطر من ) . رنگها در عکس اصلی بخاطر ابری و خاکستری بودن اسمان مشابه رنگ طبیعی محیط هست. با تشکر
رمضان الکریم
EOS 7D
1/800
F 5.6
ISO 100
سلام دوست عزیز عکس قشنگیه و هدفتون هم قابل تقدیره فقط ایده کمی تکراریه
هیچی نیس که !
پ.ن:با انجام یک سری کارهای خاص()و ریموت کردن توی رودفایل تونستم عکستونو ببینم،برا چی تو آپلودسنتر خود فروم آپ نمی کنید؟
Last edited by a.g g.a; 27-07-2013 at 21:44.
بله ولی من این نوع ایده رو درباره ی قران و ایه ی ماه مبارک رمضان ندیدم ... به خاطر همین سعی کردم که این عکس رو بگیرم ...
با تشکر از شما
با سلام. انشالله كه شبتون بخير باشه
تشكر از ثبت زيباي مسعود عزيز و هادي جان عزيز
هادي جان عاشق حس اين عكس هام
خط رو خط شدم باهات هادي جان و يه چند شات هم ما زديم به بزرگيت ببخش.
انشالله بتونيم از اين شب ها استفاده كنيم...
يا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)