آخه واسه Battlefield 4 هم حداقل رو براش 4 زده ولی تو تاپیکش یکی نوشته با 2 گیگ هم اجراش کرده مشکل خاصی هم نداشته !
آخه واسه Battlefield 4 هم حداقل رو براش 4 زده ولی تو تاپیکش یکی نوشته با 2 گیگ هم اجراش کرده مشکل خاصی هم نداشته !
بازی برای دانلود روی سایتهای ایرانی قرار گرفته؟
ولی مثل اینکه این با کسی شوخی ندارهکمتر از 6گیگ رم اصلا اجرا نمیشه و باید ram fix بزنی.حالا باز میخواید شما امتحان کنید شاید نتیجه داد
به احتمال زیاد میتونین اجرا کنین !
صفحه ی قبل یه خبر گذاشتم که تو اون گفتن با 2 هم اجرا شده ولی نه به روونیه 4
الان سوال پیش میاد این همه نوب و کمپر رو چطوری میخوان سازماندهی کنن؟ : دیاشتباه شد ! این مقدار تازه رسیده به دست خرده فروش ها هنوز تو خرید قرار نگرفته ! .....
+
اخبار که هیچی... اینجا هم شده مرکز بررسی سیستم و کدوم سایت بازی میفروشه! ( البته بقیه تاپیک ها هم همین حالت رو دارن) اینا رو منتقل کنید بخش مشکلات نصب بهتر نیست؟ مثلا حمید یه خبر میزاره بعد 20 صفحه میره میبنی همش درمورد سیستم مورد نیاز هست.
+
یه سری خبر هم که درمورد کنسول قدرت مند مایکروسافت هست. این بازی بصورت 720 اجرا میشه روی این کنسول! و اینکه یه خبر دیگه هم بود, میگفتن رو 720 واقعا افت فریم داره گویا! ( این اخبار هم که اصلا بهش اشاره نشد : دی)
البته روی ps4 1080 هم مشکل افت فریم رو اشاره کردن... با این حال چون روی 720 قدرت بیشتری میخواد اجرای بازی منطقی هست ولی برای کنسول سونی نه : دی
++
باکس شات اختصاصی بازی هم توسط فن ها رونمایی شد : )))))))))))
(معرفی باکس شات توسط حمید mjorh . من فقط عکسو گذاشتم ) : دی
Last edited by Killzone2; 07-11-2013 at 00:36.
NEW-> Call of Duty: Ghosts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [75] / PS3 [75] / PC [tbd] / PS4 [78]
2012: Call of Duty: Black Ops II [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [83] / PS3 [83] / PC [74]
2011: Call of Duty: Modern Warfare 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [88] / PS3 [88] / PC [78]
2010: Call of Duty: Black Ops [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [87] / PS3 [88] / PC [81]
2009: Call of Duty: Modern Warfare 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [94] / PS3 [94] / PC [86]
+
دیگه رسمن تک هست این حرکت :
Call of Duty: Ghosts appears to borrow cutscene animations from Modern Warfare 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mjorh; 07-11-2013 at 01:05.
کسی نبود؟
![]()
راست میگه هااااا خدایی خیلی تنبلند بازم اومدند کالاف زدند بدونه نوآوری و کپی انیم های قبلی...
من که انتظار داشتم این بار به جای این که کاراکتر روی پاهاش بشینه روی دستاش مینشست آره دیگه به این میگند نوآوری
به جان خودم اگه فروشش بیشتر از بتل نمیشد و شاخ نمیشد از این خبر ها هم منتشر نمیشد
یعنی هنوز دوستان نمی دوند نشستن و خیز گرفتن نظامی در کل دنیا به یک شکل است؟؟؟؟؟؟؟؟
جلل خالق
بعد میگند چرا این سایت ها را قبول نداری یه دلیل قانع کنند بیار
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه هااااا خدایی خیلی تنبلند بازم اومدند کالاف زدند بدونه نوآوری و کپی انیم های قبلی...
من که انتظار داشتم این بار به جای این که کاراکتر روی پاهاش بشینه روی دستاش مینشست آره دیگه به این میگند نوآوری
به جان خودم اگه فروشش بیشتر از بتل نمیشد و شاخ نمیشد از این خبر ها هم منتشر نمیشد
یعنی هنوز دوستان نمی دوند نشستن و خیز گرفتن نظامی در کل دنیا به یک شکل است؟؟؟؟؟؟؟؟
جلل خالق
بعد میگند چرا این سایت ها را قبول نداری یه دلیل قانع کنند بیامحتوای مخفی: Dude !!!
Infinity Ward چقدر قشنگ گفت : طرفدارای COD اصن گیمر نیستند !
They aren't hardcore gamers, or even gamers
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)