فقط تو اين حالت عكس سيو نميكنه؟ يه بار خاموش روشن كن ببين درست نميشه.
اگه نشد احتمالا مشكل فريمور داره.
فقط تو اين حالت عكس سيو نميكنه؟ يه بار خاموش روشن كن ببين درست نميشه.
اگه نشد احتمالا مشكل فريمور داره.
يه سوال
چرا اين شماره سريالها توي برنامه 3gp video convertor كار نمي كنه و ارور ميده ضمنا پيغام ميده كه فقط 20 دقيقه از فيلم را به اين خاطر تبديل ميكنه اما عملا فقط حدود 2 دقيقه را تبديل ميكنه كسي ميتونه كمكم كنه ضمنا بهترين فرمت كدومه براي تبديل كردن؟
با سلام
بابا چرا يه نفر دقيق نميگه براي آپديت كرئن فريمور چه بايد كرد
آيا ميشه اول دانلود كنيم بعد نصب كنيم
آيا تفاوت اشاشي ايجاد ميشه
بابا يكي مرام بزاره يه پثت كامل و جامع بده
آخه همه كه استاد نيستند خوب خيلي ها مثل من تازه ازين چيزا ميشنوند
مرسي
![]()
با سلام
بابا چرا يه نفر دقيق نميگه براي آپديت كرئن فريمور چه بايد كرد
آيا ميشه اول دانلود كنيم بعد نصب كنيم
آيا تفاوت اشاشي ايجاد ميشه
بابا يكي مرام بزاره يه پثت كامل و جامع بده
آخه همه كه استاد نيستند خوب خيلي ها مثل من تازه ازين چيزا ميشنوند
دوستان سلام
من دیروز یک و810 و امروز از سایت سونی Update کردم. به ظاهر همه موارد درست انجام شد اما پس از آپدیت که Sim card را گذاشتم پیغام می ده inserted sim card is not valid به نظر شما مشکل از کجاست ؟ در ضمن هیچ منوی دسترسی هم وجود نداره و گوشی هم خاموش نمیشه.( با 3 تا سیم کارت هم امتحان کردم)
سلام
يه سوال چرا با تغيير فايلهاي توي soundفايلهاي توي واكمن تغيير نميكنه؟ اسمها عوض نميشه و دسه بنديشون هم نميشه !!!!
نوشته شده توسط eternity
دوستان الان اين چندمين موردي كه ميبينم اپ كردن و همچين بلايي سرشون اومده پس سعي كنيد اين كارو نكنيد
اگه تونستي به منو ها دسترسي پيدا كني يه مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه و اگه نتونستيفكر كنم بايد بدي بيرون واست فلش بكنن
سلام بر همه ي اساتيد محترم.
من هر بار كه يك عكس را به عنوان تصوير زمينه انتخاب ميكنم و بعد گوشي را خاموش و روشن ميكنم عكس بر روي دسك تاپ نيست و دوباره بايد بعنوان wallpaper انتخابش كنم تا بياد. مشكل از چيه؟
ممنون ميشم اگر راهنماييم بفرماييد...
![]()
Last edited by JavidKhan; 07-09-2006 at 02:44.
نوشته شده توسط amir18616
دوسته عزيز آپديت كردن اين گوشي فعلا" از طريق online در دسترس هست يعني شما يه اينترنته پرسرعت داشته باشي و بري تو سايته سوني اريكسون و در حالي كه كانكتي آپديت كني
که تا الان هر کی از این راه آپديت کرده گوشیش یا روشن نشده یا یه مشکله دیگه واسش درست شده
من دنباله نرم افزارش هستم که با دادن آدرسه فریمور از رو هارد گوشی رو آپديت کنم چون فریمورهاش رو میشه گیر اورد
بابا اینجا ایرانه !!!نوشته شده توسط eternity
مگه شما تو امریکا زندگی میکنی که گوشیتو از طریقه اینترنت آپديت میکنی بابا وقتی این گوشی میاد تو ایران هزار تا بلا نرم افزاری سرش میارن که تو خارج ممنوعه واسه همین هم وقتی میری وصل میشی به سایته سونی میاد گوشیتو چک میکنه میبینه دستکاری شده اونم فایل خراب تحویلت میده
والا من که تا حالا کسی رو ندیدم از این راه بتونه کاری انجام بده
شما هم گوشیتو باید فلش کنی
باتري گوشي من خيلي زود خالي ميشه چرا ؟ كسي ميدونه دليلش چيه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)