شاید ایدنفعه انقدر فاصله نندازن.فکر کنم سال دیگه یا نهایتا سال بعدش بیاد.امیدوارم بازی جام جهانی رو حداقل next-gen برا pc بدن.
شاید ایدنفعه انقدر فاصله نندازن.فکر کنم سال دیگه یا نهایتا سال بعدش بیاد.امیدوارم بازی جام جهانی رو حداقل next-gen برا pc بدن.
نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...
Last edited by MHSou; 01-08-2013 at 12:07.
نه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
به نظر من که مثل 2010 میدن بیرون...
فکر نکنم.
احتمالا نسخه pc هم داره. حالا چه current-gen چه next-gen.
من که چشمم اب نمیخوره . چون کلا کار EA همینه که تصاویر و ویدئو های پیش نمایشش که ارائه میده کمی اغراق امیزه . مگه خود گیم پلی رو مستقیما نشون بده . همین پارسال هم که از گیمزکام تصاویر گیم پلی بازی منتشر شده بود بعد از انتشار حالا نسخه کنسول رو نمیدونم اما نسخه پی سی کمی با اون گرافیکی که حتی توی نمایشگاه نشون دادن فرق میکرد .
این هم کاور Fifa 13 من:
اینم کاور Fifa 14:
البته داخل اون شش ضلعی بزرگ, بعد از اومدن بازی, یه اسکرین شات از بازی, از استمفورد بریج از نمای پشت دروازه, درحالی که چک شیرجه زده تا توپو بگیره, اضافه میشه.
راستی بهتره اون بارکدو اسکن نکنید.![]()
Last edited by mj94; 01-08-2013 at 17:08.
اقا
لیورپولم پارتنرشیپ بست:
طبق معمول یه قرار داد 3 ساله.
اینم فیس چندتا از بازیکنا:
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mj94; 01-08-2013 at 17:26.
این که فقط چلسیه
اسم بازی رو بزاریم FIFA 14 : Chelsea Origins
نه درسته منظورم رو بد فهمیدی منظور من این بود که سخت افزار های اکثریت سیستم ها الان شاید یک دهم سیستم ها به ترتیب رم و گرافیک بالای 2و512نداشته باشند تازه هنوز خیلی ها از سی پی و های پنتیوم و تک هسته ای استفاده میکنندنه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)