تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 59 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حداقلش اینه که سونی یه بارم این نکات کم ارزش رو مدام اطلاع رسانی نمی کنه که براش تبلیغ بشه!
    واقعآ سیاست مایکرو تو این معرفی کنسول جدیدش از ابتدا اشتباه پشت اشتباه بوده و مدام داره تغییر موضع میده اصلآ معلوم نیس چند چنده با خودش!

باور کن من نه فن سونیم،نه هیچ شرکت و کنسول دیگه ای!!!!!!!
    اگه سونی همچین چیزی هم داشته باشه انقد روش مانور نمیده و هایپش نمیکنه،این مایکرو داره شورش رو در میاره...................
    امروز و براي اولين بار اين خبر منشر شده.(ديروز هم نصب هنگام دانلود تاييد شد)....مانور زياد يا اطلاع رساني مدامي نبوده

سوني اين امكانو وقت معرفي كنسولش نشون داد ولي مايكرو ديروز اين خبرو اعلام كردن.....هر دو هم بيش از يك بار روش مانور ندادن(مثل ضبط بازي كه سوني باز تو كنفرانس نمايش كنسول يه بار در موردش حرف زد ولي مايكرو تو e3 تاييدش كرد)

+

همين الانم هر روز خود سوني روي هر قسمت كنسولش مانور ميده : اون از ويديويي جديدش در مورد قابليتاي سنسورش....اون از خبر تاييد كاركرد هدستاي ps3 در ps4 اون از نشون دادن dev kit كنسولا اونم از مصاحبه هاي پرتعداد مارك سرني مهندس ارشد ps4 با مجلات.......

مشابه اينكارام مايكرو مي كنه ديگه.......يعني يه چيز طبيعي هست و اينا ميخوان تا زمان عرضه كنسولا خبراشون سر زبونا باشهحالا اوني كه كنسول خاصي نظرشو جلب كرده و ميخواد بخره از گرفتن اطلاعات تكميلي خوشش مياد و اگه از كنسول خاصي خوشش نيومده باشه خبراي تكميلي اون واسش بي اهميت جلوه مي كنه
    طبيعت صنعت و رقابت ديگه

.

2. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باور کن من نه فن سونیم،نه هیچ شرکت و کنسول دیگه ای!!!!!!!
    اگه سونی همچین چیزی هم داشته باشه انقد روش مانور نمیده و هایپش نمیکنه،این مایکرو داره شورش رو در میاره...................
    فکر کنم مایکرو اول این برنامه رو نداشته بعدش به کنسولش اضافه کرده خب اومده یه اطلاع رسانی کرده.ولی یه کم دیگه این روزا بیش از حد همه نسبت به مایکروسافت جبهه گرفتن در حالی که فقط داره نشون میده که بازخوردهای منفی رو اصلاح میکنه و این به نفع گیمرهاست و خیلی این کارشون با ارزشه که نظرات و انتقادات واسشون مهمه.بعضی ها همش میگن " چرا اینقدر تغییر سیاست داره میده این نشون دهنده ضعفشه! " اما به نظر من، این نشون دهنده اهمیت زیادی هستش که به گیمرها میده چون میدونه گیمر راضی باشه کنسولش هم به فروش میره پس با یک تیر دو نشون میزنه هم رضایت گیمرها هم فروش بیشتر
    Last edited by konami-pes; 20-07-2013 at 07:12.

4. 5 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

همين الانم هر روز خود سوني روي هر قسمت كنسولش مانور ميده : اون از ويديويي جديدش در مورد قابليتاي سنسورش....اون از خبر تاييد كاركرد هدستاي ps3 در ps4 اون از نشون دادن dev kit كنسولا اونم از مصاحبه هاي پرتعداد مارك سرني مهندس ارشد ps4 با مجلات.......

مشابه اينكارام مايكرو مي كنه ديگه.......يعني يه چيز طبيعي هست و اينا ميخوان تا زمان عرضه كنسولا خبراشون سر زبونا باشهحالا اوني كه كنسول خاصي نظرشو جلب كرده و ميخواد بخره از گرفتن اطلاعات تكميلي خوشش مياد و اگه از كنسول خاصي خوشش نيومده باشه خبراي تكميلي اون واسش بي اهميت جلوه مي كنه
    طبيعت صنعت و رقابت ديگه

.
    میدونم یه چیز طبیعی هستش مراد جان،منم نمیگم هیچ خبری ندن بیرون و هیچ کاری نکنن.............
    اما واقعا این خبر آخری خیلی دیگه ضایع بود،مثلا خیلی اهمیت داره که بازیهای دیسکی هنگام نصب قابل بازی هم هستن؟!
    آخه رو سر زبونا بودن دیگه به چه قیمتی؟!

6. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

میدونم یه چیز طبیعی هستش مراد جان،منم نمیگم هیچ خبری ندن بیرون و هیچ کاری نکنن.............
    اما واقعا این خبر آخری خیلی دیگه ضایع بود،مثلا خیلی اهمیت داره که بازیهای دیسکی هنگام نصب قابل بازی هم هستن؟!
    آخه رو سر زبونا بودن دیگه به چه قیمتی؟!
    بالاخره خبر ديگه و بايد اعلام بشه حتي اگه پيش پا افتاده هم باشه شايد يه عده ندونن و واسشون جالب باشه

مثلا سوني چند وقت پيش يه خبر داد كه چراغ دسته ها(اوني كه تو پشت دسته اضافه شده و رنگارنگ هست) رو نميشه خاموش كرد و بايد باهاش كنار بياييد در صورتي كه واقعا اين خبر چقدر ارزش خبري داره؟؟؟
    ولي بهرحال خبر و بايد اعلام بشه ......

+

دوستمون هم فقط اخباراي xone رو ميذاره(اونم نه همشو) و گرنه اگه كسي بود كه خبراي ps4 رو هم ميذاشت مي ديدين كه تعدادش بيشتر از رقيبش نباشه كمتر نيس

.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستمون هم فقط اخباراي xone رو ميذاره(اونم نه همشو) و گرنه اگه كسي بود كه خبراي ps4 رو هم ميذاشت مي ديدين كه تعدادش بيشتر از رقيبش نباشه كمتر نيس

.
    نه بابا،من مشکلی با گذاشتن خبر ندارم،هرکی میتونه با توجه به سلیقه خودش خبر مورد علاقش رو بذاره و اگه خلاف فوانین نبایه اصلا اشکالی نداره...............
    منم خودم بیشتر اخبار رو قبل از اینکه بچه بذارن جای دیگه خوندم.............

محتوای مخفی: :دی 
    i'm not sony fan

10. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظر من MS خیلی بیشتر مانور میده تا سونی ، ببینید الان MSباس خودشو بکش بالا ! نه سونی! چون MSواقعا تو Public Perception قافیه رو بجور باخته ! الان این همه تکاپویی که میکنه فقط و فقط برا جبران هست ، سونی نیازی نداره خیلی مانور بده چون دیگه رفت تو دل گیمرا ...!دی!

12. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Shinji Mikami : من به کینکت علاقمند شدم،کنسولهای نسل بعد تحسین برانگیز هستند

رئیس استودیو Tango Gameworks و خالق سری Resident Evil یعنی آقای شینجی میکامی اخیراً در مورد کنسول‌های نسل بعد اظهار نظراتی را انجام داده است که به نظر می‌رسد از وجود کنسول‌های Xbox One و PS4 راضی است.
    در گفتگویی که وی اخیراً با مجله ژاپنی Famitsu داشت، از او در مورد ایده‌هایش مربوط به کنسول‌های Xbox One و PS4 پرسیده شد که وی در جواب به این سئوال گفت:

"قدرت گرافیکی و پردازشی که این کنسول‌ها دارند، بسیار تحسین برانگیز و مناسب هستند. مطمئناً من از به اختیار داشتن قدرت زیاد و استفاده‌ی بیشتر از حافظه و قدرت کنسول‌ها بسیار خشنود خواهم شد. نکته‌ی جالب توجه دیگر این است که کنسول‌ها می‌توانند از طریق سیستم Cloud محتواهای مختلفی را برای بازی‌های خود دریافت کنند. علاوه بر آن من به کینکت علاقه‌مند شدم و اگر دقت بالایی داشته باشد، من مایل هستم از آن استفاده کنم. البته نباید فراموش کرد که در آخر فقط یک کنسول کافی خواهد بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: خالق سبک وحشت غیر مستقیم منظورش رو رسوند که کنسول برتر نسل بعد Xone خواهد بود مرسی میکامی جان.منم مثل تو عاشق کینکت هستم
    Last edited by konami-pes; 22-07-2013 at 13:18.

14. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فکر کنم مایکرو اول این برنامه رو نداشته بعدش به کنسولش اضافه کرده خب اومده یه اطلاع رسانی کرده.ولی یه کم دیگه این روزا بیش از حد همه نسبت به مایکروسافت جبهه گرفتن در حالی که فقط داره نشون میده که بازخوردهای منفی رو اصلاح میکنه و این به نفع گیمرهاست و خیلی این کارشون با ارزشه که نظرات و انتقادات واسشون مهمه.بعضی ها همش میگن " چرا اینقدر تغییر سیاست داره میده این نشون دهنده ضعفشه! " اما به نظر من، این نشون دهنده اهمیت زیادی هستش که به گیمرها میده چون میدونه گیمر راضی باشه کنسولش هم به فروش میره پس با یک تیر دو نشون میزنه هم رضایت گیمرها هم فروش بیشتر
    ولی من همچین فکری نمی کنم
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد برای دارندگان کنسول 360 چند تا بازی انحصاری تولید می کرد که الان که اخر نسلیم کنسولش بدون بازی نمی موند، حالا بازی های AAA رو نخواستیم.
    مایکروسافت اگر اهمیت میداد بازی های دست دوم رو قابل اجرا می کرد که اونم وقتی دید اوضا براش سه شده سریع سیاستشو تغییر داد چون دیگه کسی سراغ کنسولش نمی رفت.
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد اجبار همیشه انلاین بودن رو روی کنسولش نمیزاشت، بلکه یکی تو بیابون می خواد بازی کنه نت از کجا بیاره ؟ که اونم باز دید داره کله پا میشه به لطف سونی برداشت.
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد به تولید کنندگان بازی های مستقل اهمیت میداد و مثل دستمال بی استفاده اونارو دور نمینداخت که باز دید نمیشه چون سونی با اغوشی باز از همه سازندگان گیم در دنیا استقبال کرده و مایکرو سریع سیاستشو عوض کرد.( چرا که چند وقت پیش سونی به سازندگان مسقل گفته بود نیازی نیست برای تولید یک بازی پیش ما بیایید کافی فقط یک تویت به ما بکنید بقیه قضایا حله.)
    اما این که میگن این تغییرها نشون دهنده چیه حالا من نمیگم ضعف ولی این نشان از یک کار کاملا بی برنامه از طرف یک کمپانی بزرگه، انقدر بی برنامه که میزنه رییسشون یک ماه از E3 نگذشته برکنار میشه، انقدر بی برنامه که اصلا معلوم نیست این سخت افزارشون قدرتمنده یا ضعیفه ، 12 گیگ یا 8 گیگ ؟اصلا GPU در چه حدیه؟ کینکت اجباری برای چی؟ به قیمت 100 دلار گران شدن؟ من الان 2 ساله کینکت دارم نهایت دو بار ازش استفاده کردم.
    سونی برای این جزییات نمیاد خبر رسانی کنه چون اتوماتیک کارخودش رو در زمان مناسب انجام داده و الان این اجتماع صنعت گیم هست که اتوماتیک به سوی سونی میرن و از این کنسول استقبال میکنن مثال مجله Edge چند صفحه قبل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و کلی مثال دیگه که از حوصله توضیحش خارجه ، فقط این که دیگه سونی ثابت کرده که با من باشید با گیم هستید و با من باشید با دنیای متفاوت بازی های رنگارنگ روبرو هستید.

+
    حالا محمد جان بین صحبتهاشون اشاره میکنن که فن سونی نیستن، ولی من در عجبم مگه حتما باید فن سونی باشیم که این حرف هارو بزنیم؟
    دیگه وقتی از یک مورد فکت و به حق صحبت می کنیم دیگه چه نیازی است به اعلام این که من فنم یا نه، موضوع اینه که سونی تا الان یک حرکت اشتباه هم انجام نداده که بیاییم بگیم بله فلان شد وگرنه اونم بشه حتما بهش اشاره میشه.

16. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

ولی من همچین فکری نمی کنم
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد برای دارندگان کنسول 360 چند تا بازی انحصاری تولید می کرد که الان که اخر نسلیم کنسولش بدون بازی نمی موند، حالا بازی های AAA رو نخواستیم.
    مایکروسافت اگر اهمیت میداد بازی های دست دوم رو قابل اجرا می کرد که اونم وقتی دید اوضا براش سه شده سریع سیاستشو تغییر داد چون دیگه کسی سراغ کنسولش نمی رفت.
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد اجبار همیشه انلاین بودن رو روی کنسولش نمیزاشت، بلکه یکی تو بیابون می خواد بازی کنه نت از کجا بیاره ؟ که اونم باز دید داره کله پا میشه به لطف سونی برداشت.
    مایکروسافت اگه اهمیت میداد به تولید کنندگان بازی های مستقل اهمیت میداد و مثل دستمال بی استفاده اونارو دور نمینداخت که باز دید نمیشه چون سونی با اغوشی باز از همه سازندگان گیم در دنیا استقبال کرده و مایکرو سریع سیاستشو عوض کرد.( چرا که چند وقت پیش سونی به سازندگان مسقل گفته بود نیازی نیست برای تولید یک بازی پیش ما بیایید کافی فقط یک تویت به ما بکنید بقیه قضایا حله.)
    اما این که میگن این تغییرها نشون دهنده چیه حالا من نمیگم ضعف ولی این نشان از یک کار کاملا بی برنامه از طرف یک کمپانی بزرگه، انقدر بی برنامه که میزنه رییسشون یک ماه از E3 نگذشته برکنار میشه، انقدر بی برنامه که اصلا معلوم نیست این سخت افزارشون قدرتمنده یا ضعیفه ، 12 گیگ یا 8 گیگ ؟اصلا GPU در چه حدیه؟ کینکت اجباری برای چی؟ به قیمت 100 دلار گران شدن؟ من الان 2 ساله کینکت دارم نهایت دو بار ازش استفاده کردم.
    سونی برای این جزییات نمیاد خبر رسانی کنه چون اتوماتیک کارخودش رو در زمان مناسب انجام داده و الان این اجتماع صنعت گیم هست که اتوماتیک به سوی سونی میرن و از این کنسول استقبال میکنن مثال مجله Edge چند صفحه قبل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و کلی مثال دیگه که از حوصله توضیحش خارجه ، فقط این که دیگه سونی ثابت کرده که با من باشید با گیم هستید و با من باشید با دنیای متفاوت بازی های رنگارنگ روبرو هستید.

+
    حالا محمد جان بین صحبتهاشون اشاره میکنن که فن سونی نیستن، ولی من در عجبم مگه حتما باید فن سونی باشیم که این حرف هارو بزنیم؟
    دیگه وقتی از یک مورد فکت و به حق صحبت می کنیم دیگه چه نیازی است به اعلام این که من فنم یا نه، موضوع اینه که سونی تا الان یک حرکت اشتباه هم انجام نداده که بیاییم بگیم بله فلان شد وگرنه اونم بشه حتما بهش اشاره میشه.
    کلا PS4 بهتر شده امسال
    تازه 100 دلارهم ارزون تره!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم که دوستان رو از اشتباه دربیارم
    میخواستم کلی بگم که من اصلا فن هیچ کنسولی نیستم،اما به علت انگشت اتهام برای فن سونی بودن گفتم جزئی تر عمل کنم و بگم بابا من اصلا فن سونی نیستم

کلا PS4 بهتر شده امسال
    تازه 100 دلارهم ارزون تره!
    حاجی اگه هرسال کنسولای جدید میومد که دیگه هیچی!!!!!!!!
    آه نداشتیم در بصاط......................

19. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •