ولی من همچین فکری نمی کنم
مایکروسافت اگه اهمیت میداد برای دارندگان کنسول 360 چند تا بازی انحصاری تولید می کرد که الان که اخر نسلیم کنسولش بدون بازی نمی موند، حالا بازی های AAA رو نخواستیم.
مایکروسافت اگر اهمیت میداد بازی های دست دوم رو قابل اجرا می کرد که اونم وقتی دید اوضا براش سه شده سریع سیاستشو تغییر داد چون دیگه کسی سراغ کنسولش نمی رفت.
مایکروسافت اگه اهمیت میداد اجبار همیشه انلاین بودن رو روی کنسولش نمیزاشت، بلکه یکی تو بیابون می خواد بازی کنه نت از کجا بیاره ؟ که اونم باز دید داره کله پا میشه به لطف سونی برداشت.
مایکروسافت اگه اهمیت میداد به تولید کنندگان بازی های مستقل اهمیت میداد و مثل دستمال بی استفاده اونارو دور نمینداخت که باز دید نمیشه چون سونی با اغوشی باز از همه سازندگان گیم در دنیا استقبال کرده و مایکرو سریع سیاستشو عوض کرد.( چرا که چند وقت پیش سونی به سازندگان مسقل گفته بود نیازی نیست برای تولید یک بازی پیش ما بیایید کافی فقط یک تویت به ما بکنید بقیه قضایا حله.)
اما این که میگن این تغییرها نشون دهنده چیه حالا من نمیگم ضعف ولی این نشان از یک کار کاملا بی برنامه از طرف یک کمپانی بزرگه، انقدر بی برنامه که میزنه رییسشون یک ماه از E3 نگذشته برکنار میشه، انقدر بی برنامه که اصلا معلوم نیست این سخت افزارشون قدرتمنده یا ضعیفه ، 12 گیگ یا 8 گیگ ؟اصلا GPU در چه حدیه؟ کینکت اجباری برای چی؟ به قیمت 100 دلار گران شدن؟ من الان 2 ساله کینکت دارم نهایت دو بار ازش استفاده کردم.
سونی برای این جزییات نمیاد خبر رسانی کنه چون اتوماتیک کارخودش رو در زمان مناسب انجام داده و الان این اجتماع صنعت گیم هست که اتوماتیک به سوی سونی میرن و از این کنسول استقبال میکنن مثال مجله Edge چند صفحه قبل،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، و کلی مثال دیگه که از حوصله توضیحش خارجه ، فقط این که دیگه سونی ثابت کرده که با من باشید با گیم هستید و با من باشید با دنیای متفاوت بازی های رنگارنگ روبرو هستید.
+
حالا محمد جان بین صحبتهاشون اشاره میکنن که فن سونی نیستن، ولی من در عجبم مگه حتما باید فن سونی باشیم که این حرف هارو بزنیم؟
دیگه وقتی از یک مورد فکت و به حق صحبت می کنیم دیگه چه نیازی است به اعلام این که من فنم یا نه، موضوع اینه که سونی تا الان یک حرکت اشتباه هم انجام نداده که بیاییم بگیم بله فلان شد وگرنه اونم بشه حتما بهش اشاره میشه.