تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

منم یه چندتا فعلا بپرسم...

1-اکثر مربی ها، بعد نهایتا 4-5 سال، کارشون تویه یه باشگاه تموم میشه...چرا اینطوره؟
    2-(ادامه سوال قبلی) چی میشه که کسی مثل فرگی اینطور نیست و این همه ساله که مربی هست و هنوزم هیچکدوم از طرفدارهای من یو نمیخوان کسی جز اون مربیشون باشه؟
    3-بهترین تیم تاریخ از نظرت؟(با مربی)
    4-چه رشته های دیگه ای رو جز فوتبال نگاه میکنی؟ یا بهتره بگم دنبال میکنی؟
    5-آلمان بخصوص این چند سال اخیر و از زمان لو، یه تیم جوون شده که خیلی هم خوب و زیبا بازی میکنه و سر همین موضوع کلی هم طرفدارهاش بیشتر شده..اما چرا به موفقیت نمیرسه؟

6-چرا هابیت اونطور که انتظار میرفت، ازش استقبال نشد؟
    7-پنج بازیگر مرد محبوبت
    8-پنج بازیگر زن محبوبت
    9-فیلم رویایی تو، چه کارگردان و بازیگرایی رو خواهد داشت؟ تویه چه ژانری ساخته میشه؟
    10-پروژه دوبله مجدد ارباب حلقه ها به کجا رسید؟

2. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بردیا نظرت راجع به جمله ی زیر چیه ؟

"بایرنی ها 1000 بار دیگه یونایتد رو حذف کنند و قهرمان سی-ال بشن بازم 1999 از یادشون نخواهد رفت ... "

دوم اینکه برای یکبار هم که شده بیا و شفاف سازی کن راجع به سیبیلات ، یا تکذیب کن قضیه ی سیبیلهاتو ( که اونایی که دیدن میگن سیبیلهای چنگیری داری ) یا اینکه تاییدش کن و تکلیف ما رو روشن کن پدرجان ...

به نظرت بهتر نبود هری با هرمیون ازدواج کنه ؟ این دوتا بیشتر به هم میومدن تا رون و هرمیون !

راستی تو بیشترین رای رو در تاپیک بی ادب ترین کاربر جام جهانی آورده بودی ، از داشتن این عنوان چه حسی داری ؟

4. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلامی دوباره

7 : چرا اکثر کسایی که رشتشون هنره یه مدل دیگه ای هستن؟از طرز لباس پوشیدن بگیر تا موهای سرشونو حرف زدنشونو ...

والا نمیدونم چرا اینطورین
    شاید میخوان به همه القا بکنن که متفاوتن با بقیه،شایدم واقعا متفاوت باشن وی کلا یه جورین ولی آدم بخواد چشم چرونی بکنه باید پاشه بره دم یکی ازین دانشکده های هنر

1.از من به شما نصحیت با جامعه هنری در نیوفت!

2. در ادامه صحبت های سروش جان چه چیز فینال 99 اون رو انقدر باحال و خاص کرده؟

3.من یادمه یه بار خیابانی وسط یکی از گزارش هاش گفت تعجب نکنید دورتمند پر طرفدار ترین تیم آلمانه و نه بایرن! .... با اینکه دورتمند رو از بچگی بیشتر از بایرن دوست داشتم ولی این جمله چند سال پیش واقعا برام تعجب انگیز بود تا اینکه با پرس و جو از مقیم های اونور صحتش برام ثابت شد... نظرت در مورد این جمله چیه؟

4. به نظرت در حال حاضر نسبت به ماریو گومز در بایرن کم لطفی نمیشه؟

5. به نظرت تو یه بازی غیبت شواینی بیشتر به بایرن ضربه میزنه یا لام؟

6.بازی تیم های امریکایی رو میپسندی یا نه ؟ تیم هایی مثه اروگوئه_کلمبیا_مکزیک_ آرژانتین_برزیل....

7.شهاب حسینی یا بهرام رادان؟

8.رضا عطاران یا مهران مدیری؟

9. حمید فرخ نژاد یا مهدی هاشمی؟

10. جشنواره فیلم فجر رو دنبال میکنی یا نه فقط نتایج رو یا همون هم دنبال نمیکنی؟

11. در دهه فجر قرار داریم صحبت خاصی ندارین آیا؟

با سپاس
    Last edited by eman619rv; 05-02-2013 at 18:42. دليل: من از ویراش حراسم نیس (فقط به خاطر یه اسمایلی):دی

6. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به بردیا....
    بی تعارف من تا به حال توی این بحث ها شرکت نمیکردم ولی چون دیدم تویی گفتم یکم بیام اختلاط...

سوال اول) تو که توی سال 2006 یا 07 توی pes بارسا رو برمیداشتی و ِیه بار با ادمیلسون از وسط زمین گل زدی و گلش رو اپ کردی تا ملت ببینن چه طوری شد سر از آلمان و بایرن مونیخ سردآوردی؟
    سوال دوم)نظرت درباره ایتالیا چیه؟وقتی این کلمه رو میشنوی چی توی ذهنت تداعی میشه؟راستش رو بگو
    سوال سوم)فکر نمیکنی توی انجمن ورزش به خصوص قسمت فوتبال خارجی..در اغلب موراد کاربران از بزرگ و کوچیک بیش از حد دارن به همدیگه نون قرض میدن و نوشابه باز میکنن؟
    Last edited by H A M A S; 05-02-2013 at 20:43.

8. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یه چندتا فعلا بپرسم...

در خدمتیم احمد خان

1-اکثر مربی ها، بعد نهایتا 4-5 سال، کارشون تویه یه باشگاه تموم میشه...چرا اینطوره؟

باید دید کارشون چطوری تموم میشه،بعضیا تنوع طلب هستن و زندگی تو یه محیط ثابت و دیدن چهره های ثابت هرساله و .... ممکنه خستشون بکنه و انگیزه ای برای ادامه کار نداشته باشن و نیاز به تغییر جا داشته باشن
    ولی بعضیا ته میکشن
    دیگه چیزی برای عرضه ندارن و از طرفی هم تقاضا مثل سابق برای خدماتشون تو محل کارشون نیست،فقط کافیه یکی 2تا نتیجه بد رقم بخوره تا همه چیز بد پیش بره و اونوقت طرف باید به فکر تماس با یه مالک ثروتمند بیفته برای دور بعدی تجربه هاش

-(ادامه سوال قبلی) چی میشه که کسی مثل فرگی اینطور نیست و این همه ساله که مربی هست و هنوزم هیچکدوم از طرفدارهای من یو نمیخوان کسی جز اون مربیشون باشه؟

بابا فرگی استثناست لامصب
    این بشر جزو اون دسته ای هستش که تمامی نداره و در عین حال هر دفعه یه چیز جدید راه میندازه
    خیلی وقت پیش بود که یه مصاحبه ازش خوندم که گفته بود من اگه بخوام فردام مثل امروزم باشم با بازیکنام اونوقت چندوقت دیگه،هیچی برای ارائه بهشون ندارم و اونا هم از من خسته میشن
    فرگی یه بته،حتی اگه 2-3 سال هم نتیجه نگیره بازم کسی چپشو نداره که بزارتش کنار
    هیتسفیلد هم میتونست به همچین کسی تبدیل بشه تو بایرن ولی بکن بائر و رفقا تحمل اینو نداشتن که مثلا یکی 2فصل نتیجه نگیره تیم

3-بهترین تیم تاریخ از نظرت؟(با مربی)

بایرن و آژاکس دهه هفتاد،میلان آریگوساچی،رئال مادرید هاینکس و دل بوسکه و بارسای گورادیولا هر کدوم تو مقطعی بهترین بودن و میتونن بهترین تیم تاریخ هم باشن ولی خب الان چون بارسا رو بورسه و خیلیا بازی تیمای قدیمی تر رو ندیدن بارسا رو انتخاب میکنن ولی من انتخابی نمیکنم چون هر کدوم از تیم ها تو زمان خودشون غولی بودن

4-چه رشته های دیگه ای رو جز فوتبال نگاه میکنی؟ یا بهتره بگم دنبال میکنی؟

نتایج تنیس رو دنبال میکنم،البته از پارسال که یه بازی تنیس خریدم افتادم تو خطش ولی خب زیاد وقت نمیشه مستقیم نگاه بکنم به خاطر دانشگاه ولی یکی از بهترین بازی هایی که دیدم بازی بین راجر فدرر و ویلفرد تسونگا بودش که فدرر 0-2 جلو افتاد و در نهایت 2-3 باختش
    به اسب سواری هم علاقه دارم ولی فلوس لاموجود برای انجامش
    شخصا هم دوچرخه سواری میکنم و رکورد سرعتم 50 کیلومتر تو یه خیابون با چند درجه شیب به سمت پایین هستش

5-آلمان بخصوص این چند سال اخیر و از زمان لو، یه تیم جوون شده که خیلی هم خوب و زیبا بازی میکنه و سر همین موضوع کلی هم طرفدارهاش بیشتر شده..اما چرا به موفقیت نمیرسه؟

اینو چندصفحه پیش هم ازم پرسیده بودم که خب دوباره میگم

اگه بخوام بدون تعصب باشم و حرف از داوری و دستهای پشت پرده و ازین صوبتا که دیگه زیادم خریدار نداره بزنم و تاکتیمای مربیا رو فاکتور بگیریم،باید بگم التقاط نژادی که توی آلمان صورت گرفت و باعث چند نژادی تیم ملی شدش هر حسنی که داشت یه ضرر بزرگ داشت و اونم از بین رفتن روحیه محکم ژرمنای قدیمی بودش،یعنی شما دیگه اون ژرمنای اخمو و مصمم و گهگاه ترسناک رو نمیبینی که تا آخرین دقیقه بازی بدون کوچکترین توجهی به نتیجه و جریان،دارن بازی خودشونو میکنن
    الان اون روحیه دیگه تو تیم ملی وجود نداره،بعد یکی 2تا شکستای اولیه دیگه الان تیم به بالا که میرسه گل اول رو بخوره دیگه نمیتونن جبران بکنن چون به خودشون باور ندارن به نظر من.شرایط روحی و روانی که به جود اومده براشون باعث شکننده شدن تیم شده در حالی که همچین چیزی امکان ندشت تو ژرمنای قدیمی
    آلمان 2تا فینال پشت سر هم رو تو 82 و 86 باخت و طی همین فاصله دو تا یورو رو هم که یکیش تو خونه خودش بود از دست داد ولی بعدش تونست هم فاتح جام جهانی بشه هم یورو چون مثل این نسل حاضر نبودن که ترس از باخت باعث باختشون بشه.همین الانشم من فکر نمیکنم که آلمان تو جام جهانی بعدی هم بتونه قهرمان بشه که عامل اولش همینیه که گفتم و عامل دومش هم لو هستش که هیچ وقت نتونسته اون فوت آخر رو درست اجرا بکنه

6-چرا هابیت اونطور که انتظار میرفت، ازش استقبال نشد؟

از نظر میزان فروش که بهتر از دو فیلم اول ارباب حلقه ها بود ولی اکثر منتقدا روی استفاده از 48 فریم ازش انتقاد کرده بودن
    مثلا نقل به مضمون بکنم یکیشون گفته بود که استفاده توامان از 3دی و 48فریم باعث شده کیفیت فیلم و تصاویر اونقدر واقعی شده که شما تو فیلم متوجه هر چیزی که غیر واقعی هست رو بشید
    بعضیا گفتن که نتونسته اون سرزمین میانه ای رو که توی ارباب حلقه ها درست کرده بود تکرار بکنه و اون حس آشنای قدیمی وجود نداره و ....
    باید منتظر موند تا در ادامه چی میشه
    لازم به ذکره که من صبر میکنم یه چندماه دیگه تا نسخه اکستندد بیادش

7-پنج بازیگر مرد محبوبت

ایرانی یا خارجکی؟
    ایرانی که زیاد نگاه نمیکنم بخوام بازیگر محبوبی داشته باشم
    ولی خارجکی بخوای

1-لئوناردو دی کاپریو
    2-برد پیت
    3-تام کروز
    4-کریستین بیل
    5-بروس ویلیس

ویگو مورتنسن هم یه جایی خودت بزارش دیگه

8-پنج بازیگر زن محبوبت

گوئینت پالترو،کیت بلانشت،کیت بکینسل
    مگان فاکسم فقط خوشگله وگرنه یه چیزی مثل گلزار خودمونه از نظر بازیگری

9-فیلم رویایی تو، چه کارگردان و بازیگرایی رو خواهد داشت؟ تویه چه ژانری ساخته میشه؟

حالا جدا از اکشنای صرف و فانتزی که من دوست دارم،فیلمای اکشنی که بر پایه گروه های ویژه مثل seal یا swat یا Delta force و .... ساخته میشن مثل Act of Valor
    دوست دارم یه روزی چیزی بسازن که اسکار و گلدن گلوب و همه رو درو بکنه حالا با هر تیم بازیگری و کارگردانی
    الان میخوام ببینم Zero Dark Thirty میتونه همچین کاری بکنه یا نه
    امیدوارم که کاترین بیگلو بتونه موفقیت Hurt Locker رو تکرار بکنه

10-پروژه دوبله مجدد ارباب حلقه ها به کجا رسید؟

داوطلب بسیار زیاد
    ولی کسی که واقعا مایل به همکاری باشه بسیار کم!
    حساب کن اون گروه نزدیک 50 نفر بودش
    اون همه فرصت دادیم و به خیلیا پیام دادیم و تو گروه مدام گفتیم که بابا یه تست صدا حداقل از خودتون بفرستید ببینیم زنید یا مرد

ولی مشارکت کننده ها به 5 نفر هم نرسید بعد از چندماه بنابراین ادامش معنایی نداشت وگرنه نسخه اکستندد فیلم قرار بود دوبله بشه

10. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا نظرت راجع به جمله ی زیر چیه ؟

"بایرنی ها 1000 بار دیگه یونایتد رو حذف کنند و قهرمان سی-ال بشن بازم 1999 از یادشون نخواهد رفت ... "

ما که یادمون رفته حالا بقیه یادشون نمیره چون هی میخوان افسوس گذشته رو بخورن

دوم اینکه برای یکبار هم که شده بیا و شفاف سازی کن راجع به سیبیلات ، یا تکذیب کن قضیه ی سیبیلهاتو ( که اونایی که دیدن میگن سیبیلهای چنگیری داری ) یا اینکه تاییدش کن و تکلیف ما رو روشن کن پدرجان ...

آخرین باری که سیبیل گذاشتم وقتی بود که 16سالم بودش
    پس بنابراین تکذیب میشه

یوسف اصلا بیا عکس منو که بهت دادم بزار این سروش دیگه ولم بکنه

به نظرت بهتر نبود هری با هرمیون ازدواج کنه ؟ این دوتا بیشتر به هم میومدن تا رون و هرمیون !

رابطه هری و هرمیون ساده بود،یعنی خاشخاشی نبودش
    ولی رون بود که همیشه کل کل داشت با هرمیون و تجربه ثابت کرده که آب و آتش در نهایت باهم کنار میان((این جمله حکیمانه رو همین الان خودم گفتم ))

راستی تو بیشترین رای رو در تاپیک بی ادب ترین کاربر جام جهانی آورده بودی ، از داشتن این عنوان چه حسی داری ؟

یعنی اون تاپیک خدا بودش
    شب قبلش اسپانیا آلمان رو زده بود و ماهم حس و حالا داغون
    بعد صبحش پاشدم دیدم این تاپیک هستش،اول اومدم 4تا فحش بدم بعد دیدم نه استفاده های بهتری ازش میشه کرد
    بروبکس گروه هوشنگ(( آرمان یادشه،یه مشت اراذل بودن،همونایی که تاپیک برای هندوراس زده بودن
    و ملت رو سر کار گذاشته بودن )) رو خبر کردم و تاپیک رو دستمون گرفتم و خلاصه هرچی غم و غصه داشتیم تو اون تاپیک دور کردیم
    از همینجا باید از یوسف عذرخواهی بکنم چون یه سری از رای ها از پشت پرده به من داده شد و یوسف از رسیدن به عنوان بی ادب ترین باز موندش
    البته خیلیا هم با عقیده قلبی بهم رای دادن

12. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لازم شد که یه سری سوال هری پاتری بپرسم ازت

هیچوقت فکرشو میکردی که تموم کارایی که اسنیپ میکرد ( حتی کشتن دامبلدور با جادوی سیاه و ورد معروف اواداکداورا ) برای کمک به هری پاتر بوده ؟

به نظرت جذاب تر نبود اگه هری با استفاده از جادوی سیاه و حتی همین نفرین فوق ولدمورت رو "به هلاکت " میرسوند ؟ : دی

اگه سکانس مبارزه ی دامبلدور و ولدمورت در وزارت جادو دو دقیقه دیگه ادامه داشت به نظرت چه اتفاقی میفتاد ؟ دامبلدور حریف ولدمورت میشد ؟

14. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامی دوباره

و علیکم السلام دوباره ایمان خان

1.از من به شما نصحیت با جامعه هنری در نیوفت!

خدا رو شکر که تا حالا برخوردی باهاشون نداشتم

2. در ادامه صحبت های سروش جان چه چیز فینال 99 اون رو انقدر باحال و خاص کرده؟

تنها لحظه خاصش اونجایی هستش که اوسی کوفور از عصبانیت خودشو به زمین میکوبه

3.من یادمه یه بار خیابانی وسط یکی از گزارش هاش گفت تعجب نکنید دورتمند پر طرفدار ترین تیم آلمانه و نه بایرن! .... با اینکه دورتمند رو از بچگی بیشتر از بایرن دوست داشتم ولی این جمله چند سال پیش واقعا برام تعجب انگیز بود تا اینکه با پرس و جو از مقیم های اونور صحتش برام ثابت شد... نظرت در مورد این جمله چیه؟

آره دورتموند پر طرفدار ترین تیم آلمان هستش
    توی بحث بوندسلیگا که میشه طرفدارای خیلی از تیما از بایرن بدشون میاد
    سال دوم فن خال که بودش بعد حذف بایرن جلوی اینتر و از دست دادن همه عناوین ظرف کمتر از چند روز،بایرن به هر ورزشگاهی که میرفت تماشاگرای حریف براش تابلوی kuan title رو دست میگرفتن که یعنی امسال خبری از جام براتون نیستش ولی خب تو بحث بین المللی همه میدونن که اکثر اوقات این بایرنه که آبروی فوتبال آلمان دستشه

4. به نظرت در حال حاضر نسبت به ماریو گومز در بایرن کم لطفی نمیشه؟

خب وقتی ماندزوکیچ داره تند و تند گل میزنه چیکار میشه کرد به نظرت؟
    نیمکت نشینش کرد و گومز رو بیاریم تو چون 2سال بهترین گلزن بایرن بوده؟

5. به نظرت تو یه بازی غیبت شواینی بیشتر به بایرن ضربه میزنه یا لام؟

صد درصد شواین اشتایگر
    پارسال هم وقتی بوندسلیگا از دست رفت که بایرن به خاطر نبودن باستین نتونست که ریتم خوب خودشو تو شروع نیم فصل دوم حفظ بکنه

6.بازی تیم های امریکایی رو میپسندی یا نه ؟ تیم هایی مثه اروگوئه_کلمبیا_مکزیک_ آرژانتین_برزیل....

هیچوقت فرصتی برای دیدن بازی های این تیما خارج از جام جهانی نبوده به خاطر اختلاف ساعتی که داشتیم
    یعنی من هیچوقت یه کوپا آمریکا رو هم نتونستم ببینم
    ولی اروگوئه بازیکنای خیلی خفنی داره با امثال سوارز و کاوانی و ....

7.شهاب حسینی یا بهرام رادان؟

شهاب حسینی،باهاش بیشتر حال میکنم

8.رضا عطاران یا مهران مدیری؟

تا قبل از قهوه تلخ میگفتم مدیری ولی الان میگم عطاران

9. حمید فرخ نژاد یا مهدی هاشمی؟

مهدی هاشمی خیلی باتجربه تره ولی بازی حمید فرخ نژاد تو دموکراسی هم عالی بودش
    تو اون سریاله که روح بودش با سیما تیرانداز بازی میکرد هم خیلی باحال بودش ولی میگم مهدی هاشمی

10. جشنواره فیلم فجر رو دنبال میکنی یا نه فقط نتایج رو یا همون هم دنبال نمیکنی؟

نه دنبال نمیکنم
    البته همین 2روز پیش اتفاقی خبر دعوای شهیدی و یکی از کارگردانا رو خوندم

11. در دهه فجر قرار داریم صحبت خاصی ندارین آیا؟

اونایی که اهل بازی های کامپیوتری هستن میدونن که با شکست خوردن و رفتن یه دیو،هیچوقت فرشته ای نمیادش بلکه دیو مرحله بعدی میادش که شکست دادنش خیلی سخت تر و مشکل تر هستش

16. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بردیا....
    بی تعارف من تا به حال توی این بحث ها شرکت نمیکردم ولی چون دیدم تویی گفتم یکم بیام اختلاط...

سلام به میلانی گرامی
    ممنون که منو خیلی دسته بالا گرفتی که قواعد خودتو شکوندی

سوال اول) تو که توی سال 2006 یا 07 توی pes بارسا رو برمیداشتی و ِیه بار با ادمیلسون از وسط زمین گل زدی و گلش رو اپ کردی تا ملت ببینن چه طوری شد سر از آلمان و بایرن مونیخ سردآوردی؟

خدایی عجب گلی بودا
    من تو ساکر با همه تیما بازی میکردم،رئال بارسا منچستر میلان ولفسبورگ و .....
    بعدشم اگه یادت باشه اون موقع که پچ درست حسابی برای ساکر نبودش،پس تیمای آلمانی در کار نبودش و اسماشون درست نبود چون همه لیسانس ها رو فیفا داشته و نمیشد که باهاشون بازی کرد
    ولی خب تو سوالای قبلی گفته بودم که از سال 98 طرفدار آلمان بودم چون بچه که بودم تو کوچه دروازبان وایمیسدم بابام اینا بهم میگفتن آندریاس کوپکه که ماهم تو اون عالم بچگی که فهمیدیم کوپکه کیه شدیم طرفدار آلمان
    بایرن هم از سال 99 که علی دایی رفته بود توش و توجه اطرافیان به بایرن رفته بود بالا،شدیم طرفدار بایرن به عنوان بهترین تیم آلمان

سوال دوم)نظرت درباره ایتالیا چیه؟وقتی این کلمه رو میشنوی چی توی ذهنت تداعی میشه؟راستش رو بگو

من قبلا از ایتالیا هم خیلی خوشم میومد
    یعنی یکی از خاطره انگیزترین بازیا برام بازی ایتالیا هلند تو یورو 2000 بودش که تولدو چپ و راست پنالتی میگرفتش و توتی هم که تازه مطرح شده بود ولی بعدا به مرور برام کمرنگ شد و تو 2006 هم اون شب لعنتی و 2دقیقه آخر رسید و دیگه من احساس تعلق خاطری به ایتالیا پیدا نکردم

سوال سوم)فکر نمیکنی توی انجمن ورزش به خصوص قسمت فوتبال خارجی..در اغلب موراد کاربران از بزرگ و کوچیک بیش از حد دارن به همدیگه نون قرض میدن و نوشابه باز میکنن؟

خب چاره ای نیستش
    یه سری محدودیتایی وجود داره
    کاربرای قدیمی باید انجمن قبلی ورزش رو یادشون باشه که سر کل کل هایی که بین طرفدارا میشد چطوری یه سوپرمدیر تصمیم گرفت که کلا تعطیلش بکنه و سیستمش رو عوض بکنه هر چند الان میبینیم که دوباره به همون سیستم برگشتیم یعنی تصمیم قبلی اصلا حساب نشده بوده ولی خب برای تکرار نشدن اون اتفاقات بعضی وقتا فیلم بازی کردن هم لازمه و
    لی همینجوریشم بعضی وقتا جو خیلی سنگین میشه درست مثل ال کلاسیکو و بعضا اتفاقاتی که بعد لیگ قهرمانان میفته
    Last edited by بردیا; 06-02-2013 at 11:47.

18. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دلم نیمومد اینها رو هم نپرسم....درباره این افراد-مکانها و... هرچقدر خواستی توضیح بده
    سینما پارادیزو
    سیسیل
    کورلئنه
    پراندلی
    دی میکلیس
    مظنونین همیشگی(usual suspect)
    یورگن کلوپ
    رئال مادرید
    زلاتان
    خالد مشعل
    برج پیزا
    سن سیرو
    بالوتلی()

20. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •