تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 40 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 394

نام تاپيک: درد و دلهایی از نوع ویندوز 8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دمت گرم! من مشکلم اینه که اینترنت نمدارم تو خونه ، دانلود هم که کردمش، نمیذاشت نصب کنم، میگفت حتما باید خودش از اینترنت بگیره! یعنی چی میشه کرد؟
    کافیه 8 dvd ، win رو بزاری تو دستگاه(مثلا درایو D) بعد از دستور زیر تو cmd استفاده کنی

DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs

2. این کاربر از kingkhashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

و مشکلی دیگر با ویندوز 8

من همه ی آپدیت ها رو به صورت آفلاین دانلود کردم وقتی همرو نصب میکنم، چک آپدیت رو میزنم تعدادی از آپدیت هایی که نصب کردمو میاره!
    چجوری میشه...!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یه سوال کوچولو از دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !!
    +
    سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
    +
    +
    راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من یه دو تا سوال ساده دارم...
    وقتی ویندوز 8 رو نصب می کنم در انتها از من می خواد که یه حساب هات میل یا لایو وارد کنم...هنگام وارد کردن باید به اینترنت وصل باشیم!؟

من این مرحله ی حساب کاربری رو کنسل زدم و کلا ریستارت کردم... منتها وقتی رفتم تو ویندوز 7 با پیام عدم اکتیو ویندوز مواجهه شدم... ایا بعد از نصب ویندوز 8 اکتیو ویندوز 7 هم مشکل پیدا می کنه!؟

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    من یه دو تا سوال ساده دارم...
    وقتی ویندوز 8 رو نصب می کنم در انتها از من می خواد که یه حساب هات میل یا لایو وارد کنم...هنگام وارد کردن باید به اینترنت وصل باشیم!؟

من این مرحله ی حساب کاربری رو کنسل زدم و کلا ریستارت کردم... منتها وقتی رفتم تو ویندوز 7 با پیام عدم اکتیو ویندوز مواجهه شدم... ایا بعد از نصب ویندوز 8 اکتیو ویندوز 7 هم مشکل پیدا می کنه!؟
    سوال اول،نه نیازی نیست،اون پایین گزینه add local account داره
    سوال 2،نه ربطی نداره،احتمالا آخرین روز اکتیو بودن 7 بوده

Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2

7. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

یه سوال کوچولو از دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !!
    +
    سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
    +
    +
    راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!
    نه دوست عزیز نگران نباش یکیه،کاور ها و مشخصاتش تو ی فایل به نام desktop.ini داخل همون پوشه ذخیره میشه!!با تعویض ویندوز اون فایل دست نمیخوره!!

9. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نه دوست عزیز نگران نباش یکیه،کاور ها و مشخصاتش تو ی فایل به نام desktop.ini داخل همون پوشه ذخیره میشه!!با تعویض ویندوز اون فایل دست نمیخوره!!

ایکون ها رو نمیدونم !! اما فکر نمیکنم منظورمو متوجه شده باشید !! چرا که تصاویر بند انگشتی یا همون Thumbnails ها که وظیفه نمایش عکس ها رو فولدر ها رو دارن !! تو این ادرس دخیره میشن !!

C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Windows\Expl orer

ایا تو ویندوز 8 هم همچین مسیری وجود داره ؟!
    +
    من هزاران فولدر دارم که یکی یکی روشون کاور گذاشتم و کمرم شکسته براشون (مخصوصا که وقتی اومده بودم 64 بیتی دیگه نسخه پشتیبانی که ازشون داشتم دیگه جواب نمیداد و از نو
    +
    مثلا ببینید !!

اگه زحمتی نیست رو یه فولدر یکی از دوستان عکس بزاره و یه فولدر همن ایکون و ازش عکس بگیره ببینم !! ممنون میشم واقعا !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-01-2013 at 21:40.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ایکون ها رو نمیدونم !! اما فکر نمیکنم منظورمو متوجه شده باشید !! چرا که تصاویر بند انگشتی یا همون Thumbnails ها که وظیفه نمایش عکس ها رو فولدر ها رو دارن !! تو این ادرس دخیره میشن !!

C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Windows\Expl orer

ایا تو ویندوز 8 هم همچین مسیری وجود داره ؟!
    +
    من هزاران فولدر دارم که یکی یکی روشون کاور گذاشتم و کمرم شکسته براشون (مخصوصا که وقتی اومده بودم 64 بیتی دیگه نسخه پشتیبانی که ازشون داشتم دیگه جواب نمیداد و از نو
    +
    مثلا ببینید !!
    اگه زحمتی نیست رو یه فولدر یکی از دوستان عکس بزاره و یه فولدر همن ایکون و ازش عکس بگیره ببینم !! ممنون میشم واقعا !!
    بله ویندوز 8 این آدرس رو داره ، ضمنا اطلاعات thumbnail هر فولدر به خاطر سرعت بالاتر پردازش ، داخل فایلی به نام Thumbs.db ذخیره میشه
    این فایل داخل هر فولدری که به صورت Thumbnail باشه قرار میگیره و سرعت لود شدن رو هم زیاد میکنه. توی وین 8 هم به راحتی میتونید روی
    فولدرها عکس بزارید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه امکاناتی داره؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من رو فولدرا و بعضی فایلا کلیک که میکنم یه 5 6 ثانیه‌ای طول میکشه تا بیاد!! این ایراد از خود ویندوزه یا آنتی ویروس یا غیرست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •