کافیه 8 dvd ، win رو بزاری تو دستگاه(مثلا درایو D) بعد از دستور زیر تو cmd استفاده کنی
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
کافیه 8 dvd ، win رو بزاری تو دستگاه(مثلا درایو D) بعد از دستور زیر تو cmd استفاده کنی
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
و مشکلی دیگر با ویندوز 8
من همه ی آپدیت ها رو به صورت آفلاین دانلود کردم وقتی همرو نصب میکنم، چک آپدیت رو میزنم تعدادی از آپدیت هایی که نصب کردمو میاره!
چجوری میشه...!
یه سوال کوچولواز دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !!
+
سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
+
+
راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!
سلام
من یه دو تا سوال ساده دارم...
وقتی ویندوز 8 رو نصب می کنم در انتها از من می خواد که یه حساب هات میل یا لایو وارد کنم...هنگام وارد کردن باید به اینترنت وصل باشیم!؟
من این مرحله ی حساب کاربری رو کنسل زدم و کلا ریستارت کردم... منتها وقتی رفتم تو ویندوز 7 با پیام عدم اکتیو ویندوز مواجهه شدم... ایا بعد از نصب ویندوز 8 اکتیو ویندوز 7 هم مشکل پیدا می کنه!؟
سوال اول،نه نیازی نیست،اون پایین گزینه add local account داره
سوال 2،نه ربطی نداره،احتمالا آخرین روز اکتیو بودن 7 بوده
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
نه دوست عزیز نگران نباش یکیه،کاور ها و مشخصاتش تو ی فایل به نام desktop.ini داخل همون پوشه ذخیره میشه!!با تعویض ویندوز اون فایل دست نمیخوره!!
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
ایکون ها رو نمیدونم !! اما فکر نمیکنم منظورمو متوجه شده باشید !! چرا که تصاویر بند انگشتی یا همون Thumbnails ها که وظیفه نمایش عکس ها رو فولدر ها رو دارن !! تو این ادرس دخیره میشن !!
C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Windows\Expl orer
ایا تو ویندوز 8 هم همچین مسیری وجود داره ؟!
+
من هزاران فولدر دارم که یکی یکی روشون کاور گذاشتم و کمرم شکسته براشون(مخصوصا که وقتی اومده بودم 64 بیتی دیگه نسخه پشتیبانی که ازشون داشتم دیگه جواب نمیداد و از نو
+
مثلا ببینید !!
اگه زحمتی نیست رو یه فولدر یکی از دوستان عکس بزاره و یه فولدر همن ایکون و ازش عکس بگیره ببینم !! ممنون میشم واقعا !!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 09-01-2013 at 21:40.
بله ویندوز 8 این آدرس رو داره ، ضمنا اطلاعات thumbnail هر فولدر به خاطر سرعت بالاتر پردازش ، داخل فایلی به نام Thumbs.db ذخیره میشه
این فایل داخل هر فولدری که به صورت Thumbnail باشه قرار میگیره و سرعت لود شدن رو هم زیاد میکنه. توی وین 8 هم به راحتی میتونید روی
فولدرها عکس بزارید.
چه امکاناتی داره؟
من رو فولدرا و بعضی فایلا کلیک که میکنم یه 5 6 ثانیهای طول میکشه تا بیاد!! این ایراد از خود ویندوزه یا آنتی ویروس یا غیرست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)