سلام
حالا چرا میزنی؟
من که گفتم ارور فلان میده
شما هم گفتی کارت گرافیگتو ساپورت نمیکنه
در حالی که این طور نبود باید ویندوزمو ابدیت میکردم که با این کار بازی برام اوکی شد
بازم ممنون
سلام
حالا چرا میزنی؟
من که گفتم ارور فلان میده
شما هم گفتی کارت گرافیگتو ساپورت نمیکنه
در حالی که این طور نبود باید ویندوزمو ابدیت میکردم که با این کار بازی برام اوکی شد
بازم ممنون
دوستان...
استیم رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
۱کی لطف میکنه بگه محل سیو بازی کجاس(pc)؟
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SKIDROW\203140\Sto rage
بازی رو نصب کردم ارور داد این ارور:
hitman 5 has stopped working
پایینش هم این دو تا لینک داره.
chek online for a solution...
close the program
مشکلم چی هست؟
ویندوزم سون سرویس پک 1
مشخصات سیستمم
ram 3gb
graphic ati 4850 1gb
cpu:e5700 @ 3ghz
لطفا زودتر راهنمایی کنید دیگه دارم دیوونه میشم..
با سلام من استیم دارم و همه برنامه های مورد نیاز به همراه اپدیت کارت گرافیک رو دارم.و ویدوزم هم 8 هست ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد 2-3 ثانیهstop workingمیده-یکی ازcpuهارو هم خاموش کردم ولی بازم درست نشد-ممکنه از سیستمم باشه؟ولی من تونیستمassassins creed 3رو با همین بازی کنم.؟
رویه لپ تاپ هم که ویندوز 7 هست مشکلdirect Xدارم و با اپدیت ویندوز هم مشکل دارم.راهی هست که بشه با اینترنت دانلود منیجر و مثل یه فایل معمولی اپدیت ویندوز رو دانلود کرد؟
نه بعید میدونم بشه ولی تا اونجا هم که من میدونم این بازی زیاد به اپدیت ویندوز کاری نداره(خود ویندوز من از وقتی که نصبش کردم هنوز آپدیت نشده!)
به شما پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره قبل از هر چیز داریور گرافیکتون رو آپدیت کنید و از آپدیت و نصب بودن نرم افزارهایی که معوملا مورد نیاز بازیها هستند اطمینان حاصل کنید.
ممنون کلا با ویندوز 8 مشکل داره و با نصی نسخهultimateویندوز 7 نشکل حل شد.با بقیه نسخه های 7 فکر کنم مشکل داشته باشه یا با 64 بیتی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)