پس روی سیستم شما هم اینطوریه فکر کردم فقط رو سیستم من خیلی گرافیکش پایینه مدرن وارفار2 رو سیستم من خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی گرافیکش بهتر بود
پس روی سیستم شما هم اینطوریه فکر کردم فقط رو سیستم من خیلی گرافیکش پایینه مدرن وارفار2 رو سیستم من خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی گرافیکش بهتر بود
زیاد بازی نمی کنم..ولی مکس پین 3 و فیفا 13 و ماست وانتد 2 که نصب کردم اینجوری نیستن...این خیلی داغونه
سلام
مال من خطای دایرکت ایکس میده در حالیکه دایرکت توی دی وی دی بازی رو نصب کردم.کسی راه حلی بلده؟
یه عکس از خطا بده ببینم .....
دوستان من اون مرحله که خانم رئیس جمهور رو سوار ماشین میکنی بعد یه کامیون میاد میزنه بهت گیر کردم.
مشکلم اینه که اومدم بیرون از بازی حالا میخام برم دموشو نشون میده بعد صفحه سیاه میشه.
لطفا کمک کنید.
تمام کرک هارو هم تست کردم.
ازلحاظ آپدیت ها هم مشکل ندارم.
سلام
دوستان وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم این ارور میاد
همه کرک ها و... تست کردم
![]()
از لینک زیر دانلودش کن و بریز توی پوشه ی نصب بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
53KB
ای داد ای هوار من بازی رو ازهمین پی سی ورد گرفتم چند روز طول کشید وقتی اکسترکت کردم ارور سی ار سی داد همگی رو ریپیر کردم ولی بازم موقع اکسترکت کردن این ارور رو میده مدیر کجایی تو رو خدا جواب منو بده. CRC failed in the encrypted file Call.of.Duty.Black.Ops.2\Call.of.Duty.Black.Ops.2. iso (wrong password ?)![]()
اگه فایلها پسوورد داشته احتمالا پسورد رو داری اشتباه میزنی وگرنه احتمالا فایلهای فشرده شده رو درست نتونستی تعمیر کنی!!...البته مشکل از شما هم نیست کلا فایلهای فشرده شده مشکل تعمیر میشن!!!!
سلام.این steam نسخه ای نداره که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ یکی از دوستان تو صفحه های قبل گذاشتن ولی اونم باز آپدیت میخواس.من میزارم برا آپدیت رو 0 گیر میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)