خوب من هم با لیورپول شروع کردم
شرایطش خیلی سخته بودجه ترانسفر صفره هیچ بازیکنی نمیتونم بگیرم چند تا بازیکن مصدوم هم دارم مجبور شدم از تیم دوم بازیکن های 17 ساله سه چهار نفر بیارم تو تیم اصلی
با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنم و سیستم دومم 4-4-2 هستش
بازی نسبت به 2012 خیلی بهتر و سخت تر و طبیعی تر شده!
تو شرایط قراردادم دو تا موضوع روش تاکید شده، بازی هجومی تیم و پرورش بازیکنان جوان
راستی sunday league player انتخاب کردم بازیکنا اصلا منو محل نمیزارن!
امیدوارم با این شرایط بتونم دووم بیارم و اخراج نشم!
آقا ممنون استفاه کردیم درست بود!
این fmrte رو کسی نداره بده ما هم استفاده کنیم؟ پولی شده کرک شده ندارین یا نخریدین؟
من با تورنت فایل های بازی رو دانلود کردم ولی سه تاش کمه کسی میتونه این 3تا رو جایی آپلود کنه ؟ cpy-fm2013p.r44 cpy-fm2013p.sfv cpy-fm2013p.r00
ای بابا اینم پولی شد؟ من که به خودم قول دادم دیگه تو 2013 ازش استفاده نکنم!![]()
یه جای گزینه مجانی fmrte امسال اومده ولی به خوبی fmrte نیست و خیلی چیز هارو نمیشه باهاش کرد. برای fmrte لیسانس کد احتیاج هست ولی تا یکی کد ژنراتور براش میزس، ازش سواستفاده و دیگه کار نمیکنه، وگرنه youtube چنل wirelessmonster یه ژنراتور سخت که تا همین یکی دو ماه پیش کار میکرد.
این هم لینک FM Editor Live ۲۰۱۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت قبلی من را فراموش کنید بچه ها، این هم fmrte کرک شده. فقط اینستال کنید و بعد مثل معمول باز کنید و استفاده. شاید وقتی باز کردید یه پیغام بگیرید که این لیسانس احتیاج داره ولی پیغامش الکی هست.
http://uplod.ir/iiqkbemoqp7h/FMRTE_13.3.3.62-Setup.rar.htm
تست کردی و استفاده کردی؟ fmrte باز میشه ولی وقتی تغییرات ایجاد میکنی نمیتونی سیو کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)