تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 71 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 703

نام تاپيک: دانلود ویندوز 8

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

سلام..
    دوستانی که [مث خود من] حسابی این الفاظ rtm و… درگیرشون کرده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینن بد نیست.

پ.ن. خوبیش اینه که الان همهی کسایی که می خوان ویندوز 8 رو دانلود کنن، چرخه‌ی تولید نرم افزارا رو فوت آب شدهن؛ از alpha و beta بگیر تا retail و… :‌دی
    سلام
    نسخه RTM دارای Hash Code معتبر هستش.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای نسخه Retail چطور متوجه بشیم که دست نخورده ست؟منبع معتبرش کجاست؟
    ویندوز تقلّبی نصب می کنی، می خوای اعتبارشم تأییدشده باشه؟! :‌دی
    توی سایتای معتبر دانلود تورنت (از جمله پایرت بی)، معمولاً واسه فایلای حجیم، هش کد می ذارن. ریلیزی که گرفتی رو توی تورنت پیدا کن، هش کدشو چک کن.
    Last edited by Carl; 31-10-2012 at 01:10.

2. 5 کاربر از Carl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان بالاخره این نسخه ی Enterprise RTM x64 MSDN سافت گذر که یکماه پیش گذاشت نسخه اصلی 26 اکتبره یا نه ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره این نسخه ی Enterprise RTM x64 MSDN سافت گذر که یکماه پیش گذاشت نسخه اصلی 26 اکتبره یا نه ؟
    26 اکتبر 5 یعنی رور پیش!!!
    نسخه ای که یک ماه قبل گذاشته شده چطور می تونه مال 5 روز پیش باشه!!!

5. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اون که از اسمش هم مشخصه نسخه retail و نهایی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

26 اکتبر 5 یعنی رور پیش!!!
    نسخه ای که یک ماه قبل گذاشته شده چطور می تونه مال 5 روز پیش باشه!!!
    داداش میگفتن نسخه ی اصله که به بیرون درز کرده من خودم دارمش کامله و هیچ مشکلی نداره ولی مطمئن نیستم با نسخه ی 5 ابان فرق نداشته باشه(از امکاناتی که با اینترنت سر و کار داره نمیشه استفاده کرد)

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حالا روی سایتها واسه دانلود اومدنش به کنار.......جالب اینه بعده یه هفته هنوز معلوم نیست این نسخه اخر دقیقا چی هست و چه فرقی با نسخه قبلی کرده.(معلوم نیست این هکرهای روسی چیکار میکنن)
    اگه بعضیها که اورجینال از سایت مایکروسافت نصب کردن میگن که نسخه 26اکتبر هیچ فرقی با نسخه rtm نکرده واقعا این میتونه یه فاجعه باشه!

9. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا روی سایتها واسه دانلود اومدنش به کنار.......جالب اینه بعده یه هفته هنوز معلوم نیست این نسخه اخر دقیقا چی هست و چه فرقی با نسخه قبلی کرده.(معلوم نیست این هکرهای روسی چیکار میکنن)
    اگه بعضیها که اورجینال از سایت مایکروسافت نصب کردن میگن که نسخه 26اکتبر هیچ فرقی با نسخه rtm نکرده واقعا این میتونه یه فاجعه باشه!
    نباید فرق زیادی هم داشته باشه
    اون نسخه ای که لو رفته بود نسخه ای بوده که مایروسافت به شرکای سخت افزاری و توسعه دهنده ها داده نباید زیاد فرق کنه
    در ضمن اگر تفاوتی هم باشه با آپدیت حل میشه

11. این کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نباید فرق زیادی هم داشته باشه
    اون نسخه ای که لو رفته بود نسخه ای بوده که مایروسافت به شرکای سخت افزاری و توسعه دهنده ها داده نباید زیاد فرق کنه
    در ضمن اگر تفاوتی هم باشه با آپدیت حل میشه
    مشکل همینه اپدیت نمیشه این نسخه و واقعا داغون شده حالا.
    من 3سال سون داشتم یه زره که کند میشد با رفرش و پاکسازی مثل روز اول میشد کارکردش.......ولی این ویندوز8 هنوز یه ماه نشده داغون و اعصاب خورد کن شده.
    اگه واقعا قرار باشه نسخه جدید هم اینطوری باشه مثل اینکه داستان یک درمیون ویندوز بازم ادامه داره و این ویندوزم چیزی بهتر از ویستا نیست.

13. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من 3سال سون داشتم یه زره که کند میشد با رفرش و پاکسازی مثل روز اول میشد کارکردش.......ولی این ویندوز8 هنوز یه ماه نشده داغون و اعصاب خورد کن شده.
    اگه واقعا قرار باشه نسخه جدید هم اینطوری باشه مثل اینکه داستان یک درمیون ویندوز بازم ادامه داره و این ویندوزم چیزی بهتر از ویستا نیست.
    من دیروز توی سایت های تورنت نگاه میکردم یوزر ها میگفتن بدون مشکل آپدیت می کنند اگر اکتیویت از بین رفت یکی دو بار دیگه کرک رو اجرا کنی درست میشه ، یه کم باید تحمل کنیم تا شاید DAZ لودر بده ما رو از این کرک ها ی مسخره نجات بدن
    --------------------
    دوستان سایت دانلود*ها گذاشته نوشته نسخه نهایی ِ و با اون نسخه لو رفته فرق میکنه فکر میکنم درست باشه من همینو دانلود میکنم چون نسخه های RTM به صورت All- in - one نبود هیچ کدومش 32 64 بیتش جدا از هم بودن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pedramh; 31-10-2012 at 12:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا جایی یادمه ویندوز 7 رفرش نداشت، ویندوز ایکس پی تو نصب، repair ویندوز قبلی رو داشت اما سون فقط نصب جدید بود،
    refresh تو تنظمیات بزن اگه درست نشد factory setting یزن

------------------------------------

آپدیت kb2756872 برای چیه؟؟
    Last edited by tiyam 01; 31-10-2012 at 12:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •