سند باکس رو هم خاموش کنید و تنظیمات پست زیر را انجام دهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اوایل مشکل شما رو داشتم...تا یکبار آنیستال نکردم درست نشد....
سند باکس رو هم خاموش کنید و تنظیمات پست زیر را انجام دهید:
منم اوایل مشکل شما رو داشتم...تا یکبار آنیستال نکردم درست نشد....
با سلام
علی جان من از دیروز در کیوسک هر دانلودی انجام میدم انجام نمیشه و با idm سیستم اصلی صورت میگیره یعنی به این صورت هست که من دانلود رو که میزنم تا به ویندوز سویچ نکنم و در idm شروع دانلود رو نزنم دانلودی صورت نمیگیره . دیروز با خود مرورگر در کیوسک انجام میشد . بعد فایل دانلود شده در قسمت دانلود های سیستم اصلی قرار میگیره و با ریست سند بوکس هم از بین نمیره و در سیستم اصلی باقی میمونه . پوشه share space هم که من تا به حال هر دانلودی داشتم خالی بوده
نمی دونم مشکل از کجاست
بعد از ریست سند بوکس فایلها همچنان در سیستم اصلی موندن
با تشکر
Last edited by K1lou; 24-12-2012 at 11:05.
با سلام...
منم در محیط کیوسک که اقدام به دانلود میکنم ای دی ام در محیط ویندوز اصلی باز میشه و باید دکه دانلود رو بزنم تا دانلود انجام بگیره و فایل ذخیره شده هم اصلا در پوشه اشتراک قرار نمیگیره ...بلکه باد از طریق محیط کیوسک برم و به محل ذخیره فایل برم و فایل ذخیره شده رو به چوشه اشتراک کپی کنم تا در ویندوز اصلی هم داشته باشم و بعدش از ویندوز اصلی برم به پوشه اشتراک و فایل مورد نظر رو به محل اصلی منتقل کنم. یعنی در واقع باید دو بار عمل کپی کردن رو انجام بدیم
دوستان چرا کومودو اتوماتیک همیشه این 3 تا Process رو تو Sandbox اجرا میکنه؟؟
با سلام
من هم همین مشکل رو در زمانی که فایر فاکس رو اجرا می کنم دارم وقتی اجرا می کنم این 3 فایل به سند بوکس میرن و فایر فاکس هم هنگ می کنه
راه حل چیه که بتونم از فایر فاکس هم استفاده کنم
تصحیح
البته الان کومودو رو غیر فعال کردم و فایر فاکس رو اجرا کردم باز هم فایر فاکس هنگ کرد و سه تا پروسه هم به سند بوکس نرفته بودن اما سری قبلی به کحض اجرا فایر فاکس سه تا پروسه به سند بوکس رفتن
حالا مشکل از کجاست نمی دونم
با تشکر
Last edited by K1lou; 24-12-2012 at 18:25.
سلام
اما همانطوری که عرض کردم تمام دانلود ها در محیط کیوسک روی سیستم اصلی قرار نمیگیره. یا نباید بگیره. با اجرای پاکسازی سندباکس هم از حذف میشن. یا باید خذف بشوند.
پوشه share space مکان پیشفرض برای ذخیره فایل های دانلود نیست. بلکه یک پوشه پیشفرض است که مجازی سازی نمشه. اون پوشه یک پل ارتباطی است. شما خودتون باید برای انتقال فایل ها از سیستم اصلی به محیط کیوسک و یا بلعکس فایل را در این پوشه کپی کنید و در محیز دیگر اونو بردارید. اینجوری نیست که محل ذخیره دانلودها در کیوسک ، پوشه share space باشه.
الان درستش اینه:
خب، راه همینه دیگه. share space یک پل ارتباطی بین سیستم اصلی و کیوسک مجازی است. نه محل پیشفرض ذخیره فایلهای دانلود شده. شما میتونید از این پل ارتباطی برای تبادل فابل ها بین دو محیط استفاده بکنید. همین. چیز خاصی نیست. فقط یک پوشه است.
سلام
اون نشون میده که شما یکبار کیوسک را اجرا کردی، ........حالا تا قیامت هی ما اینو باید بگیم!! یکبار سندباکس را پاکسازی کنید.
جواد جان، یکبار سیستم را ریستارت کن. کومودو هم فعال باشه. بعد فایرفاکس را اجرا کن ببین میره توی سندباکس==> خیر، آخه دلیلی نداره که بره توی سندباکس
مگر اینکه خودتون توی سندباکس اجراش کنید. اگر میانبر برنامه فایرفاکس روی ویجت کومودو را بزنید فایرفاکس توی سندباکس اجرا میشه، و شاید شما بی اطلاع هستند. فایرفاکس را با شورتکاتش روی دسکتاپ اجرا کنید نتیجه را بزارید، ببینیم میره توی سندباکس. قبلش سیستم را ریستارت کنید و کومودو هم فعال باشه![]()
سلام
یه مقدار که پیگیر این تاپیک باشی فرق HIPS و BB را متوجه میشوید.
HIPS در واقع با پیغامهای زیاد همراه است و کار را به کاربر میسپاره... ولی BB خودش کار میکنه و حالت Silent Protection را فراهم میکنه.
محصولات ادوبی امن هستند. و وارد سندباکس نمیشن...
مگر اینکه فایرفاکس را در محیط مجازی سندباکس یا کیوسک اجرا کنیم، که مجازی سازی میشن.
![]()
سلام علی جان:
اگه میشه لینک اون پستی که در مورد hips توضیح داده رو برام بذارید برای تحقیق یکی از دوستام میخوام.گشتم اما ندیدم.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)