تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 457 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی تو پستی که بهش اشاره کردین بخونم چیز زیادی در مورد تنظیمات فایروال (و نه +D) گفته نشده و فقط به یکی دو مورد کلی اشاره کرده که من قبلا رعایت کرده بودمش، اگه میشه لطف کنید یه منبع برای تنظیمات کامل فایروال معرفی کنید، من واقعا همه تنظیمات رو به بهترین وجه و سختگیرانه ترین حالت ست کردم ولی نمیدونم چرا امتیازی که میگیریم خیلی پایینه و بیشتر از 200 نمیشه!
    سند باکس رو هم خاموش کنید و تنظیمات پست زیر را انجام دهید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم اوایل مشکل شما رو داشتم...تا یکبار آنیستال نکردم درست نشد....

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

1- نه دیگه، الان شما عکسی که قرار دادید سیستم اصلیت نیست ؛ توی محیط کیوسک هست(فرض کن کیوسک یک ویندوز مجازی هست). کی میگه فایل توی سیستم اصلیت ذخیره شده؟!! از کیوسک خارج شو و برو به همون مسیر و ببین فایل
    wirar را که دانلود کردی میبینی؟ خــیــر

راهش هم اینه که از طریق پوشه اشتراکی این فایل را به سیستم اصلیت انتقال بدهی. قبلش هم اگر پاکسازی سندباکس را اجرا کنی. این فایل پاک میشه میره.

2-من عرض کردم که وقتی کیوسک اجرا شد، اونوقت هر فایل و برنامه ای که اجرا میکنید کلا مجازی سازی میشه، بعلاوه همه پروسه ها و فرایندهای موردنیاز اون برنامه. حتی فایلهای سیستمی ویندوز.

با سلام
    علی جان من از دیروز در کیوسک هر دانلودی انجام میدم انجام نمیشه و با idm سیستم اصلی صورت میگیره یعنی به این صورت هست که من دانلود رو که میزنم تا به ویندوز سویچ نکنم و در idm شروع دانلود رو نزنم دانلودی صورت نمیگیره . دیروز با خود مرورگر در کیوسک انجام میشد . بعد فایل دانلود شده در قسمت دانلود های سیستم اصلی قرار میگیره و با ریست سند بوکس هم از بین نمیره و در سیستم اصلی باقی میمونه . پوشه share space هم که من تا به حال هر دانلودی داشتم خالی بوده
    نمی دونم مشکل از کجاست
    بعد از ریست سند بوکس فایلها همچنان در سیستم اصلی موندن

با تشکر
    Last edited by K1lou; 24-12-2012 at 11:05.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

با سلام
    علی جان من از دیروز در کیوسک هر دانلودی انجام میدم انجام نمیشه و با idm سیستم اصلی صورت میگیره یعنی به این صورت هست که من دانلود رو که میزنم تا به ویندوز سویچ نکنم و در idm شروع دانلود رو نزنم دانلودی صورت نمیگیره . دیروز با خود مرورگر در کیوسک انجام میشد . بعد فایل دانلود شده در قسمت دانلود های سیستم اصلی قرار میگیره و با ریست سند بوکس هم از بین نمیره و در سیستم اصلی باقی میمونه . پوشه share space هم که من تا به حال هر دانلودی داشتم خالی بوده
    نمی دونم مشکل از کجاست
    با تشکر
    با سلام...
    منم در محیط کیوسک که اقدام به دانلود میکنم ای دی ام در محیط ویندوز اصلی باز میشه و باید دکه دانلود رو بزنم تا دانلود انجام بگیره و فایل ذخیره شده هم اصلا در پوشه اشتراک قرار نمیگیره ...بلکه باد از طریق محیط کیوسک برم و به محل ذخیره فایل برم و فایل ذخیره شده رو به چوشه اشتراک کپی کنم تا در ویندوز اصلی هم داشته باشم و بعدش از ویندوز اصلی برم به پوشه اشتراک و فایل مورد نظر رو به محل اصلی منتقل کنم. یعنی در واقع باید دو بار عمل کپی کردن رو انجام بدیم

4. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان چرا کومودو اتوماتیک همیشه این 3 تا Process رو تو Sandbox اجرا میکنه؟؟

6. این کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

دوستان چرا کومودو اتوماتیک همیشه این 3 تا Process رو تو Sandbox اجرا میکنه؟؟
    با سلام
    من هم همین مشکل رو در زمانی که فایر فاکس رو اجرا می کنم دارم وقتی اجرا می کنم این 3 فایل به سند بوکس میرن و فایر فاکس هم هنگ می کنه

راه حل چیه که بتونم از فایر فاکس هم استفاده کنم

تصحیح
    البته الان کومودو رو غیر فعال کردم و فایر فاکس رو اجرا کردم باز هم فایر فاکس هنگ کرد و سه تا پروسه هم به سند بوکس نرفته بودن اما سری قبلی به کحض اجرا فایر فاکس سه تا پروسه به سند بوکس رفتن
    حالا مشکل از کجاست نمی دونم
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 24-12-2012 at 18:25.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    نمی دونم مشکل از کجاست
    بعد از ریست سند بوکس فایلها همچنان در سیستم اصلی موندن

با تشکر
    سلام

اما همانطوری که عرض کردم تمام دانلود ها در محیط کیوسک روی سیستم اصلی قرار نمیگیره. یا نباید بگیره. با اجرای پاکسازی سندباکس هم از حذف میشن. یا باید خذف بشوند.

پوشه share space مکان پیشفرض برای ذخیره فایل های دانلود نیست. بلکه یک پوشه پیشفرض است که مجازی سازی نمشه. اون پوشه یک پل ارتباطی است. شما خودتون باید برای انتقال فایل ها از سیستم اصلی به محیط کیوسک و یا بلعکس فایل را در این پوشه کپی کنید و در محیز دیگر اونو بردارید. اینجوری نیست که محل ذخیره دانلودها در کیوسک ، پوشه share space باشه.

الان درستش اینه:

با سلام...
    منم در محیط کیوسک که اقدام به دانلود میکنم ای دی ام در محیط ویندوز اصلی باز میشه و باید دکه دانلود رو بزنم تا دانلود انجام بگیره و فایل ذخیره شده هم اصلا در پوشه اشتراک قرار نمیگیره ...بلکه باد از طریق محیط کیوسک برم و به محل ذخیره فایل برم و فایل ذخیره شده رو به چوشه اشتراک کپی کنم تا در ویندوز اصلی هم داشته باشم و بعدش از ویندوز اصلی برم به پوشه اشتراک و فایل مورد نظر رو به محل اصلی منتقل کنم. یعنی در واقع باید دو بار عمل کپی کردن رو انجام بدیم
    خب، راه همینه دیگه. share space یک پل ارتباطی بین سیستم اصلی و کیوسک مجازی است. نه محل پیشفرض ذخیره فایلهای دانلود شده. شما میتونید از این پل ارتباطی برای تبادل فابل ها بین دو محیط استفاده بکنید. همین. چیز خاصی نیست. فقط یک پوشه است.

9. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    من هم همین مشکل رو در زمانی که فایر فاکس رو اجرا می کنم دارم وقتی اجرا می کنم این 3 فایل به سند بوکس میرن و فایر فاکس هم هنگ می کنه

راه حل چیه که بتونم از فایر فاکس هم استفاده کنم

تصحیح
    البته الان کومودو رو غیر فعال کردم و فایر فاکس رو اجرا کردم باز هم فایر فاکس هنگ کرد و سه تا پروسه هم به سند بوکس نرفته بودن اما سری قبلی به کحض اجرا فایر فاکس سه تا پروسه به سند بوکس رفتن
    حالا مشکل از کجاست نمی دونم
    با تشکر
    سلام

اون نشون میده که شما یکبار کیوسک را اجرا کردی، ........حالا تا قیامت هی ما اینو باید بگیم!! یکبار سندباکس را پاکسازی کنید.

جواد جان، یکبار سیستم را ریستارت کن. کومودو هم فعال باشه. بعد فایرفاکس را اجرا کن ببین میره توی سندباکس==> خیر، آخه دلیلی نداره که بره توی سندباکس

مگر اینکه خودتون توی سندباکس اجراش کنید. اگر میانبر برنامه فایرفاکس روی ویجت کومودو را بزنید فایرفاکس توی سندباکس اجرا میشه، و شاید شما بی اطلاع هستند. فایرفاکس را با شورتکاتش روی دسکتاپ اجرا کنید نتیجه را بزارید، ببینیم میره توی سندباکس. قبلش سیستم را ریستارت کنید و کومودو هم فعال باشه

11. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آقا 2تا سوال دارم،یکی اینکه فرق HIPS با Behavior Blocker چیه؟مگه جفتشون برای محافظت در مورد برنامه های ناشناخته که میخوان اجرا بشن نیست؟
    دوم اینکه من چیکار کنم که فایل فلش پلیر که تو پوشه system32 تو فولدر Macromedia قرار داره Auto Sand box نشه؟آخه تا با فایرفاکس یه سایت فلش دار رو باز میکنم یهو فایرفاکس هنگ میکنه فکر کنم بخاطر جلوگیری از اجرای فلش پلیر هست، رفتم تو قسمت Log دیدم سند باکس فایل فلش پلیر رو Limitid میکنه،لطفا یکی توضیح بده چجوری این فایل رو تو لیست سفید سندباکس قرار بدم که کاری باهاش نداشته باشه
    سلام

یه مقدار که پیگیر این تاپیک باشی فرق HIPS و BB را متوجه میشوید.

HIPS در واقع با پیغامهای زیاد همراه است و کار را به کاربر میسپاره... ولی BB خودش کار میکنه و حالت Silent Protection را فراهم میکنه.

محصولات ادوبی امن هستند. و وارد سندباکس نمیشن...

مگر اینکه فایرفاکس را در محیط مجازی سندباکس یا کیوسک اجرا کنیم، که مجازی سازی میشن.

13. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام علی جان:
    اگه میشه لینک اون پستی که در مورد hips توضیح داده رو برام بذارید برای تحقیق یکی از دوستام میخوام.گشتم اما ندیدم.ممنون

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چجوری میشه رو حالت bb گذاشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •