نوشته شده توسط Aminzikzak
امین جان این رامی که گفتی تو کدوم قسمته سایته؟
نوشته شده توسط Aminzikzak
امین جان این رامی که گفتی تو کدوم قسمته سایته؟
سلام دوباره،
1.آقایون کسی یه آنتی ویوسه خوب برای ppc سراغ داره که کاملاً رایگان باشه و محدودیت نداشته باشه؟
2. آیا آنتی ویروسها هنگامه بولوتوث کردن هم ویروس رو میشناسند، اگه نه آیا چنین برنامه ای هست؟
3. من رو گوشیم (jamin) و تو قسمت پروگرام یه برنامه ی آنتی ویروس هست (Ca etrust Anti virus) که نمیدونم نصب هست یا نه ولی وقتی روش کلیک میکنم، میخواد یه فایله کپ رو اینستال کنه ولی میگه باید یه چیزی رو دانلود کنم،راهنمایی کنید؟
با اجازه امين جاننوشته شده توسط 125
بايد به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريو عضو بشي واز قسمت club support'گزينهdownload/update
من هم همين انتي ويروس رو دارم بايد(Ca etrust Anti virus) رو updateكني من اين كارو كردم وازش استفاده ميكنمنوشته شده توسط 125
بايد از طريق pc به شبكه اينترنت connect باشي وبعدبا active syncآنتی ویروس گوشيتو update كني
دوست عزيز سوال شخصي داري پي ام بده ...نوشته شده توسط 125
![]()
حسام جان از کمکت به خاطر آنتی ویروس ممنون ولی در مورد اون رام باید بگم که من همین کارو کردم یعنی اول رفتم به قسمتdownload/updatesنوشته شده توسط Hessam.j
i-mate™ JAMin
Device Support
حسام جان از کمکت به خاطر آنتی ویروس ممنون ولی در مورد اون رام باید بگم که من همین کارو کردم یعنی اول رفتم به قسمت Updates/Download بعد از اونجا Device Support رو برای Jamin انتخاب کردم و تو صفحه ی جدید هم گزینه ی ROM Build for JAMin و بعد تو صفحه ی جدید زیر این نوشته ( The details of the ROM images areنوشته شده توسط Hessam.j
یه سری فایل برای دانلود وجود داره، مثل
For the Arabic Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.126
For the Worldwide English Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.123
و...
حالا من برای رامی که فارسی رو هم ساپورت میکنه، کدوم رو باید دانلود کنم؟
اینم برنامه ی توپ Spb Pocket Plus 3 که همتون اونو میشناسید .مثل plus تو ویندوز XP هست و چون پسورد برای ریجیستر کردن داره، میتونید برای همیشه و بدون محدودیت از اون استفاده کنید.
حجم: MB 2.76
سریال : 30372645
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 125; 01-09-2006 at 12:19.
کسی از این برنامه های کنترل تلویزیون و ...داره که واقعاً کار کنه؟ اگه دارید و لطفاً بذارید.( با آموزش)
اختیار داری حسام جان ...نوشته شده توسط Hessam.j
دمت گرم که جواب میدی ... من یه مدت گیر بودم نمیتونستم زیاد سر بزن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)