ممنون خیلی بهتر شد. در عجم چرا قبلا مشکل نداشت
ممنون خیلی بهتر شد. در عجم چرا قبلا مشکل نداشت
سلام دوستان حین اجرا fifa 13 به این مشکل برخوردم لطفا کمک کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فایل rldea.dll که به همراه کرک Reloaded هست رو در محل نصب بازی کپی کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
سلام دوستان.
من دوبار این بازی رو دانلود کردم!
با انواع کرک ها تست کردم. تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کردم. درایور رو آپدیت کردم بازم مشکلم حل نشد!
وقتی که به قسمت انتخاب زبان میرسه و انگلیسی رو انتخاب میکنم کلا بسته میشه و میاد بیرون!
انی آیدیا؟
ممنون.
سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!
شما اون کرکی که دانلود کردید به غیر از فایل fifa 13.exe , باید یک فایل dll هم به نام rldea داشته باشه که بوسیله اون کرک اجرا میشه.سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!
پیغامی که شما دریافت کردین در رابطه با عدم وجود این فایله.
نه جفت فایل ها رو هم داره
منتها یه ارور دیگه میده
یه پنجره دیگه باز میشه که روش نوشته E0001
کارت گرافیکتون باید Shader model 3.0 رو ساپورت کنه. بهتره تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین و ببینید بازی اجرا میشه یا نه.
به فیفا کانفیگ برین و ببینید رزولوشنی که انتخاب شده است رو کمتر کنین.
گزینه Vsync رو هم از فیفاکانفیگ غیر فعال کنید و تست کنید ببینید جواب میده.
دوستان سلام
برای رفع تمامی مشکلات یه ویندوز xp نصب کنید
دوستان یکی به ما کمک کنه....2 بار بازی رو دان کردم یک بار از همین سایت یکی از سایت دانلودها....بازی رو نصب کردم تمام نرم افزار ها رو هم نصب کردم اپدیت گرافیکمم نصب کردم چندتا کرک رو هم دان و ریختم تو پوشه گیم....مشکل همون اول که روش کلیک میکنم باز میشه و عکس مسی میاد و میمونه تا اینکه یهو میپره بیرون و کرش میشه.......نمیدونم اپدیت گرافیکم مشکل ذاره...مشخصات سیستمم و لب تاپم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 630
اون یکی گرافیکمم هم intel2350 cpu 2.30 هستش...کرای 3 هم هست و 3 هستست.....گرافیکم 2 هستش...خواهشن اگه کسی اپدیت جدید رو داره برا من بزاره ممنون میشم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)