دوستان من ورژن 19.9.0.9 NIS رو دارم ورژن جدیدتر اومده؟؟؟ بین 360 و بقیه کدام بهتره؟؟؟ اگر بخواهیم هم کارایی آنتی ویروس داشته باشه هم کارایی اینترنت سکوریتی کدوم رو باید استفاده کنیم. ؟؟
دوستان من ورژن 19.9.0.9 NIS رو دارم ورژن جدیدتر اومده؟؟؟ بین 360 و بقیه کدام بهتره؟؟؟ اگر بخواهیم هم کارایی آنتی ویروس داشته باشه هم کارایی اینترنت سکوریتی کدوم رو باید استفاده کنیم. ؟؟
بله، ورژن 20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بین 360 و بقیه کدام بهتره؟؟؟
Norton Internet Securityاگر بخواهیم هم کارایی آنتی ویروس داشته باشه هم کارایی اینترنت سکوریتی کدوم رو باید استفاده کنیم. ؟؟
دوستان لطفا یک شماره سریال برای من ارسال کنید...
دوستان لينك آخرين ورژن 360 رو ميذارين چون تو تاپيك ها رفتم لينكش حذف شده بود. ممنونم
مطالب آموزشی توی پست دوم رو که خوندم.Norton Internet Security 2013 ورژن 20.1.0.24 رو آفلاین آپدیت کنم.
ولی متوجه نشدم چجوری
این فایل exe مربوط به دانلود آفلاینش رو گرفتم به تاریخ امروز 2012.12.30
فایل آپدیت رو که باز میکنم با پیغام زیر روبه رو میشم.
میشه واسه آپدیت آفلاین بگید چه کار کنم.
مگه خودش تاپیک نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید آپدیت 32 بیتی رو گرفتید برای ویندوز 64 بیتی ویا برعکس.
من ویندوزم ۶۴ بیتی است ولی آنتی ویروس ۳۲ بیتی است.
چه کنم ؟
باید آپدیت 64 بیتی رو دانلود و نصب کنید.البته هنگام دانلود به ورژنش هم دقت کنید.
چطور به این نتیجه رسیدید که آنتی ویروس شما 32 بیتی؟
دمت گرم.
یکی از دلایلش اینکه توی پوشه C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security نصب شده.![]()
سلام
Symantec Service Framework چی هست داره از ترا فیکم استفاده میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)